Pytania i odpowiedzi 505677 1123

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 505677

Odpowiedzi 1123

Sawiol

Sawiol

Użytkownicy
posty84
  • Użytkownicy
Ja jak zwykle mam pytania odnośnie animacji ^^
1. Czy będzie można atakować(dualami) w biegu tj. bez zatrzymywania się??
2. Czy będzie inna animacja bloku, gdy postać ma dwa miecze??

Keretsel

Keretsel

Użytkownicy
posty312
Propsy10
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Cytat: Sawiol link=topic=660.msg38311#msg38311 date=Nov 24 2008, 21:33\'
Ja jak zwykle mam pytania odnośnie animacji ^^
1. Czy będzie można atakować(dualami) w biegu tj. bez zatrzymywania się??
2. Czy będzie inna animacja bloku, gdy postać ma dwa miecze??
2. No ba...

SnapperHunter
  • Gość
Czy wyznaczacie już datę dokładną premiery... doczekać się nie mogę ^^

Sawiol

Sawiol

Użytkownicy
posty84
  • Użytkownicy
Czy wyznaczacie już datę dokładną premiery... doczekać się nie mogę 10.gif

Nie chcę źle wróżyć, ale do grudnia na pewno się nie wyrobimy. Nie żebyśmy się opierdzielali, czy żeby jakieś problemy były, ale mod bardzo się rozrósł. Jest szansa, ze do końca grudnia oskryptujemy całe main story czyli 6 chapterów, ale jest jeszcze kilka dłuższych wątków pobocznych, z których nie chciałbym rezygnować.

No i trzeba jeszcze to sklecić w jeden kawałek, przetestować, poprawić literówki, dopracować skrypty by ork, camerki, etc. Roboty w cholerę. Ale myślę, że ferie to może i realny termin jak porządnie pozarywamy nocki.

Czytanie ze zrozumieniem ^^

Adrian

Adrian

Użytkownicy
posty36
Propsy1
  • Użytkownicy
A propo animacji i blokowania.
1. Czy blokowanie będzie takie jak w G1 czy G2? Bo to z G1 jest troche zbyt łatwe ^^  
2.No i powtórze jeszcze pytanie kolegi, czy będzie można atakwać dualami "z biegu".

Sawiol

Sawiol

Użytkownicy
posty84
  • Użytkownicy
Zawsze się zastanawiałem, co to za lokacja ??
http://i29.tinypic.com/mubn6s.jpg

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Pracę nad tą lokacją właśnie trwają, niedługo ją napewno pokażemy, a koncept nieco się od tamtej pory zmienił.

vaderssj

vaderssj

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
sorry ze zadaje takie pytanie, ale czy wyrobilibyście sie z modem gdzies do polowy stycznia, bo niestety ferie mam w pierwszym terminie ? I jeszcze raz przepraszam za natretne pytanie.

Zubi

Zubi

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
Co w czasie zapłaty jeszcze nie jest gotowe.

I czy jest nowa data premiery

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan

shergar
Moderator działu

Pytania i odpowiedzi
#269 2008-12-01, 12:09(Ostatnia zmiana: 2008-12-02, 10:37)
Trudno spekulować co do daty premiery, ale moim zdaniem realna będzie Wielkanoc. Naprawdę już mamy sporo zrobione, do końca roku może storyline będzie oskryptowany, ale czeka nas jeszcze:
- poprawianie bugów;
- dopracowanie spójności;
- balans;
- poprawienie grafiki;
- dodanie bajerów;
- muza;
- nowe animacje i modele [o ile będą];
- betatesty;
- poprawa literówek;
- odpowiednie nakręcenie marketingu :lol2:
- etc.

Surowa wersja moda może i będzie w styczniu-lutym, ale wersja dla graczy nie tak szybko.

Ale wszystko się zobaczy, w zasadzie najwięcej zależy od orka :)

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

UnDeadSoldier

UnDeadSoldier

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy
betatesty mniam  :lol2:  
Mam nadzieję, że uda mi się załapać na nie :)

vaderssj

vaderssj

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
Mam jedno pytanie? Kogo bedziecie brac na beta testy? Kogos z innej druzyny moderskiej? Wedlug mnie sie nie oplaca bo beda albo zbyt pochlebiac albo szukac dziury w calym. A kto najbardziej bedzie znal potrzeby konsumenta, niz sam konsument. Oczywiscie ze nikt. Moim zdaniem powinniscie dopuscic do beta testow kilku lub kilkunastów "szarych" uzytkowników forum ktorzy sie zglosza ( oczywiscie wybierzecie tych ktrorzy przypadna wam najbardziej do gustu) i paru zaufanych osob z innych grup moderskich ( sorry, nic do was nie mam ). wiec kazdy z "powolanych" bedzie codziennie zdawal raport o rzeczach ktore wg niego nalezy poprawic. To tylko propozycja. Nie chce was do niczego zmuszac. Róbcie to co uwazacie za stosowne. Jeszcze raz przepraszam czlonkow innych grup moderskich.

Adrian

Adrian

Użytkownicy
posty36
Propsy1
  • Użytkownicy

Adrian

Pytania i odpowiedzi
#272 2008-12-07, 08:25(Ostatnia zmiana: 2008-12-07, 08:26)
Moim zdaniem to średni pomysł :lol2:  Nie mówię, że na pewno ale jeżeli udostępnilibyście betę kilku osobom z tego forum, jak to powiedział przedmówca "szarych"(których tak naprawdę ani troche nie znacie) to jestem niemal pewien, że na youtubie pojawiły by sie gameplaye itp. A i sam się nawet nie chce zgałaszać do betatestów bo wole pograć sobie w skończone niż rozczarowywć się bugami(zakładająć, że jakies będą :D ).

To moja opinia i tylko opinia.

SnapperHunter
  • Gość
Miało być w Grudniu, teraz w wielkanoc :lol2:   Może pod koniec 2009. To trochę dziwne robić moda tyle lat...

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Lepiej wydawać takie, które się robi kilka godzin...

SnapperHunter
  • Gość
Lol :lol2:   Ale nie żartujesz? OMG

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
SnapperHunter, wyjdź z tego tematu i już nic nie pisz.

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Tego moda nie robi się "tyle lat". Właściwy CZ to zdecydowanie, krótsza bajka. Poza tym piszemy realnie co się dzieje, jaki jest wip, etc. bo podobno tego oczekujecie. Jeżeli tak nie jest to nie ma sprawy napiszemy coś na dzień przed premierą :lol2:

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

UnDeadSoldier

UnDeadSoldier

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy
Co z tego, że na premierę moda czekamy już prawie 2 lata.
Trzymajmy kciuki za modderów, bo równie dobrze wcale mod może się nie ukazać.
A im dłużej mod będzie robiony, to - przynajmniej mam taką nadzieję, będzie bardziej dopracowany  :lol2:

Zubi

Zubi

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
Jak nazywa się ta lokacja.

http://i29.tinypic.com/mubn6s.jpg

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry