Pytania i odpowiedzi 506662 1123

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 506662

Odpowiedzi 1123

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Nie, jeszcze do G4, Crysisa i Pana Kleksa ;)

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

mechanik

mechanik

Użytkownicy
posty67
  • Użytkownicy
aha  noto spox

Wina jest zawsze po stronie Amina
[/size]

Życie jest jak papier toaletowy. Długie,szare i do dupy.

[/size]

Aragorn

Aragorn

Użytkownicy
posty129
Propsy13
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy

Aragorn

Pytania i odpowiedzi
#742 2009-05-05, 14:23(Ostatnia zmiana: 2009-05-05, 14:24)
Brzydki ork zrobił ładny miąch do kręcenie cutscenek, kręcenie filmideł podczas dialogów, kamerki, etc. Myślę, że po premierze coś udostępni, żeby ułatwić "filmowcom" życie.

Chociaż tu powinien ork albo aragorn się wypowiedzieć.

Pierwszy raz słyszę o czymś takim ;)
Orcu, mógłbyś mi to udostępnić na potrzeby outro, w "wiedźmińskich" cutscenach jakoś się połapałem to może i z tym sobie poradzę.
Chociaż mając na uwadze to że ty to spłodziłeś to wątpię  ;)

Nowa, przygodowa seria na youtube!

//edit.aztek. youtube w sygnaturze - not

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
i pewnie tylko do g1 ;/

Orcu! Pieprzony egoisto, jak mogłeś?!  :lol2:

iGOMeZ

iGOMeZ

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy
Jak idą beta-testy, napotkaliście jakieś duże przeszkody, które uniemożliwiałyby grę??
Wracając do pytania, które wcześniej zadałem, Czy wiecie już co będzie z tą smuga tworzoną przez miecz w lewej ręce??

Althar

Althar

Użytkownicy
posty307
Propsy44
  • Użytkownicy
Gdzieś było pisane, że na drugim mieczu nie edize smug bo są one wpisane w silnik gry, czy coś.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Jak idą beta-testy, napotkaliście jakieś duże przeszkody, które uniemożliwiałyby grę??

Wścibskich graczy.

nie bierz tego do siebie - po prostu musiałem :lol2:

iGOMeZ

iGOMeZ

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy
Spoko zdążyłem się przyzwyczaić.

mechanik

mechanik

Użytkownicy
posty67
  • Użytkownicy
No Chłopaki podrzucie jakiegoś ciekawego newsa jeśli można prosić

[/size]

[/size]

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy

mechanik

mechanik

Użytkownicy
posty67
  • Użytkownicy
dzięki ale mi chodziło o jakiegoś newsa związanym z czasem zapłaty hehe :lol2:

[/size]

[/size]

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,9...as_zaplaty.html

a mi chodziło o to, że jak będziemy mieli coś do pokazania, to pokażemy.

mechanik

mechanik

Użytkownicy
posty67
  • Użytkownicy
ok spoko

[/size]

[/size]

Casillas

Casillas

Użytkownicy
posty48
Propsy3
  • Użytkownicy
Ja natomiast mam pytanie natury technicznej samej modyfikacji tzn.  czy wasza modyfikacja będzie w pełni kompatybilna z vistą czyli będzie muzyka i wyświetlane filmiki podczas gry?
Vista = gówno to rzecz pewna, jednak coraz więcej osób posiada ten że ''wspaniały'' ^^   system a na pewno chciało by odpalić sobie na kompie Czas Zapłaty razem z muzą i filmikami.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Pytanie raczej z serii: czy odpalę grę na pegazusa na ps3?

Co do samego rozwiązania problemu to wydaje mi się, że ten jest "odgórny" ale jednak niech ktoś inny się wypowie. Mimo wszystko nie można mieć wszystkiego, skoro ktoś się decyduje na viste, czy inny niekompatybilny system powinien mieć to na uwadze. Chcesz zagrać - zmień platformę.

Narestel

Narestel

Użytkownicy
posty16
  • Użytkownicy

Narestel

Pytania i odpowiedzi
#755 2009-05-12, 20:23(Ostatnia zmiana: 2009-05-12, 20:24)
Problem z muzyką został chyba rozwiązany po w SP1, (jeśli nie to wychodzący lada dzień, dostępny już w wersji RC, SP2 to poprawia, swoją drogą został on spowodowany częściowo przez PB, które zastosowało niszowy, już nieużywany sposób na implantacje tej muzyki) a z kolei problem z filmikami jest spowodowany tym, że ktoś ma zainstalowane jakieś syfne kodeki, jeśli dobrze pamiętam.

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
... swoją drogą został on spowodowany częściowo przez PB, które zastosowało niszowy....
Niszowy sposób - korzystanie z MICROSOFT Direct Music ^^
Napiszę tak, jezeli coś nie działało w orginalnym gothicu to nie oszukujmy się, w CZ będzie tak samo.

Casillas

Casillas

Użytkownicy
posty48
Propsy3
  • Użytkownicy
G1 vista sp1 zainstalowałem już dawno i muzyka jest (błędnie myślałem że tylko sama muzyka ze zwyczajnego gothica mi pójdzie  a muza z Czas Zapłaty nie bo tam będzie nowa ^^  ) A co do filmików tu dalej występuje problem zmieniłem wartość na 0 lecz ustawienia nie chciały się zapisać więc wyciągnąłem plik na pulpit zamieniłem, zapisałem i podmieniłem ze starymi ustawieniami w Gothicu ( vista się dała we znaki) lecz nic to nie zmienilo filmików jak nie było tak nie ma jak by co to mam Viste Home Premium x64  SP1. A filmiki bardzo by się przydały bo w CZ będą na pewno zajebiste :D

Adrian

Adrian

Użytkownicy
posty36
Propsy1
  • Użytkownicy
Ja mam pytanie odnośnie jednej postaci. Przeczytałem cały ten wątek ale nie pamiętam czy to pytanie już było. Jeśli tak to mnie po prostu olejcie ^^

Otóż: Czy spotkamy tego kolesia, którym sterowaliśmy w Prologu? Np jako zażądce nowego obozu /strażnika czegoś tam czy coś w ten deseń ?

Kisamee

Kisamee

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy
Pewnie nie. Chyba pamiętasz że na końcu Gorn nas zabija?? ^^

Granica między ciekawością a głupotą , jest bardzo cienka.

0 użytkowników
Do góry