Pytania i odpowiedzi 505951 1123

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 505951

Odpowiedzi 1123

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Będą wszyscy więc się nie bój.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Zubi

Zubi

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
Można się spodziewać że czas zapłaty wyjdzie wakacje?

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW
wyjdzie kiedy w polsce nie będzię korupcji :lol2:
a tak na prawde to bądz cierpliwy,ważne jest by CZ był dopracowany a nie szybko oddany i ni dało się pograć 5 min

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
Chyba większość użytkowników tego fora i ludzi z sceny gothica chce powtórki z MT ? :lol2:

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

ZubenPL

ZubenPL

Użytkownicy
posty35
Propsy1
  • Użytkownicy
Chodzi o to że wsumie od miesięcy nie wiemy nic o postępie prac.

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan

shergar
Moderator działu

Pytania i odpowiedzi
#805 2009-06-05, 00:02(Ostatnia zmiana: 2009-06-05, 00:03)
To wy jeszcze czekacie na tego moda? :P

Od miesięcy? Przecież coś tam piszemy, chociażby tutaj.

Ogólnie sprawa wygląda tak, że mieliśmy drobną przerwę - w każdym razie ja. Powód to poważny bug, którego ork już poprawił i mój brak czasu. W każdym razie od wczoraj znowu testuję i jest nieźle. W sumie to już 2-3 rozdział. Nie chce mi się odpalać Gothica, żeby jakiś raport napisać, ale powoli zbliżamy się do otwartych beta testów. Ork szybko poprawia większe bugi.

Co do wakacji to nie wiem, ale wątpię. Chyba, że pod koniec. Sęk w tym, że rozdziały 4-6 są w zasadzie surowe, jeszcze ich za bardzo nie poprawialiśmy, tyle, żeby się dało skompilować skrypty i tak ogólnie to co było widać na pierwszy rzut oka. Więc z tym może trochę zejść.

Dam znać jak coś tam będzie ciekawego do poopowiadania.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Tumil

Tumil

Użytkownicy
posty44
Propsy13
  • Użytkownicy
Cytat: shergar link=topic=660.msg52288#msg52288 date=Jun 5 2009, 12:02 AM\'
To wy jeszcze czekacie na tego moda? :P

Głupie pytanie :(   A swoją drogą, myślę, że to dobry pomysł, że co jakiś czas relacjonujesz wrażenia z gry, bo zaspokaja to ciekawość graczy i potwierdza, że prace nad modem nie stoją w miejscu.

Poza tym, mam pytanie: jest możliwość dołączenia do grupy beta-testerów, czy jedyną możliwością był świąteczny konkurs?

ZubenPL

ZubenPL

Użytkownicy
posty35
Propsy1
  • Użytkownicy
możecie dać nowe linki do ściągniecia czas zapłaty medley i czas zapłaty Dual Fight bo stare wygasły.

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Cytat: Tumil link=topic=660.msg52289#msg52289 date=Jun 5 2009, 07:15 AM\'
Głupie pytanie :(

Hmm to był raczej cynizm zmieszany z ironią - wstrząśnięty znaczy, nie zmieszany :P

Tak, dzisiaj mam silne postanowienie, żeby skończyć jeden big q, który chyba kończy 2 chapter. Screeny chciałem porobić, ale pełno printów [komentarze podczas gry na ekranie] jest więc raczej na razie nic nie pokażę.

