Pytania i odpowiedzi 505405 1123

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 505405

Odpowiedzi 1123

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Kiedy widzę takie posty, to cieszę się, że mój mod, to mała modyfikacja...

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny

Zoom

Pytania i odpowiedzi
#561 2009-03-22, 21:45(Ostatnia zmiana: 2009-03-22, 21:57)
błagam o tego newsa

:D  

przepraszam za spam ale to było konieczne - może coś do tych "zagorzałych fanów" dojdzie...

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Pytania i odpowiedzi
#562 2009-03-22, 21:59(Ostatnia zmiana: 2009-03-22, 22:00)
Prędzej to oni dojdą, nie powiem w jakim sensie :D

Spokojnie, news jest w przygotowaniu o czym świadczy info z zamku mrocznego:

Orc (The Modders): (21:58)
pierwszy link wrzucony musze uploadowac na yt jeszcze ;/
Orc (The Modders): (21:58)
mam tekst do newsa tez

Powinno wam się spodobać, mi się spodobało :D  Dla srających pod ciśnieniem pozwolę sobie dać małą zajawkę która ma iść na promo:

erol

erol

Użytkownicy
posty23
Propsy32
  • Użytkownicy
hmm... wlasciwie nic nowego, zniszczony oboz byl juz wczeniej pokazany na np. screenach albo w filmie o mieczu runicznym, do tego filmu mogliscie dodac jakas fabule bylo by o wiele ciekawiej ale i tak podziwiam te efekty i wklad pracy

Zgroza... Gandzia zostawia ślady jak sanek płoza...

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Pytania i odpowiedzi
#564 2009-03-22, 23:48(Ostatnia zmiana: 2009-03-22, 23:49)
To może od razu najlepiej potniemy całego moda na kawałki i nakręcimy filmiki, najlepiej gameplaye? Fabuła nie jest potrzebna, gdyż to nie jest trailer a jedynie krótka zajawka tematyczna. Argument że bagno już było do mnie nie przemawia. Tu masz bardziej jasny pogląd dlaczego i w jakich okolicznościach zostało zniszczone oraz co się stało z mieszkańcami.

Przypominam, że jesteśmy grupą modderską nie filmową. To nie jest takie fiu bździu że włączasz kamerę i po chwili umieszczasz gotowy filmik na jutubie. Nad głupimi dwoma minutami siedziało 4 jak nie więcej osób już nie wspominając o ilości czasu, który został poświęcony na wykonanie kolejnego materiału ku uciesze wszystkich tych którzy są przyzwyczajeni do regularnych newsów, a do tego właśnie w tak efektywnej postaci.

Jeśli oczekujesz że podamy wszystko na tacy przed wypuszczeniem projektu to się najwyraźniej pomyliłeś...

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
Mnie się filmik z obozu na bagnie podoba nie musi pokazywać całej prawdy co się tam zdarzyło ale ja mam pytanie odnośnie filmiku.

Zauważyłem że ogień w filmie wyglądał no jakby to ująć hmmm no tak blisko zbliżony realizmowi czy to wasza własna robota ? :D

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Nie, krasnoludki zrobiły to za nas.

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW
niechce mi sie przeglądać stronw tył wqiec spytam.
na waszejs troonie jest optymistyczna data 4 kwartał 2008 a pesymistyczna 1 kwartał 2009,
3miech  juz praktycznie za nami.na jaki okres jes szacowana aktualna data CZ?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
niechce mi sie przeglądać stronw tył

a mi się nie chce odpowiadac. nie chce mi sie rowniez zaczynac zdania z duzej litery i uzywac polskich znakow wzgledem poziomu stylistycznego twojej wypowiedzi :D

iGOMeZ

iGOMeZ

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy

iGOMeZ

Pytania i odpowiedzi
#569 2009-03-23, 14:17(Ostatnia zmiana: 2009-03-23, 14:17)
Powtarzam pytania, gdyż nie dostałem odpowiedzi:
1. Czy będzie arena w CZ.??
2. Czy tylko jeden miecz w dualach będzie tworzył smugę, (narazie tworzy tylko ten prawy) jak to było ukazane w filmiku o dualach.??
3. Czy animacja walki szponami jest taka jak gołymi rękoma.??

