rapidshare 8820 26

O temacie

Autor

Zaczęty 1.07.2009 roku

Wyświetleń 8820

Odpowiedzi 26

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Przyspamie sobie, ale z korzyścią społeczną. Jest to serwis, który oferuje "pośredniki" premium w korzystnych cenach. Nie wiem na jakiej zasadzie to działa i nie obchodzi mnie to ale ważne, że faktycznie działa. Na starcie dostajemy 1gb a resztę możemy sobie dokupić smsami za grosze. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o rejestracje z tego linka: http://rapideo.pl/polecam,Thoro - za każdą osobę dostane 100mb a Wy na starcie 1 giga za darmo.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444

Retsked

rapidshare
#1 2009-07-01, 18:07(Ostatnia zmiana: 2009-07-01, 18:08)
Mi to w sumie nie jest potrzebne, bo mam zmienne IP, ale zarejestruję się z twojego linka :D .

Chyba już.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

rapidshare
#2 2009-07-01, 18:08(Ostatnia zmiana: 2009-07-01, 18:08)
dzięki. buk Ci to wynagrodzi :D

edit: aha po rejestracji musicie w ustawieniach aktywować konto i zatwierdzić przez mejla

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Ano, u mnie śmiga chyba git. Jak ściągnę spolszczenie do witchera, to wypróbuję.

Tak btw. nie używam komórki, ale dzięki zmiennemu IP mogę sobie natrzepać tego limitu ile chcę :D .

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

rapidshare
#4 2009-07-01, 18:38(Ostatnia zmiana: 2009-07-01, 18:40)
Działa - ale jakieś niskie transfery, chociaż może to być wina mojej radiówki...

Chyba wiem, na jakiej zasadzie to działa: w cholerę ludzi płaci te 30 gr, wychodzi z tego na premiuma. Kolesie z szybkim łączem kupują premium i ściągają te pliki przez konto premium kupione za trzydziestogroszówki na swój serwer. Z serwera ściąga się już za friko.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Działa - ale jakieś niskie transfery, chociaż może to być wina mojej radiówki...

Wina radiówki na 100%. Mi ciągnie ciągle pełnym transferem czyli tak jak na zwykłym rapidzie.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Zarejestrowałem się jakieś 20min temu, ale jak na razie nie otrzymałem e-maila.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Thoro, masz rację - włączyłem dwa downloady tego samego pliku na raz - jeden z rapida, drugi z tego ich czegoś. Teraz z rapida idzie mi trochę WOLNIEJ, niż z tamtąd.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

rapidshare
#8 2009-07-01, 18:57(Ostatnia zmiana: 2009-07-01, 20:52)
Zarejestrowałem się jakieś 20min temu, ale jak na razie nie otrzymałem e-maila.

bo musisz aktywować w "ustawieniach"

Cytat: Zkirtaem  link=topic=6280.msg55032#msg55031 date=Jul 1 2009, 04:55 PM\'
Thoro, masz rację - włączyłem dwa downloady tego samego pliku na raz - jeden z rapida, drugi z tego ich czegoś. Teraz z rapida idzie mi trochę WOLNIEJ, niż z tamtąd.

Jest tak jak mówisz a przy okazji wychodzi na to, że działalność uprawiana przez ten serwis jest w pełni legalna. Naprawdę bardzo sprytne :D . Mam nadzieje, że biznes im się rozkręci a serwis przetrwa i nie będzie stratny bo na chwilę obecną nowe konto idzie załatwić zakładając nowe konto z innego emaila bądź aliasu - jeśli to będzie powszechne to wiadomo że nic z tego nie będzie.

Pietrek

Pietrek

Użytkownicy
posty98
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To jest zajebiste! o_o  Właśnie sobie dołożyłem 10 GB. :[

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
Zarejestrowałem się. W sumie nie wiem po co, bo i tak nic nie pobieram, ale co mi tam. Pomogę ludziom.
Dostałeś 100MB?

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

rapidshare
#11 2009-07-01, 21:14(Ostatnia zmiana: 2009-07-01, 21:17)
Thoro, będzie dobrze - złotówki nie żałuje chyba nikt, szczególnie z telefonu o_o

PS:
Każde kolejne doładowanie znacznie obniża koszt transferu, a więc czym więcej ściągasz tym mniej płacisz:)

Pietrek - dostałeś jakieś ulgi? :[

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Zarejestrowałem się. W sumie nie wiem po co, bo i tak nic nie pobieram, ale co mi tam. Pomogę ludziom.
Dostałeś 100MB?

tak. dziękuje.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

rapidshare
#13 2009-07-01, 22:47(Ostatnia zmiana: 2009-07-01, 23:03)
Thoro, taki głupi to ja nie jestem ;D

Coś z przekierowaniem maila mi się popieprzyło, zmieniłem adres, powinieneś mieć kolejną stówkę :[

PS. Na łączu 1mb ściąga mi 130/140kb/s, więc całkiem nieźle o_o

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Masz moje 100 MB. Może ktoś wspomógłby i mnie? o_o
http://rapideo.pl/polecam,Verbaclous

Pietrek

Pietrek

Użytkownicy
posty98
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Pietrek

rapidshare
#15 2009-07-01, 23:13(Ostatnia zmiana: 2009-07-01, 23:17)
100 mega za 100 mega? o_o
W miarę możliwości, to wiecie... :[
http://rapideo.pl/polecam,Pietrek

EDIT: Zaraz się pobijemy o ten transfer.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
A i jeszcze jedno, zauważcie, że jak ktoś wykupi u siebie transfer, np. 10gb, to polecający dostaje 10% czyli 1gb o_o

Pietrek

Pietrek

Użytkownicy
posty98
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W takim razie wygląda na to, że takiemu Thorowi dałem już jakieś 1,1 GB. o_o

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
faktycznie. dzięki o_o

swoją drogą to niezła piramidka. gromadzisz choćby 5 osób które regularnie kupują premium i możesz ściągać wszystko za darmo.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Thoro, to Ty już nie musisz się o nic martwić o_o  

Ja idę roznieść to na inne forum, hah.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry