Fear 2 brak dźwięku 4954 6

O temacie

Autor

Zaczęty 16.05.2009 roku

Wyświetleń 4954

Odpowiedzi 6

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Otóż w grze Fear 2 nie mam dialogów - głosów po prostu nie słychać, a kwestie w formie tekstu wyświetlane na ekranie są widoczne przez może pół sekundy. Naturalnie w ustawieniach jest wszystko ok, zaktualizowałem również sterowniki, update gry oraz spróbowałem różnych dziwnych porad które padały w internecie na podobne pytania. Dialogów nie ma nadal, zaś reszta dźwięku działa normalnie.

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
A może poprostu zachować by save'y i przeinstalować grę? Jeśli nic nie pomoże...

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
1. Może masz okrojoną wersję.
2. Kojarzy mi się, że w GTA Vice City miałem tak, że przy złych ustawieniach dźwięku samochody skakały. Trzeba było zmieniać na jakieś tam EAXy, czy co, w każdym razie jakieś "Systemy dźwięku".

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
1. Może masz okrojoną wersję.

nie, innym ta sama kopia działa bez zarzutów.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
A głośniki masz dobrze ustawione? Ja tak miałem w w CS, po formacie, nie miałem dobrze skonfigurowanego audio i muzyczka leciała w menu, ale w grze strzałów itp. nie było.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Nie używam głośników. Skoro w innych grach, aplikacjach, filmach i przy odtwarzaniu muzyki wszystko śmiga należycie nie widzę problemu dlaczego akurat przy tej grze miał występować jakiś wyjątek związany ze złym ustawieniem, które jest... dobre.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Poradziłem sobie. Wystarczyło zainstalować soundfix znajdujący się w... folderze z grą  :lol2: .

Swoją drogą sama gra jest raczej nudna, średnio ciekawa, bardzo schematyczna no i w ogóle nie straszna.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry