Modele z Gothic 3 3857 5

O temacie

Autor Marvin

Zaczęty 28.06.2009 roku

Wyświetleń 3857

Odpowiedzi 5

Marvin

Marvin

Użytkownicy
posty35
Propsy1
  • Użytkownicy
Pochwalony. :D   Posiada ktoś może modele tarcz z G3 w formacie .3ds z texturą, czyli poprostu gotowe do wstawienia do G2? Jeżeli ktoś ma takowe niech się odezwie. Pozdro.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
To nie możliwe :D  po pierwsze wszystko tej w innej skali po drugie w g2 masz ręce bez palców, a w g3 masz paluchy i to wszystkie :P . No i jeszcze animacje są inne więc daj sobie spokój :/

Marvin

Marvin

Użytkownicy
posty35
Propsy1
  • Użytkownicy
Ale mi chodzi tylko i wyłącznie o modele tarcz. Widziałem jeden tutek o eksportowaniu modeli z Gothic 3 na forum, ale do tego trzeba mieć 3ds max'a. A zeskalowanie modelu to nie jest chyba dla kogoś zaawansowanego nic trudnego.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
No to musisz znaleść kogoś od 3ds'a bo ja umiem tylko rendery robić ;p

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Nie rozumiem Cię, wowoz - jaki problem stwarzają palce? Animacje nie są aż tak konieczne, no, poza blokowaniem, a zakładam, że skoro prosi o tarcze, to ma skrypt i umie wstawić je do gry. Kiedyś na forum ktoś pisał o programie do wyciągania modeli z gier, zwał się 3DR Ripper- http://www.deep-shadows.com/hax/3DRipperDX.htm

http://themodders.org/index.php?showtopic=...90&start=90 , konkretniej.

Marvin

Marvin

Użytkownicy
posty35
Propsy1
  • Użytkownicy

Marvin

Modele z Gothic 3
#5 2009-08-05, 12:45(Ostatnia zmiana: 2009-08-05, 12:48)
Nie mam 3ds max'a, a na grafice 3D to ja się znam jak mój dziadek na Windowsie.  ;)   Dlatego szukam kogoś, kto ma lub mógłby wyeksportować te modele wg. tego tutka podanego w poście wyżej. Zakładam że dla zaawansowanych grafików 3d to nic trudnego.  :P

EDIT: Tarcz potrzebuję tylko i wyłącznie do filmów. Biorę tutka by Meatrikz o dualach, jeden dual to normalny sword, a drugi to tarcza i wszystko cacy  ;)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry