Dyskusja i opinie o modzie 526505 1281

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 526505

Odpowiedzi 1281

JanekSport

JanekSport

Użytkownicy
posty34
Propsy7
  • Użytkownicy
Cytat: garaz link=topic=661.msg125108#msg125108#msg125108#msg125108 date=1293046773
Przed wakacjami raczej moda nie będzie,ale mogę się mylić.
obyś się mylił hehe :)

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
hmmm...a może się mądrzyć to pozwolicie, że team się wypowie?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Cytat: gothicman link=topic=661.msg125118#msg125118#msg125118#msg125118 date=1293050207
hmmm...a może się mądrzyć to pozwolicie, że team się wypowie?
Ślepy? Orc się ciągle teraz wypowiada...

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Cytat: Baggioo link=topic=661.msg125119#msg125119#msg125119#msg125119 date=1293050560
Ślepy? Orc się ciągle teraz wypowiada...

Chodzi pewnie o garaza który odpowiada na pytania zadane wobec teamu, tak jakby posiadał jakąś większą wiedzę od pozostałych użytkowników na ten temat

Co do pytania, myśle że termin wakacji jest realny, chociaż pozostało do niego wiele czasu i tak naprawde nie wiadomo co może się wydarzyć.

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk
Co do pytania, myśle że termin wakacji jest realny, chociaż pozostało do  niego wiele czasu i tak naprawde nie wiadomo co może się wydarzyć.                                      

Miejmy nadzieję, że tą niespodzianką nie będzie porzucenie projektu

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Miejmy nadzieję, że tą niespodzianką nie będzie porzucenie projektu

To oczywiste, że ork się zmobilizował i robi to tylko po to, aby później porzucić projekt.

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk
Nie o to mi chodziło. jeśli ktoś tak to zrozumiał to przepraszam

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Kain nie masz za co przepraszać. Nie ma co ukrywać, że zawiedliśmy zaufanie osób, które tak długo na moda czekały. Z drugiej strony cieszę się, że większość z was rozumie, dlaczego postępy idą jak krew z nosa. Ale uwierzcie mi, że teraz w tajnym dużo się dzieje i naprawdę wszystko zmierza w dobrym kierunku :)

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Orzeszek

Orzeszek

Użytkownicy
posty110
Propsy64
  • Użytkownicy
Aj tam, zawieść zaufanie to za mocne słowa, nie ukrywam czekam już prawię od początku, ale nigdy nie odczułem żebyście zawiedli choćby moje zaufanie, nie ukrywam było trochę rozczarowań związanych z przesuwaniem daty premiery ale bez przesady, teraz bynajmniej dla mnie czas kiedy wyjdzie CZ nie ma tak wielkiego znaczenia, przełomowe były pierwsze 2 lata kiedy z niecierpliwością czekało się na projekt, więc nie zawracajcie sobie tym głowy, prawdziwi fani jeszcze czekają :roll:

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk
Aj tam, zawieść zaufanie to za mocne słowa, nie ukrywam czekam już  prawię od początku, ale nigdy nie odczułem żebyście zawiedli choćby moje  zaufanie, nie ukrywam było trochę rozczarowań związanych z przesuwaniem  daty premiery ale bez przesady, teraz bynajmniej dla mnie czas kiedy  wyjdzie CZ nie ma tak wielkiego znaczenia, przełomowe były pierwsze 2  lata kiedy z niecierpliwością czekało się na projekt, więc nie  zawracajcie sobie tym głowy, prawdziwi fani jeszcze czekają :roll:

I tu sie w pełni z panem orzeszkiem zgadzam

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Piwo mu postawić bo dobrze gada.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

diegot

diegot

Użytkownicy
posty62
Propsy4
  • Użytkownicy
Tak jak orzeszek mówił PRAWDZIWI fani czekają.

Necro

Necro

Użytkownicy
posty36
Propsy4
  • Użytkownicy
Ja czekam na CZ od samego początku i NIGDY nie zwątpiłem w team themodders.

P.S Chyba będę pierwszym, który złoży im życzenia :P

Wszystkiego Najlepszego z Okazji Świąt Bożego narodzenia smacznego karpia wydania moda i spełnienia wszystkich marzeń życzy Necro dla wszystkich forumowiczów i teamu themodders :) :)

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka

maciejh
Rzeka

Dyskusja i opinie o modzie
#633 2010-12-26, 16:10(Ostatnia zmiana: 2010-12-26, 16:11)
Nareszcie, coś się dzieje. Jakaś oznaka że pracujecie. Dzięki.

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Dodaliśmy nowego newsa:
http://themodders.org/index.php?topic=658.msg125820#msg125820

Zapraszam do dyskusji, zadawania nam pytań z nim zwiazanym :)

@Necro dzieki za zyczenia, również zyczymy wesołych świat (choć zyczenia już troche spóźnione :P)

JanekSport

JanekSport

Użytkownicy
posty34
Propsy7
  • Użytkownicy
Po gameplay'u 2 widzę, że naprawdę fajnie się będzie grało. :)

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Zapomniałem dodać, gameplay korzystaja już w pełni działającego systemu obrażen dzieki któremu można zadawać obrażenia wielu npc na raz, jak widać wymaga jeszcze paru drobnych poprawek, jednak działa już całkiem nieźle :)

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader

Baggio
DreamVader

#637 2010-12-26, 22:02(Ostatnia zmiana: 2010-12-26, 22:04)
Nie ma co...
Muzyka, pochwa na miecz, eliksiry, kompas te menu i inne co ujrzałem na samym gameplayu hmm trudno to opisać <3 ;d
Szkoda, że nie zademonstrowałeś lektora :D

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Jakiego lektora ty tu słyszałes?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

#639 2010-12-26, 22:10(Ostatnia zmiana: 2010-12-26, 22:16)
Chodzi pewnie o zależność między pierwszym gameplayem, który był zmontowany lepiej a do tego obarczony komentarzem Aragorna. No niestety ale nie mamy na to teraz środków przez co nie ma nawet hd ze względu na długość uploadu. Obecny tutaj filmik o ile wiem wrzucał się całą noc - takie łącze. Z resztą liczy się, że coś w ogóle zostało pokazane a prace idą naprzód. Bardziej dopracowane filmy pojawią się pewnie w związku z premierą. Wtedy może będzie czas zająć się tym wspólnie i na pełen etat jak to było choćby w przypadku trailera z 2008 roku. Pracowaliśmy nad nim długo.

0 użytkowników
Do góry