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
1. Czy będzie arena w CZ.??

Bez komentarza.

2. Czy tylko jeden miecz w dualach będzie tworzył smugę, (narazie tworzy tylko ten prawy) jak to było ukazane w filmiku o dualach.??

Jest to uwarunkowane technikaliami gry i niestety nie możemy z tym nic zrobić.

3. Czy animacja walki szponami jest taka jak gołymi rękoma.??

Tak/Nie

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Jest to uwarunkowane technikaliami gry i niestety nie możemy z tym nic zrobić.
Może rozwinę, możlwie ze uda się coś z tym zrobić, jednak osiagniecie identycznej smugi jest chyba niemozliwe, ale bedziemy się starać, mamy na dzieje ze jakoś sobie z tym poradzimy.

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW

kazzam

Pytania i odpowiedzi
#572 2009-03-23, 16:16(Ostatnia zmiana: 2009-03-23, 16:17)
na waszejs troonie jest optymistyczna data 4 kwartał 2008 a pesymistyczna 1 kwartał 2009,
3miech  juz praktycznie za nami.na jaki okres jes szacowana aktualna data CZ?

"a mi się nie chce odpowiadac. nie chce mi sie rowniez zaczynac zdania z duzej litery i uzywac polskich znakow wzgledem poziomu stylistycznego twojej wypowiedzi  "

znaków nieuzywam bo to zbedne,
w polsce nie mieszkam więc mój język sie popsuł.
ponawiam pytanie.

Sawiol

Sawiol

Użytkownicy
posty84
  • Użytkownicy

Sawiol

Pytania i odpowiedzi
#573 2009-03-23, 16:21(Ostatnia zmiana: 2009-03-23, 16:22)
3miech juz praktycznie za nami.na jaki okres jes szacowana aktualna data CZ?

[quote post=\'46836#msgote]niechce mi sie przeglądać stronw tył wqiec spytam.
3miech juz praktycznie za nami.na jaki okres jes szacowana aktualna data CZ?[/quote]

[quote post=\'46836 date=1237821716]Data będzie jak rozpoczną się betatesty pełną parą. Wakacje są bardzo realne, bo w zasadzie mod jest cały czas na etapie poprawiania błędów i wykańczania skryptów.

W kwietniu powinny ruszyć betatesty, wtedy też będziemy mogli oszacować termin premiery.[/quote]
...

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Aż do takiego stopnia, że nie jesteś w stanie napisać poprawnie 2 wyrazów?

waszejs troonie

Odpowiedź masz w faq właśnie zamieszczonym na forum...

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW
Thx, przepraszam za kłopot

Zubot

Zubot

Użytkownicy
posty202
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
znaków nieuzywam bo to zbedne,

W kraju gdzie obecnie się znajdujesz też nie używa się znaków interpunkcyjnych?
Nie ma przecinków, kropek etc.
Wartało by wziąść ze sobą słownik ortograficzny i podobne książki.

Btw, wracając do filmiku: Robi lepsze wrażenie niż nie jeden film na YT nakręcony z gothica. :D

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Dajcie już mu spokój.

Btw, wracając do filmiku: Robi lepsze wrażenie niż nie jeden film na YT nakręcony z gothica. biggrin.gif

Nie powinno dziwić. Jak mówiłem w sumie pracowało nad nim 4 jak nie więcej osób.

Zubot

Zubot

Użytkownicy
posty202
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie powinno dziwić. Jak mówiłem w sumie pracowało nad nim 4 jak nie więcej osób.

To zapewne.  :D

iGOMeZ

iGOMeZ

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy

iGOMeZ

Pytania i odpowiedzi
#579 2009-03-23, 22:39(Ostatnia zmiana: 2009-03-23, 22:42)
Mam pytanie, kiedy umieścicie dział Przedmioty na CzasZapłaty.pl ???

0 użytkowników
Do góry