Dyskusja i opinie o modzie 525614 1281

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 525614

Odpowiedzi 1281

Sigon

Sigon

Użytkownicy
posty33
Propsy1
  • Użytkownicy
Hehee jak widać przez waszą kłótnię (jeśli to nie kłótnia to nie obrażajcie się, ja to tak postrzegam ;] ) moje pytanie zostało pominięte, więc pozwole sobie zacytować:

Właśnie przeglądam sobie różne filmiki na YT z modyfikowaniem systemu walki w grach i wpadło mi takie pytanie do głowy, mianowicie czy podczas walki nasz bohater będzie wydawał odgłosy w stylu "arghh", "uhh" czy jakieś groźby w stronę przeciwnika? Na pewno ciekawie i oryginalnie by się to przestawiało w modzie :)

To jak z tym będzie?

Piszę poprawnie po polsku.

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu

orcwarrior
Moderator działu

Dyskusja i opinie o modzie
#821 2011-01-24, 12:40(Ostatnia zmiana: 2011-01-24, 12:42)
Mam pytania odnośnie walki dwoma mieczami.
Czy obrażenia będą zadawane przez oba czy tylko przez jeden(z dodatkowymi obrażeniami z drugiej broni) tak jak było wcześniej?
Jak wygląda system obrażeń "strefowych" dla duali?

Oba miecze mają osobne obrażenia, możesz trafić kogoś tylko jednym itp.

@Sigon, jeden z animatorów proponował mi nawet takie coś, ale jak narazie byłem przeciwny, jest dużo innych zbędnych bajerów które mimo wszystko są bardziej przydatne .
Pozatym takie odgłosy jednych pewnie przypadły by jednym do gustu, innych by irytowały.

Martinos

Martinos

Złote Wrota
Leo
posty178
Propsy109
ProfesjaReżyser
  • Złote Wrota
  • Leo
ciekawe czy Czas Zapłaty przebije The Returnning  :lol:

Sigon

Sigon

Użytkownicy
posty33
Propsy1
  • Użytkownicy
@Sigon, jeden z animatorów proponował mi nawet takie coś, ale jak narazie byłem przeciwny, jest dużo innych zbędnych bajerów które mimo wszystko są bardziej przydatne . Pozatym takie odgłosy jednych pewnie przypadły by jednym do gustu, innych by irytowały.

Wiesz, wg. mnie mod nie może się wszystkim podobać, zawsze będą takie osoby, które będą przeciwne temu, co inni uważają za świetną rzecz ;)

ciekawe czy Czas Zapłaty przebije The Returnning  :lol:

Na pewno przebije i myśle, że każdy będzie tego samego zdania co ja ;]

Martinos

Martinos

Złote Wrota
Leo
posty178
Propsy109
ProfesjaReżyser
  • Złote Wrota
  • Leo
jak dla mnie najlepszy mod do g1 to Mroczne Tajemnice (oczywiście przebije go Czas Zapłaty :D ), do g2 The Returnning, ale ogólnie najlepszy ? Hmmm trudna decyzja...

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk
To nie jest temat o tym, który mod jest najlepszy tylko o pytaniach dotyczących CZ

bezi50

bezi50

Użytkownicy
posty53
Propsy5
  • Użytkownicy
Przebije chyba pod wzgledem bajerow i fabuly bo na pewno nie pod wzgledem ilosci lokacji i dlugosci CZ w porownaniu do Returninga to marny mini-modzik.

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu

orcwarrior
Moderator działu

#827 2011-01-25, 22:21(Ostatnia zmiana: 2011-01-25, 22:21)
Przebije chyba pod wzgledem bajerow i fabuly bo na pewno nie pod wzgledem ilosci lokacji i dlugosci CZ w porownaniu do Returninga to marny mini-modzik.

Oczywiscie a tak z ciekawości, ile zajęło ci przejście?

Sigon

Sigon

Użytkownicy
posty33
Propsy1
  • Użytkownicy

Nie wydaje mi sie, żeby CZ w porównaniu z jakimkolwiek modem był marny (przynajmniej tak się zapowiada).

