Wątpcie albo nie ale zrobię wszystko do końca. A jeśli chodzi o moda to dopiero ten który będę robił w wakacje ma być lepszy niż MT. Ten jest tylko sprawdzianem czy mam jakieś szanse. Screenów nie pokażę bo szkoda mi czasu (w końcu niedługo i tak kończę) ale zobaczycie że warto zagrać w Ostatnie Starcie.
Za to drugi mod ma być już extra.
Daję tutaj krótkie wprowadzenie w mój pierwszy mod (do G1):
Historia:
Bezimienny pokonał śniącego jednak bariera istniała nadal. Zmęczony walką bohater osiedlił się w obozie na bagnie i poślubił piękną Serafię.
W kilka dni zebrał przy sobie również zaufaną grupę towarzyszy.
Wszystko było w porządku jednak pewnego dnia...
bezimienny wyruszył z przyjaciółmi nad plac wymian by powspominać dawne czasy, a z zadumy wyrwały go odgłosy walki.
Nowości w Ostatnim Starciu:
-zupełnie nowa, ciekawa fabuła
-kilka nowych rodzajów przeciwników w tym sam Beliar
-kilka nowych misji pobocznych
-liczne bitwy przeciwko hordom demonów, między innymi atak na górską fortecę i przełamanie oblężenia wieży Xardasa.
-2 nowe bronie: Ostrze Cierpienia i Przywoływacz.
Oraz wiele innych.
A forum skasuję, macie rację że tutaj lepiej
Pierwsza modyfikacja : zapowiada się ciekawie. Będzie dla mnie przyjemnym urozmaiceniem w czekaniu na CZ
A co do drugiej : Pod jakim względem będzie bardziej rozbudowana?? Fabuły?? Bo jak tak to chyba nie pracujesz sam xD
Druga modyfikacja tak jak i pierwsza będzie zupełną nowością, pożegnajcie się z przechodzeniem po raz setny tych samych misji ( jak dla mnie jest to już nudzące ). Spotkacie same nowości.
W drugiej części bohater ma być królem zupełnie nowego obozu. Jego celem będzie zawładnięcie górniczą doliną. Będą dostępne liczne bitwy a także elementy strategii i dyplomacji.
Niektórym się to spodoba, a innym niestety nie.
Tak czy inaczej wszystko robię sam, uwierzcie że wiele można zdziałać bez tworzenia nowych światów, animacji czy obiektów.
I jeszcze jedna prośba, pomóżcie mi proszę rozwiązać mój problem w dziale pytania i problemy/spacer/Waypointy
Pierwszy mod musiałem zrobić bez nowych waypointów ale do drugiego będą już potrzebne.
Pozdrawiam wszystkich