Pytania i odpowiedzi 504604 1123

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 504604

Odpowiedzi 1123

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Sami zobaczycie.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Cien

Cien

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy
Czy jest REALNA szansa na to żebyśmy ujrzeli modyfikacje w czerwcu na swoich dyskach? (Nie żebym się przypieprzał)

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
ujrzeli modyfikacje w czerwcu...

roku 2011 jak najbardziej :lol2:

mixer

mixer

Użytkownicy
posty96
Propsy2
  • Użytkownicy
i teraz pojdzie plota, ze planujecie premiere moda na czerwiec 2011 :lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Owszem ale już przecież powszechnie wiadomo, że chcemy zarobić i wszystko sobie można kupić. Dla chcącego nic trudnego, kwestia odpowiedniej sumy + pisemne oświadczenie o nie rozprzestrzenianie kopii moda a projekt jest twój.

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Czerwiec - no way.

Koniec wakacji - maybe.

I tak oto powstała kolejna plota, do tego za darmo :lol2:

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Handlowanie informacją przestało być opłacalne. Sher, przecież dobrze wiesz że od dawna handlujemy wyłącznie screenami oraz pełną wersją moda która nieoficjalnie jest od dawna skończona.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
jeszcze jest pakiet cut-scene'ów, poradnik, książka na motywach, soundtrack, najlepsze cytaty, recenzja, wersje alpha, beta i theta, kilka zestawów LEGO, zwiastun dodatku i części drugiej...

realizujemy też indywidualne zlecenia.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Pytania i odpowiedzi
#688 2009-04-23, 10:55(Ostatnia zmiana: 2009-04-23, 12:10)
Tak, sprzedajemy również gadżety użytkowe czy poligraficzne. W najbliższym czasie chcemy zaoferować min. kołdrę i zestaw pościeli Czas Zapłaty we wzorki z orkami. Na chwilę obecną trwają negocjacje z producentami, ale skoro już przy tym to podpisaliśmy umowę z wytwórcą cukierków mlecznych. Krótko mówiąc będą to tradycyjne mleczne krówki zawijane w papierek z logo Czas Zapłaty. Szczegóły wkrótce

Jeśli ktoś jest zainteresowany gadżetami to zapraszam na gg, z pewnością się dogadamy. Na stanie mam min. taki kubek z logo Czas Zapłaty i odręcznym podpisem Orca wykonanym za pomocą aerografu!.

Jest to unikat, z resztą kilka takich kubków z autografami chcemy wystawić na licytację allegro ale to już po premierze moda. Na chwilę obecną oferuję jeden kubek za symboliczną cenę 20zł. Warunek jest taki że kto szybciej napisze na gg w sprawie zakupu, ten towar będzie miał zaklepany do czasu przelewu.

Oczywiście już po premierze powstanie odpowiedni sklep internetowy w którym rzecz jasna będziecie mogli zakupić również i samą modyfikację. Na chwilę obecną wszystko jest dostępne kanałami nieoficjalnymi jako materiał kolekcjonerski. Wiecie, takie rzeczy kosztują

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
A ja słyszałem pogłoski jakoby po wydaniu CZ mielibyście ofiarować najuboższym pieniądze na szkolnictwo ITP ? :lol2:

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
nędzne plotki na poziomie tych z yt.

Cien

Cien

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy
To w takim razie podajcie numer konta bankowego.
Ciekawi mnie tylko cena pełnej wersji moda .

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
120 zł. Sam kupowałem i zapewniam, że się opłaca

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
To w takim razie podajcie numer konta bankowego.

Transakcje finalizujemy prywatnie stąd też nie widzę, abyśmy podawali publicznie jakie kolwiek dane potrzebne do wykonania tego procesu tylko po to, aby zaspokoić czyjąś ciekawość. Jesteś zainteresowany kupnem to zapraszam na gg.

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders
U mnie taniej!

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Triple, chyba nie chciałbyś wypaść z interesu? nie wiem, czy wiesz, ale mam kontakty u światowej sławy kompozytorów, więc lepiej uważaj.

Althar

Althar

Użytkownicy
posty307
Propsy44
  • Użytkownicy
Chińczycy już robią podróbki za 3 zł i 99 gr. To nie to samo co oryginał, ale opłaca się.  ;]

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders
Triple, chyba nie chciałbyś wypaść z interesu? nie wiem, czy wiesz, ale mam kontakty u światowej sławy kompozytorów, więc lepiej uważaj.

Zysk, każdy orze, jak może! Ty nie chciałbyś sobie dorobić niezłej sumki na boku? Jeśli utajnisz te ciemne interesy, to podzielę się z tobą zyskiem (jak pasuje do nicka : D)

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Nie będę się z tobą zmawiał. Napewno nie jawnie na forum... :P

Za to do jawnego nadaje się fakt, że prezydent USA, B. Obama gra już w naszego moda.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
A macie na sprzedaż jakiś kalendarzyk z seks laskami z CZ? :P   :P

0 użytkowników
Do góry