Ps. a tak wogóle przeszedł ktoś Returning tak porządnie, główny wątek w 100% itp? Ja z rosyjskim nie wytrzymałem zbyt długo xD

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
nie wypowiadaj się na temat moda, w którego pewnie nawet nie grałeś
a co do przejścia returninga: przeszedł chyba marekxd, ale nie jestem pewien

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Sigon

Sigon

Użytkownicy
posty33
Propsy1
  • Użytkownicy
Kolejny raz moja umiejętność szperania w necie doprowadziła mnie do odpowiedzi, przez którą zadałem sobie jeszcze więcej pytań:

http://www.youtube.com/watch?v=qu-R2U9d30k

Czy ktoś mi wytłumaczy co to jest, jakim cudem dopiero teraz to znalazłem i... Chyba jedno rozumiem ;]. To taki chwyt, żeby jeszcze bardziej podsycić smaczek na moda, specjalnie nagraliście to kamerką ;)

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny

Necro

Necro

Użytkownicy
posty36
Propsy4
  • Użytkownicy
A ja chcę się spytać cie Orc czy do CZ zrobiliście taką możliwość, że jak np robimy coś na stole alchemicznym czy na ognisku itp to np jak dajemy Eliksir Życia to wyskoczy nam ile tego chcemy zrobić? Chodzi o takie coś podobnego do GIII. Proszę wypowiedz się na ten temat.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Kolejny raz moja umiejętność szperania w necie doprowadziła mnie do odpowiedzi, przez którą zadałem sobie jeszcze więcej pytań:

http://www.youtube.com/watch?v=qu-R2U9d30k

Czy ktoś mi wytłumaczy co to jest, jakim cudem dopiero teraz to znalazłem i... Chyba jedno rozumiem ;]. To taki chwyt, żeby jeszcze bardziej podsycić smaczek na moda, specjalnie nagraliście to kamerką ;)
Stare jak świat, nie powiem, fakt, że kamerą to i tak dużo pokazało. xD

Moro651

Moro651

Użytkownicy
posty19
Propsy1
  • Użytkownicy
Mod zapowiada się doskonale. Będzie lepszy od wszelkich niemieckich modów.

Widziałem screeny jak wyglądała gra w 2008 a jak ją ulepszyli do 2011... Wcale nie żałuję tych lat. Ale mam nadzieję że marzec 2011 to będzie ostateczna premiera!

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
jaki znowu marzec :facepalm:

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
dokładnie Thoro :facepalm:  
przecież nikt o żadnym marcu nie mówił

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

#837 2011-01-31, 21:02(Ostatnia zmiana: 2011-01-31, 21:04)
Najlepiej naczytać się głupot pisanych przez oszołomy na forach a później z oburzeniem mówić o tym jak to the modders po raz kolejny wszystkich wychujało. Data premiery w historii moda była jedna podana w tym trailerze:
https://www.youtube.com/watch?v=jAJKqc4k-xs
. Nie mamy wpływu na czyjeś osobiste urojenia ani tym bardziej w żaden sposób się pod nimi nie podpisujemy. Oczywiście nie twierdze, że jest tak i w tym przypadku jednak lepiej działać zawczasu.

Moro651

Moro651

Użytkownicy
posty19
Propsy1
  • Użytkownicy

Moro651

#838 2011-01-31, 21:57(Ostatnia zmiana: 2011-01-31, 22:00)
Był taki filmik od użytkownika YT zubenPL!

Sigon

Sigon

Użytkownicy
posty33
Propsy1
  • Użytkownicy
Najlepiej naczytać się głupot pisanych przez oszołomy na forach a później z oburzeniem mówić o tym jak to the modders po raz kolejny wszystkich wychujało. Data premiery w historii moda była jedna podana w tym trailerze:
https://www.youtube.com/watch?v=jAJKqc4k-xs
. Nie mamy wpływu na czyjeś osobiste urojenia ani tym bardziej w żaden sposób się pod nimi nie podpisujemy. Oczywiście nie twierdze, że jest tak i w tym przypadku jednak lepiej działać zawczasu.

A mi się wydaje, że mówiliście po 2008 że moda można spodziewać się na I kwartał 2009.. Zresztą to i tak nie ważne, jak mod wyjdzie, to wyjdzie, nie wiem skąd wziąłeś tą rzekomą datę premiery Moro651, ale wydaje mi się że w marcu CZ jeszcze nie będzie gotowy... chociaż kto wie, wszystko się może zdarzyć ;)

0 użytkowników
Do góry