Pytania i odpowiedzi 505203 1123

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 505203

Odpowiedzi 1123

Pjontka

Pjontka

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy
Ja tez mam pytanie :P
Ale dotyczące zbroi .
Więc w CZ napotkamy się na całkiem nowe zbroje czy na odświeżone stare modele , a moze wogóle będą tylko stare zbroje ??

GeneralLee

GeneralLee

Użytkownicy
posty169
  • Użytkownicy
Jak dla mnie odpowiedz na twoje pytanie jest w gameplayu

Nygus

Nygus

Użytkownicy
posty132
Propsy14
  • Użytkownicy
Tam, jesli sie nie myle, narrator mowi, ze zaprezentowane to nie wszystkie jakie beda w modzie.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
A czy gameplay przedstawia całą grę?  :P

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Recepty z którymi spotkamy się w CZ to recepty na Bron do walki w zwarciu, dystansowa, mikstury, mam nadzieję że będzie jeszcze czas na dodanie kilku wykwitnych dań i nalewek :P  (sam "silnik" recept jest do  tego gotowy).
Na podstawie tego co napisałem stronę wczesniej można chyba stwierdzić ze recept na zbroje nie będzie.

iGOMeZ

iGOMeZ

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy

iGOMeZ

Pytania i odpowiedzi
#545 2009-03-19, 13:31(Ostatnia zmiana: 2009-03-21, 09:19)
To jak jest z tymi szponami, a także mam pytanie Czy będzie w CZ. arena taka jak np. w Diccuricu, żeby oprócz ludzi były także zwierzęta.???

iGOMeZ

iGOMeZ

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy
Mam nadzieje, że powodem dlaczego mi nie odpowiadacie jest przygotowywanie Newsów :DD.

Zubot

Zubot

Użytkownicy
posty202
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam nadzieje, że powodem dlaczego mi nie odpowiadacie jest przygotowywanie Newsów :DD.

Powodem tego dlaczego ci nie odpowiadają jest twoja głupota i męczenie spamem.  :D

mechanik

mechanik

Użytkownicy
posty67
  • Użytkownicy
Na podstawie tego co napisałem stronę wczesniej można chyba stwierdzić ze recept na zbroje nie będzie.
Aha noto kiszka :D

Wina jest zawsze po stronie Amina
[/size]

Życie jest jak papier toaletowy. Długie,szare i do dupy.

[/size]

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Powodem tego dlaczego ci nie odpowiadają jest twoja głupota i męczenie spamem.  :D
Proszę cię, abyś nie wypowiadał się w ten sposób w imieniu zespołu, do którego nie należysz.

mechanik

mechanik

Użytkownicy
posty67
  • Użytkownicy
o coś ci ku---a chodzi wymawiając te swoje słowa

Wina jest zawsze po stronie Amina
[/size]

Życie jest jak papier toaletowy. Długie,szare i do dupy.

[/size]

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Na przestrzeni ostatniego miesiąca poziom wypowiedzi w tym dziale zmalał do zera. Coraz bardziej jestem przekonany co do tego że gracze gothica to idioci  :D

mixer

mixer

Użytkownicy
posty96
Propsy2
  • Użytkownicy
A może nie tylko gracze Gothica? Może to już ogarnęło wszystkich? Taka epidemia ;p

Adrian

Adrian

Użytkownicy
posty36
Propsy1
  • Użytkownicy
A czy system noszenia amuletów i ringów ulegnie zmianie? Albo czy będzie coś nowego w artefaktach?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
A co definiujesz poprzez pojęcie "artefakty"? Jeśli jest to zbieżne z moim rozumowaniem to tak będą nowe kluczowe przedmioty oraz kilka magicznych dupereli o których już były publikacje. Prawdopodobnie będzie nowy design miecza runicznego, właściwie wczoraj miał być zmapowany ale przypomniało mi się że mamy tylko ostrze w 3d ;p

Radixxx

Radixxx

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Czy dziś będzie nowy news? Obiecaliście zamieścić go do końca tygodnia ;p

iGOMeZ

iGOMeZ

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy
@up
Spoko jeszcze niecałe 12 godzin do końca tygodnia.

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Klip wymaga jeszcze kilku szlifów, opisu, uploadu na YT itd.

iGOMeZ

iGOMeZ

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy
A jak jest z dualami czy tylko jeden miecz będzie tworzył smugę??

Stary

Stary

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
błagam o tego newsa

0 użytkowników
Do góry