Pytania i odpowiedzi 505541 1123

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 505541

Odpowiedzi 1123

iGOMeZ

iGOMeZ

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy
Mam prośbe, czy moglibyście zamieścić na stronie głownej czaszaplaty.pl pasek aktualnego postępu prac (np. w procentach) nad modyfikacją?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Pytania i odpowiedzi
#761 2009-05-13, 21:55(Ostatnia zmiana: 2009-05-13, 21:58)
Konsumpcja parówek: 98%
Wyczerpanie limitu głupich pytań na ten rok: 100%

czytaj: oszacować w procentach to można zawartość cholesterolru a nie prężny i elastyczny projekt nie mający sztywnych norm i szacunków.

iGOMeZ

iGOMeZ

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy
Czekam, aż się to pojawi na czaszaplaty.pl.

Adrian

Adrian

Użytkownicy
posty36
Propsy1
  • Użytkownicy
No to dłuuugo poczekasz :\

Zubi

Zubi

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy

Zubi

Pytania i odpowiedzi
#764 2009-05-14, 15:16(Ostatnia zmiana: 2009-05-14, 21:55)
Bardzo Długo czas zapłaty ma przeciesz wyjść w grudniu 2010 roku

Kolega i kolega wyżej warn - L.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Im dłużej przyglądam się takim komentarzom, jakie napisali Adrian i Zubi, to coraz bardziej cieszę się, że nasz mod nie jest taki popularny.

Dlaczego gracze potrafią tylko narzekać i wymagać od ludzi, którzy ZA DARMO serwują wam wszystko na tacy, aby śpieszyli się? Wasz zapał wysiadłby po godzinie prac.

GeneralLee

GeneralLee

Użytkownicy
posty169
  • Użytkownicy
Jak dla mnie zamiast pytać się o datę premiery powinieneś spytać jak im pomoc ale nie bo zapewne nic nie umiesz oni tez kiedyś nic nie umieli przeczytasz trochę tutoriali i przekonasz się ze wcale nie maja lekko na to naprawdę trzeba przeznaczyć ogrom czasu mam nadzieje ze to powstrzyma was przed następnymi takimi pytaniami jaki i odpowiedziami no chociaz znajac zycie to jednemu z drugim sie nie bedzie chcialo przeczytac wczesniejszych postow i  i tak beda pytac o date premiery...

iGOMeZ

iGOMeZ

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy
A czy ja pytałem się o datę premiery??? NIE, chciałem tylko dowiedzieć się o postępie prac, więc oszczędź sobie tych komentarzy, i wpierw przeczytaj 3 razy tak jak cię uczyli w przedszkolu i przestań zgrywać ważniaka.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
i wpierw przeczytaj 3 razy tak jak cię uczyli w przedszkolu

Tobie również to polecam. Nikt nie powiedział, że te słowa są kierowane konkretnie do Ciebie.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Pytania i odpowiedzi
#769 2009-05-14, 18:59(Ostatnia zmiana: 2009-05-14, 19:02)
A czy ja pytałem się o datę premiery??? NIE, chciałem tylko dowiedzieć się o postępie prac, więc oszczędź sobie tych komentarzy, i wpierw przeczytaj 3 razy tak jak cię uczyli w przedszkolu i przestań zgrywać ważniaka.

...Może już przestań się kompromitować. Wszyscy wałkują to od początku tematu: jak niby chcesz określić postęp prac, które nie są ściśle określone? W dodatku, jak już Thoro pisał...

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan

shergar
Moderator działu

Pytania i odpowiedzi
#770 2009-05-14, 21:46(Ostatnia zmiana: 2009-05-14, 21:47)
Dobra to ja może coś napiszę.

Od wczoraj rozpocząłem beta testy :D  Wcześniej robił to ork, ale jechał na skróty, czyli z kodami, etc. Ja będę przechodził moda tak jak kulturalny i nie lubiący cheatów gracz czynić powinien :D

Jestem już na początku 1 chaptera, usunęliśmy już jeden krytyczny błąd, czyli jest dobrze :)  Będę też robił screeny i od czasu do czasu coś wrzucę. Nie wiem dokładnie kiedy, ale za jakiś czas ruszą otwarte beta testy, czyli te osoby, które miały się tym zajmować dostaną paczki z modem. Jestem też pewien, że zanim poprawię fabułę to ork zdoła usunąć te bardziej skomplikowane choć już rzadkie błędy.

