Pytania i odpowiedzi 505219 1123

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 505219

Odpowiedzi 1123

Nygus

Nygus

Użytkownicy
posty132
Propsy14
  • Użytkownicy
nie ma to jak doskonałe wyczucie ironii

To nie byla ironia ; )

Adrian

Adrian

Użytkownicy
posty36
Propsy1
  • Użytkownicy

Adrian

Pytania i odpowiedzi
#781 2009-05-18, 17:01(Ostatnia zmiana: 2009-05-18, 17:51)
Im dłużej przyglądam się takim komentarzom, jakie napisali Adrian i Zubi, to coraz bardziej cieszę się, że nasz mod nie jest taki popularny.

Dlaczego gracze potrafią tylko narzekać i wymagać od ludzi, którzy ZA DARMO serwują wam wszystko na tacy, aby śpieszyli się? Wasz zapał wysiadłby po godzinie prac.

Nie rozumiem za co mam dwa warny. Bo to "no to dłuugo poczekasz" było do Igomeza, bo napisał że czeka aż post powyżej pojawi się na stronie. Nie chodziło mi o date premiery cz............................. Ale ok moge już tu nic nie pisać

//Edit by Bula: :<

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
Jako że to temat Pytania i Odpowiedzi, zadaję pytanie:
Czy w CZ(;) ) nasi przeciwnicy także będą mogli nas naparzać dualami?

Bo to "no to dłuugo poczekasz" było do Igomeza, bo napisał że czeka aż post powyżej pojawi się na stronie. Nie chodziło mi o date premiery cz............................. Ale ok moge już tu nic nie pisać
To mogłeś walnąć magiczne
...

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

mixer

mixer

Użytkownicy
posty96
Propsy2
  • Użytkownicy
Ostatnie wiadomości Shergara są bardzo krzepiące ;)  tym bardziej, że można wnioskować, że niedługo rozpoczną się betatesty ;p

Radixxx

Radixxx

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy

Radixxx

Pytania i odpowiedzi
#784 2009-05-18, 21:43(Ostatnia zmiana: 2009-05-18, 21:47)
No mixer, ja także się doczekać nie mogę ;) :D, tylko ja się obawiam że ten mod może być ZA długi. Ciekawe ile GB będzie miał ja na tak rozbudowaną pozycję. Mixer jak tam nowa koszulka??

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
No mixer, ja także się doczekać nie mogę ;p  ;p , tylko ja się obawiam że ten mod może być ZA długi. Ciekawe ile GB będzie miał ja na tak rozbudowaną pozycję. Mixer jak tam nowa koszulka??

GB? mysłe ze w połowie się spokojnie zmieścimy wiec komp po premierze na nocke a od rana można grać ;p .

Czy w CZ( ;)  ) nasi przeciwnicy także będą mogli nas naparzać dualami?
Tak, choć będzie to należeć raczej do rzadkości.

Radixxx

Radixxx

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
A miecz runiczny zdobędziemy w połowie rozgrywki czy pod koniec? Jeżeli w połowie czy będzie się opłacać zmieniać tą broń na inną ?

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Miecz zdobędziesz wtedy kiedy przyjdzie na to czas i to będzie bardzo właściwy moment w fabule. Bez obaw zdążysz się nim nacieszyć.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
A ja mam inne pytanie niż inni :lol2:

Czy w CZ znajdą się legendarne już Shergaryzmy ? jeśli tak to w jakiej ilości :lol2:

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
E na szczęście nie :lol2:  Poza tym to nie MT a CZ, no i nic mi nie wiadomo o ichniej legendarności ;p

Ale niestety wszystkie dialogi to moja robota :lol2:

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

kamilas

kamilas

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
Jest możliowść rzucaniem mieczy w przeciwników?  :P  Bo chcę się zabawić w samuraja  :]

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Nie, aczkolwiek możesz strzelać nimi z panzerfaustów jeśli chciałbyś się zabawić w soldata wehrmachtu.

mechanik

mechanik

Użytkownicy
posty67
  • Użytkownicy
Hej macie zamiar dodać coś do działu przedmioty na czaszapłaty.pl takie ogólne pytanko ?????

Wina jest zawsze po stronie Amina
[/size]

Życie jest jak papier toaletowy. Długie,szare i do dupy.

[/size]

Kisamee

Kisamee

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy
Może nie należę do team'u , ale odpowiem :D  . Raczej nie , gdyż mod ma jeszcze nieustaloną liczbę itemów. Dopiero po wydaniu moda ktoś się za to wezmie.

Granica między ciekawością a głupotą , jest bardzo cienka.

Super

Super

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
A ja zadam pytanie z innej serii :D  Czy możecie usunąć owy napis na czaszaplaty.pl:" Optymistyczna data premiery modyfikacji: grudzień 2008r." ? Trochę dziwne zaglądam od czasu do czasu na czaszaplaty.pl i się dziwie ;p

mechanik

mechanik

Użytkownicy
posty67
  • Użytkownicy
a poco mają to usuwać teraz usuną ja już będzie wiadomo kiedy będzie optymistyczna data premiery

Wina jest zawsze po stronie Amina
[/size]

Życie jest jak papier toaletowy. Długie,szare i do dupy.

[/size]

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
informacja jest przedawniona tak więc faktycznie należy to usunąć.

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
Tylko nie podawajcie kolejnej daty premiery bo ktoś sobie ubzdura że tak rzeczywiście będzie i potem jak się okaże że premiery nie było to będzie gadał postami typu sorki za bluzga "Huj z wami, oszustami jesteście !" :)

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

mixer

mixer

Użytkownicy
posty96
Propsy2
  • Użytkownicy

mixer

Pytania i odpowiedzi
#798 2009-05-28, 16:58(Ostatnia zmiana: 2009-05-28, 22:32)
Tylko nie podawajcie kolejnej daty premiery bo ktoś sobie ubzdura że tak rzeczywiście będzie i potem jak się okaże że premiery nie było to będzie gadał postami typu sorki za bluzga "Huj z wami, oszustami jesteście !" :)

No nie dość, że bluzg to jeszcze z błędem rtograficznym haha :)

No nie dość, że jedzie, to jeszcze nie trafia w klawisze.

Kisamee

Kisamee

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy
Jakoś cicho... xD

Ale do rzeczy : Czy w modzie będzie można spotkać znajomych bezimiennego?? Bardzo chciałbym zobaczyć przyjaciół z trochę innej perspektywy :lol2:

Granica między ciekawością a głupotą , jest bardzo cienka.

0 użytkowników
Do góry