Film lato 2009 Gothic Kronika... 14436 48

O temacie

Autor itachiplss

Zaczęty 2.07.2009 roku

Wyświetleń 14436

Odpowiedzi 48

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
Teraz to mnie ciekawi czy ten Itachi w ogóle tu wejdzie po tych niezwykle pozytywnych komentarzach niezwykłych użytkowników tego niezwykłego forum themodders.org.

Mam pytanie, czy jako redaktor oficjalnego portalu o Gothicu w Polsce (gothic.gram.pl) mogę prosić pana reżysera itachiplissa o wywiad? A może jakiś nieoficjalny trailer "Gothic Kroniki"? Bardzo bym prosił.
Chcesz sobie zniszczyć reputację, czy sprawić mnóstwo śmiechu userom serwisu gothic.gram.pl?

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

serail

serail

Użytkownicy
Wyczesana opowieść, wodzu
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
  • Wyczesana opowieść, wodzu
Teraz to mnie ciekawi czy ten Itachi w ogóle tu wejdzie po tych niezwykle pozytywnych komentarzach niezwykłych użytkowników tego niezwykłego forum themodders.org.
Niezwykły to jest wyłącznie ten film. xDD
Chcesz sobie zniszczyć reputację, czy sprawić mnóstwo śmiechu userom serwisu gothic.gram.pl?
No przecież to nie było na poważnie :lol2:

Moje portfolio

Dr House

Dr House

Użytkownicy
Everybody Lies
posty139
Propsy1
  • Użytkownicy
  • Everybody Lies
Serail, przyzwyczajaj się, tutaj połowa userów nie wie co to sarkazm  :lol2:

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Cytat: Vertex link=topic=6289.msg55359#msg55359 date=Jul 4 2009, 10:31 AM\'
Serail, przyzwyczajaj się, tutaj połowa userów nie wie co to sarkazm  ;)

Prawda!  :lol2:

Комиссар RBT

eto

eto

Użytkownicy
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
No przecież to nie było na poważnie blink1.gif

Wiem. :lol2:  Mój post też. ;)

Dr House

Dr House

Użytkownicy
Everybody Lies
posty139
Propsy1
  • Użytkownicy
  • Everybody Lies
Dodam jeszcze, że umiejętność wybronienia się z takich sytuacji też jest rozwalająca  ;)

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Cytat: itachiplss link=topic=6289.msg55087#msg55087 date=Jul 2 2009, 08:52 AM\'
Interesuje cię film i to nie byle jaki???

Nie rozbrajajcie mnie, błagam!

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Mam pytanie.
Ile stron ma scenariusz?;)

serail

serail

Użytkownicy
Wyczesana opowieść, wodzu
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
  • Wyczesana opowieść, wodzu
"Ale czy na pewno?" :D  :lol2:  Leże i nie mogę się podnieść xD

Moje portfolio

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust
Mi się wydaje, że oni sobie z nas jaja znowu robią.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Ale czy na pewno?

Cien

Cien

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy
Ale czy na pewno?
:lol2:

Nie, to są uczciwi reżyserzy którzy chcą zadebiutować na tym forum :D

bajdziu

bajdziu

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
pesymiści. Zamiast dobijać tekstami : idź dzieciaku ogarnij sie bo nawet ja zrobie lepszy filmik, albo o boshe jakie P^j@b&ne g&wno, zamias powiedzieć: popracuj trochę bo narazie ci coś nie wychodzi albo trochę kiepski ale jak poprawisz dykcje w dialogach będzie nieźle lub użyj jakiegoś programu do obróbki i popraw efekty. Zamiast się oceniać na 1,2 to chociazby za bycie na forum powinniscie dawac 4 na zachete tym bardziej ze to pierwszy filmik.

Ja dam 4 bo sie napracowaliscie deko. ale naprawde mikro dobrej jakosci warto zakupic

eto

eto

Użytkownicy
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Zamiast się oceniać na 1,2 to chociazby za bycie na forum powinniscie dawac 4 na zachete tym bardziej ze to pierwszy filmik.

Z tego co mi się wydaję, nasze drogie forum jest lepsze z małą ilością użytkowników i nie pragnie posiadać coraz większej jej liczby(kto lubi wiadomości od tzw. "n00bów"?). Po za tym, czy to nie jest przekupstwo(Dajcie mi lepszą ocenę bo na forum jestem)? A co do tego:

pesymiści.
Pozwolisz, że zacytuję pewien fragment, który powinien ci rozjaśnić nieco w głowie:

Tolerancja. Jak wiadomo forum zrzesza różnych ludzi o odmiennych charakterach, powierzchowności, o różnym poziomie wiedzy na różne tematy, odmiennym sposobie bycia, etc. Nie każdy reprezentuje sobą to co w mniemaniu innych uchodzi za dobre wychowanie.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
pesymiści. Zamiast dobijać tekstami : idź dzieciaku ogarnij sie bo nawet ja zrobie lepszy filmik, albo o boshe jakie P^j@b&ne g&wno, zamias powiedzieć: popracuj trochę bo narazie ci coś nie wychodzi albo trochę kiepski ale jak poprawisz dykcje w dialogach będzie nieźle lub użyj jakiegoś programu do obróbki i popraw efekty. Zamiast się oceniać na 1,2 to chociazby za bycie na forum powinniscie dawac 4 na zachete tym bardziej ze to pierwszy filmik.

Ja dam 4 bo sie napracowaliscie deko. ale naprawde mikro dobrej jakosci warto zakupic
Można wyzywać i mówić, że ma nad sobą popracować, a efekt będzie taki sam. Chyba, że autor jest kretynem i sam do takiego wniosku dojść nie może. Oceniać na 4? To by było niesprawiedliwe względem tych osób, które sobie na taką ocenę zasłużyły, nieprawdaż? Osobiście radziłbym zostawić Gothica, kupić sprzęt i nagrać z kumplami coś w realu. W ten sposób będziesz miał wpis do CV, a przy okazji nie będziesz ograniczany.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

może nie "4 na zachęte" i nie "boshe jakie P^j@b&ne g&wno" bo nic takiego tu nie padło ale generalnie podbijam

aha i jak masz kląć to klnij a nie robisz jakieś cuda typu 58%4893#$^%^(# co wygląda jeszcze żałośniej niż przekleństwo.

bajdziu

bajdziu

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
nie moja wina ze czesc uzytkowników tak pisze

Cien

Cien

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy
Ale to nie znaczy że znaki Polskie cię nie obowiązują ;(

Na mój krzywy rozum ten film jest tak "nie fajny" że GÓRA dałbym 2 może 3. Ale tego nie da się oglądać i dałem 1 :D

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Co nie znaczy, że każdy musi tych polskich znaków używać.

Cien

Cien

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy
Ale, wtedy jest przejrzyściej ;p

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry