Dyskusja i opinie o modzie 525613 1281

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 525613

Odpowiedzi 1281

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
LOL to nie wiedzmin to jest gothic xP

Skorpion

Skorpion

Użytkownicy
posty19
Propsy4
  • Użytkownicy
To był tylko przykład, równie dobrze mógłbym podać miotłę wyłącznie na ścierwojady, bądź Snafa  :lol:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Ale po co tak wydziwiać? Z sensowniejszych rzeczy Ork ostatnio zrobił tak, aby plądrowanie trupa ograniczało się do 2 kliknięć zamiast standardowego przekładania wszystkiego po kolei.

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu

orcwarrior
Moderator działu

Dyskusja i opinie o modzie
#803 2011-01-23, 12:39(Ostatnia zmiana: 2011-01-23, 12:39)
Tak, można narobić multum takich pierdoł, choć sam nie widze w tym żadnym sensu, jednak graczy później bedzie ogarniała frustracja bo skąd oni mają więdzieć dlaczego nie zadaja obrażen danemu potworowi? Staramy się aby wszystko było w miarę intuicyjne.

Men31

Men31

Użytkownicy
posty21
Propsy8
  • Użytkownicy
Orc wszyscy Cię kochamy ale czekam na odpowiedz na moje pytanie  :D

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
pytacie o date premiery a sami prosice o jeszcze jakieś pierdoły  :facepalm:

Men31

Men31

Użytkownicy
posty21
Propsy8
  • Użytkownicy
Dobra, ja to bym radził zamknąc temat i skończyc tego długooczekiwanego moda.

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk

Akurat ty do powiedzenia w tej sprawie wiele nie masz

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

a co ma jedno do drugiego?

Men31

Men31

Użytkownicy
posty21
Propsy8
  • Użytkownicy
Akurat ty do powiedzenia w tej sprawie wiele nie masz

Czy ja tu komuś rozkazuje? Napisałem, że radzę zamknąc temat, a nie ZAMYKAJCIE TEN TEMAT! Czytaj ze zrozumieniem.  

a co ma jedno do drugiego?

No bo zamiast robic siedzicie na forum. Ja Wam nie bronię itp. No ale jeszcze te debilne pytania..

kolcz

kolcz

Użytkownicy
posty7
Propsy2
  • Użytkownicy
No bo zamiast robic siedzicie na forum. Ja Wam nie bronię itp. No ale jeszcze te debilne pytania..

Lepiej żeby siedzieli na tym forum w wolnym czasie niż na innym. A najbardziej debilne pytania to ty zadajesz.

Men31

Men31

Użytkownicy
posty21
Propsy8
  • Użytkownicy
Lepiej żeby siedzieli na tym forum w wolnym czasie niż na innym. A najbardziej debilne pytania to ty zadajesz.

Podaj przykład.

kolcz

kolcz

Użytkownicy
posty7
Propsy2
  • Użytkownicy

kolcz

#812 2011-01-24, 10:42(Ostatnia zmiana: 2011-01-24, 10:45)
Podaj przykład.
np.
Mam pytanie. Zaczęliście prace nad modem w hmm 2007 roku, miał byc skończony w 2008 (gdzieś wyczytałem, że w 2007 bylo 55% postępu prac nad modem), a jakby nie patrzec to już mamy 2011 . Nikt nie zauważył ? o.O
A w kwietniu powiecie: 90% postępu poczekamy znowu 3 lata i powiesz to samo?
Nie zagadujcie orca, bo mu przeszkadzacie w pracy nad modem! Orc mam pytanko :lol:  Będzie można w modzie posiadac swojego zwierza?
Z pięć razy pytałeś o tego "zwierza" jak by chcieli odpowiedzieć to by odpowiedzieli. Ale dopiero z tym zamykaniem tematu to dopiero żeś przywalił.

Men31

Men31

Użytkownicy
posty21
Propsy8
  • Użytkownicy

Men31

#813 2011-01-24, 10:47(Ostatnia zmiana: 2011-01-24, 10:55)
Boże, ten temat co wtedy rozwinąłem był prowokacją dla otrzymania informacji o postępach prac nad modem. Pytanie o zwierza. Co Cię to obchodzi ile pytałem? Będę pytał dotąd aż nie otrzymam odpowiedzi, bo po to są pytania! A jak zamkną temat wezmą się bardziej za moda i szybciej im pójdzie.

Btw. pytanie o zwierza według Ciebie było debilne? To powiedz mi łaskawie, o co mogę zapytac?

Dobra nie mam zamiaru marnowac na Ciebie czasu, idę popykac w Gothica.

kolcz

kolcz

Użytkownicy
posty7
Propsy2
  • Użytkownicy
Btw. pytanie o zwierza według Ciebie było debilne? To powiedz mi łaskawie, o co mogę zapytac?
Nie zagadujcie orca, bo mu przeszkadzacie w pracy nad modem! Orc mam pytanko
Oto mi chodziło głównie, a nie o samo pytanie o zwierza, ale już ilość razy zadania pytania o niego już była debilna.

Men31

Men31

Użytkownicy
posty21
Propsy8
  • Użytkownicy
Naprawdę muszę powiedziec, że jesteś debilem. Jak nie znasz się na żartach to nawet nie pisz postów skierowanych do mnie.

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Dajcie sobie spokój bo naprawde zamkniemy

Men31

Men31

Użytkownicy
posty21
Propsy8
  • Użytkownicy

Men31

#817 2011-01-24, 10:59(Ostatnia zmiana: 2011-01-24, 11:15)
:ayfkm:

Żeby nie było, że nie wnoszę nic do tematu, Orc jak z tym własnym zwierzem?  :lol:   :lol:  :lol:

-w sumie nie wnosisz, bo pytaleś już kilka razy, ale skoro już jesteś tak upierdliwy to niech będzie: na ta chwile nie mogę być niczego pewny, później napewno pojawi się stosowna informacja nt.

Harris

Harris

Użytkownicy
Give me your soul... Please
posty183
Propsy80
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Give me your soul... Please
Na twoim miejscu orc bym zamknął temat i odblokował dopiero po premierze moda. Bo odpowiadanie po raz setny "Kiedy wyjdzie mod?", "Powinniście już skończyć, co tak długo?" itp. może doprowadzać do szewskiej pasji. No chyba ,że sprawia ci to przyjemność i daje poczucie zajebistości :lol2:

kolcz

kolcz

Użytkownicy
posty7
Propsy2
  • Użytkownicy

kolcz

#819 2011-01-24, 12:20(Ostatnia zmiana: 2011-01-24, 12:23)
Mam pytania odnośnie walki dwoma mieczami.
Czy obrażenia będą zadawane przez oba czy tylko przez jeden(z dodatkowymi obrażeniami z drugiej broni) tak jak było wcześniej?
Jak wygląda system obrażeń "strefowych" dla duali?

0 użytkowników
Do góry