Pytania i odpowiedzi 505877 1123

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 505877

Odpowiedzi 1123

erol

erol

Użytkownicy
posty23
Propsy32
  • Użytkownicy
wydaje mi sie ze po wprowadzeniu go gry tego miecza runicznego gra magiem straci sens bo po co nim grac skoro mozna w sile pakowac i nawalac magia z miecza? no chyba ze dostanie jakies specjalne czary tylko dal niego to tak :lol2:

Zgroza... Gandzia zostawia ślady jak sanek płoza...

GeneralLee

GeneralLee

Użytkownicy
posty169
  • Użytkownicy
Właśnie o to mi chodzi czy wszystko będzie się obracać wokół wojownika i nie opłacać się będzie grac magiem

Narestel

Narestel

Użytkownicy
posty16
  • Użytkownicy
Tak, tylko że nauka obsługi miecza też kosztuje pd, a ładunek w mieczu starczać będzie pewnie tylko na kilka czarów, a potem trza czekać 4min (jeśli dobrze pamiętam) aż się naładuje więc nie wiem czy na końcu miecz runiczny będzie aż tak kozacki.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Sobie w skryptach zmienisz mu atak na 999999. O to ci chodzi?

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Wszystko zostało tak zbalansowane, że gra magiem, wojownikiem bądź łucznikiem będzie miała swoje zalety i wady. Nie ma sensu dywagować, do wakacji mod powinien wyjść i wtedy się dowiecie :lol2:

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
Pytanie odnośnie magów.

Czy jacyś Magowie Wody przetrwali atak na nowy obóz czy można powiedzieć o zbiorowej śmierci ? :lol2:

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

toptik

toptik

Użytkownicy
posty146
Propsy14
  • Użytkownicy
w prologu przecież zabilismy magów...więc nie ma chyba tych stary?

mechanik

mechanik

Użytkownicy
posty67
  • Użytkownicy
a ja też mam pytanie czy w modzie będzie można tworzyć zbroje i łuki bo fajnie by było gdyby można było sobie zrobić zbroje z futer i ze skór tak samo jak i łuki bo w żadnym podstawowym gothicu tego nie było chyba że w trójce ale nie wiem bo nie grałem tworzenie samemu zbroi i łuków urozmaiciło by rozgrywkę bo niby poco się maja marnować te wszystkie skóry i futra skoro można by było zrobić z nich coś konkretnego. pozdrawiam i życzę miłej pracy nad modem

Wina jest zawsze po stronie Amina
[/size]

Życie jest jak papier toaletowy. Długie,szare i do dupy.

[/size]

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Będą Magowie Wody - prolog to nie jest preludium CZ.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Pjontka

Pjontka

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy
Nie chce pospieszać ani mówić , że ktoś się obija ale data premiery dosyć się przesuwa .
Zaczęło się od Grudnia 2008 , później był marzec czy kwiecień , za to na dzień dzisiejszy mówi się o wakacjach ...
To dobrze ze mod będzie "dopieszczony" , ale tak dla dobra ogółu to proszę całe TM żeby podało dopiero oficjalną datę premiery , a nie dawało nadzieję .

toptik

toptik

Użytkownicy
posty146
Propsy14
  • Użytkownicy
nic takiego nie mów!!! bo thor cię zkrzyczy xD

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Data będzie jak rozpoczną się betatesty pełną parą. Wakacje są bardzo realne, bo w zasadzie mod jest cały czas na etapie poprawiania błędów i wykańczania skryptów.

W kwietniu powinny ruszyć betatesty, wtedy też będziemy mogli oszacować termin premiery.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Pytania i odpowiedzi
#512 2009-03-16, 17:25(Ostatnia zmiana: 2009-03-16, 17:26)
ale tak dla dobra ogółu to proszę całe TM żeby podało dopiero oficjalną datę premiery , a nie dawało nadzieję .

Nadzieję? To była optymistyczna data do tego podana właśnie ze względu na graczy i ich oczekiwania. Zaszło wiele zmian, nie chcę się za nikogo wypowiadać ale sądzę że mod przerósł nasze oczekiwania i już dawno odszedł od pierworodnych planów co rzecz jasna wyszło na dobre. Powracając do daty premiery to wydaje mi się że jakie kolwiek zastrzeżenia można by mieć przy wielokrotnej obsuwie, zaś dotychczas mowa była dopiero o grudniu, inne terminy (np wakacje) to informacja nieoficjalna i spekulacje tak więc nie warto się tym za bardzo sugerować.

nic takiego nie mów!!! bo thor cię zkrzyczy xD

Kim ty w ogóle jesteś?

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Ci magowie nie giną podczas tej bitwy, tylko padają nieprzytomni. A dobrze, żebyśmy optymistycznie szacowali czas prepiery, może to dać nieco większą motywację, aby się pospieszyć.

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
Sorry że to napiszę ale.

Shergar pytanie do ciebie. w Ilu procentach jest szansa że to w kwietniu odbędą się beta testy ? bo zaraz będą jakieś ciapki na GSite gadali że w 100% będą i tak dalej ;)

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
W 90%, ale to przede wszystkim od orka zależy.

Narestel

Narestel

Użytkownicy
posty16
  • Użytkownicy
Ork coś pisał że są jakieś dwa news'y w przygotowany, od tego czasu minęły chyba przeszło 2 tygodnie, czy można się ich (dwóch lub jednego) spodziewać w tym tygodniu?

Aragorn

Aragorn

Użytkownicy
posty129
Propsy13
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
Ork coś pisał że są jakieś dwa news#msgote author=Narestel link=topic=660.msg46844#msg46844 date=1237234808]Ork coś pisał że są jakieś dwa newsy w przygotowany, od tego czasu minęły chyba przeszło 2 tygodnie, czy można się ich (dwóch lub jednego) spodziewać w tym tygodniu?

TAK

Nowa, przygodowa seria na youtube!

//edit.aztek. youtube w sygnaturze - not

mechanik

mechanik

Użytkownicy
posty67
  • Użytkownicy
powtarzam pytanie

a ja też mam pytanie czy w modzie będzie można tworzyć zbroje i łuki bo fajnie by było gdyby można było sobie zrobić zbroje z futer i ze skór tak samo jak i łuki bo w żadnym podstawowym gothicu tego nie było chyba że w trójce ale nie wiem bo nie grałem tworzenie samemu zbroi i łuków urozmaiciło by rozgrywkę bo niby poco się maja marnować te wszystkie skóry i futra skoro można by było zrobić z nich coś konkretnego. pozdrawiam i życzę miłej pracy nad modem

Wina jest zawsze po stronie Amina
[/size]

Życie jest jak papier toaletowy. Długie,szare i do dupy.

[/size]

toptik

toptik

Użytkownicy
posty146
Propsy14
  • Użytkownicy
W 90%, ale to przede wszystkim od orka zależy.

Ork cała nadzieja w tobie =)

Kim ty w ogóle jesteś?

człowiekiem !

0 użytkowników
Do góry