Mam nadzieję, że zaspokoiłem waszeci chuć informacyjną ;p

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Casillas

Casillas

Użytkownicy
posty48
Propsy3
  • Użytkownicy
Muzyka raczje będzie ci działać jeśli masz tego music patcha zainstalowanego. Mi z nim działa muzyka w modzie Returning. Propo filmików sprawdź jeszcze raz czy masz na pewno wartość zero przy scaleVideos. Ja mam viste 32 bitową home premium i filmiki działają.

sprawdziłem jeszcze raz wszystko jest dobrze ale nadal filmiki się nie chcą odpalić :D  

zauważyłem tylko że po instalacji tego muzycznego patch gothic startuje mi przez gothic starter ale to nie powinno chyba szkodzić. Bardzo mi zależy na rozwiązaniu tego problemu więc jak kttoś wie co z tym zrobić niech pisze :)

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
igomez - chciałbym powiedzieć, że ten komputer, to ci chyba mózg wypalił, ale byłbym bardzo niekulturalny, gdybym skierował, to wprost do ciebie, nie? :D

http://themodders.org/index.php?showtopic=5493

Jedna odpowiedź może robić za 2, 3, jeżeli ktoś potrafi wyciągnąć wnioski.

Kiedy będzie premiera moda?
- Póki co NIE MA i NIE BĘDZIE oficjalnej daty premiery, wszystkie inne to jedynie spekulacje i plotki rozsiewane przez innych ludzi od czego się odcinamy gdyż nie mamy z tym nic wspólnego. Oficjalna data premiery zostanie podana wszystkimi kanałami medialnymi jakimi dysponujemy
(oficjalna strona, portale o grach Gothic, fora dyskusyjne, youtube, themodders.org) i zapewniam że każda osoba śledząca projekt mimowolnie się o tym dowie - choćby za pośrednictwem tego forum. Prosimy nie zadawać pytań o premierę modyfikacji!

Czyli to również w pewnym sensie odpowiada za postęp prac. Jeżeli ktoś zna taki postęp, to jest w stanie określić, kiedy będzie premiera. :)

Kisamee

Kisamee

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy
IGOMeZ : Uspokój się. :P
Nikt tu się nie wywyższa i nie ma zamiaru.
Co do twojego pytania , dostałeś odpowiedz od Thora że nie da się podać w procentach
elastycznego projektu. a co do dalszych postów to ja się nie udzielam.

Granica między ciekawością a głupotą , jest bardzo cienka.

Bastrad

Bastrad

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jezu ludzie jak wy trujecie chłopakom z CZ  za przeproszeniem dupę. Pogracie kiedy mod wyjdzie proste. Poczekajcie a nie spamcie. Jeśli nie macie co robić to wyjdźcie na dwór czy cuś bo naprawdę to jest żenada. ( Nie dziwie się czemu zablokowali komentarze na yt.... )

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Tak, chłopcy od CZ mają już dość [big płaczliwy foch]. Do tego ork zaczął chodzić do psychoanalityka i jest na parówkowym odwyku - choć ze względu na niego powściągnijcie konie waszmościowie :D

A tak na marginesie, poprawianie CZ to sama przyjemność :)

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Cien

Cien

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy
To mnie szlag jasny trafia jak chce całkiem nowy pancerz dodać, a wam takie rzeczy sprawiają przyjemność?

Szacun

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
nie ma to jak doskonałe wyczucie ironii  :D

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
A tak na marginesie, poprawianie CZ to sama przyjemność :D

Chyba że poprawiasz jako pierwszy, tak jak to jest w moim przypadku :D  .

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Jako pierwszy to ja poprawiałem MT przez 4 miechy więc dziękuję - to twój dzidziuś więc się z nim męcz :D

--------------------------------------

Szanowne Community :D

Wrażenia z gameplay'a są naprawdę dobre. CH1 jest wolny od większych bugów, a chyba wszystkie mniejsze już poprawiliśmy. Może niedługo wrzucimy kilka nowych screenów.

Tak na pocieszenie mogę napisać, że przejście samej głównej fabuły CH1 powinno Wam zająć jakieś 5-6h. Z wątkami pobocznymi spokojnie z 10h i nie wliczam w to biegania po Kolonii i zaglądania gdzie tylko się da. Main story CH1 spokojnie kończy się na 8-9 levelu.

0 użytkowników
Do góry