Modele 3ds 3429 5

O temacie

Autor Tasilvar

Zaczęty 9.02.2008 roku

Wyświetleń 3429

Odpowiedzi 5

Tasilvar

Tasilvar

Użytkownicy
zwykły user
posty264
Propsy17
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • zwykły user
Ściągam 3ds maxa 9, ale jeszcze jakiś 1,5 miesiąca będzie mi się pobierał ;/ zwracam się z prośba do was o podanie linków do gotowych modeli .3ds bo już chciałbym wrzucić spacerem nowe modele... możecie mi pomóc? z góry dzięki... :P

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poszperaj na WoG'u :P

Sick

Sick

Użytkownicy
posty14
  • Użytkownicy
jesli chodzi o modele z gothica to masz po zainstalowaniu mdk w katalogu _work/data/meshes/ musisz tylko sobie plugina pod 3dsmaxa podpiac i wybrac file/import (wybrac rozszerzenie 3ds pod gothica) i wybrac jakis mesh

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Sick link=topic=615.msg3929#msg3929 date=Feb 9 2008, 10:28\'
jesli chodzi o modele z gothica to masz po zainstalowaniu mdk w katalogu _work/data/meshes/ musisz tylko sobie plugina pod 3dsmaxa podpiac i wybrac file/import (wybrac rozszerzenie 3ds pod gothica) i wybrac jakis mesh

U mnie te importery nie działają. Ani na 3ds 9 ani 8.

Sick

Sick

Użytkownicy
posty14
  • Użytkownicy
ja tez mialem troche kombinowania zanim je zarzucilem na 3ds maxie 7mce sek w tym ze nie zaskakiwaly automatycznie jak powinny ale upalalem je recznie przez (w 3dsmaxie) customize / plugin manager  potem prawy klik load new plugin i testowalem kazdy jaki tam byl na wogu ostatecznie chyba teraz dziala mi dobrze na pluginie od 6stej wersji 3ds maxa (na 7demce u mnie) i potem odszukaj na liscie i upewnij sie czy jest zaladowany

Tasilvar

Tasilvar

Użytkownicy
zwykły user
posty264
Propsy17
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • zwykły user
Aha... :P  dzięki wam za rady:) heh, teraz to mogę sobie "porządnie" zmodyfikować gothic... ;p

0 użytkowników
Do góry