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
Łamiesz konwencje Thorowską która mówi że zespół TM nie powinien nic mówić o CZ :P

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
konwencja "mojo-imienna" o której istnieniu dowiaduje się od osoby trzeciej z przypadkowego tematu na forum....  :P

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Poza tym ktoś kto ciągle zmienia sobie avatar nie jest dla mnie żadnym autorytetem w sprawach marketingu i PR :roll:

ZubenPL

ZubenPL

Użytkownicy
posty35
Propsy1
  • Użytkownicy
Podacie nowy link do ściągnięcia Czas zapłaty medley bo stary wygasł

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Postaramy się all powrzucać na jakieś branżowe ftp, żeby tam cały czas leżało.

archanixex

archanixex

Użytkownicy
posty22
  • Użytkownicy
Ja mam inne głupie pytanie

Ciężka zbroja myśliwego to grube stalowe płyty (z tego co widziałem na gameplay'u) jak myśliwi mogą się skradać do zwierzyny w 100 kg zbrojach?

Oraz
Poznamy jakiś nowych magów? (jako nowe frakcje)

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Pytania i odpowiedzi
#815 2009-06-07, 15:09(Ostatnia zmiana: 2009-06-07, 15:09)
A kto powiedział, że owe zbroje służą jako oporządzenie do polowania? To jest obóz, całe zaplecze logistyczne a sama nazwa jednoznacznie nie zobowiązuje, do tego aby wszyscy zajmowali się myślistwem. Poza tym wszystko zależy od sytuacji - do "pracy" nosi się lekkie łachy a w bój, na zwiad czy straż zakładasz konkretny szpej pod dane zadanie.

Poza tym samo pojęcie polowanie wcale nie oznacza skradania się do biednej sarenki, która spierdala przy najmniejszej reakcji otoczenia. Trole, orkowie, zębacze to nie jest raczej coś na co idziesz w skórzanej lamelce i trepach.

archanixex

archanixex

Użytkownicy
posty22
  • Użytkownicy

archanixex

Pytania i odpowiedzi
#816 2009-06-07, 15:32(Ostatnia zmiana: 2009-06-07, 15:33)
ale myśliwi to goście łażący po lasach i ścigający wilki i nie tylko.

Obóz myśliwych -myślałem że to nazwa pochodzi od ilości łowców.

Jak pisze "zbroja myśliwego" to do czegoś to zobowiązuje!

Radixxx

Radixxx

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
rozdrobnienie się w szczegółach, pewnie nikt oprócz ciebie by na to uwagi nie zwrócił :/

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Pytania i odpowiedzi
#818 2009-06-07, 17:44(Ostatnia zmiana: 2009-06-07, 17:47)
ale myśliwi to goście łażący po lasach i ścigający wilki i nie tylko.

Naprawdę? A łowca orków, zębaczy i każdej innej bestii większego kalibru to już domokrążca?

Obóz myśliwych -myślałem że to nazwa pochodzi od ilości łowców.

Nie, tak naprawdę wszyscy rano idą "ścigać wilki", wilczych kryminalistów i gwałcicieli-wilków (rzecz jasna w swoich 100 kilowych zbrojach) zaś wieczorem urządzają sobie radosne afterparty połączone z psikusami typu podduszanie zgniłymi skórami ścierwojada oraz wrzucaniem wilczych napletów do ognia nasączonych oliwą.

Jak pisze "zbroja myśliwego" to do czegoś to zobowiązuje!

Podobnie jak "Sok Porzeczkowy" od Tymbarku, który w istocie owego soku zawiera jedynie 20%. To jak, piszemy petycję do federacji konsumentów?

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Obóz myśliwych to przede wszystkim obóz rebeliantów - zmiana nazewnictwa nastąpiła jakieś... 5 lat temu :/

Na polowania chodzą tylko wyznaczeni myśliwi, nagonki tutaj nikt nie potrzebuje. A ciężka zbroja służy przede wszystkim do ochrony podczas walki z ludźmi tudzież bestiami.

Mylisz się Thoro - znowu nie czytasz tematów w tajnym. Gwałciciele wilków chodzą w różowych lateksowych pancerzach wykonanych z rozciągliwej skóry topielców.

-------------------------------

Nowi magowie będą, ale nie w sensie obozy, choć będą nowe lokacje. Za to nowe czary... Miodzio!

0 użytkowników
Do góry