Wybacz ale jest różnica pomiędzy napisaniem, że dla mnie "Gothic Multiplayer" nie jest niczym specjalnym a atakiem w stronę nowych modderów na forum ze strony twojego klienta, panie mecenasie. Mam prawo tak napisać i wcale nie muszę się podniecać osiągnięciem zaprezentowanym w filmiku, który przewiną się gdzieś u góry strony bo widziałem takich filmów dziesiątki włącznie z osławionym "gothic x-multiplayer" na czele. Twórcy chcąc nie chcąc muszą się liczyć i być gotowi na głosy sceptycyzmu właśnie z tego względu, że nie jest to już pierwszy zapowiadany tego typu projekt i nie pierwszy gdzie pokazano jakąś walkę, rzekomo prowadzoną przez połączenie internetowe nawet jeśli ich projekt jest prawdziwy i faktycznie ma szanse powstać.
Ale, wiadomo napisanie, że się nie podoba jest na równi z nagonką na modderów Mount & Blade bo "tu jezd Gotidź i iććie!!!". Jeśli nie widzisz różnicy pomiędzy obydwoma sytuacjami i musisz się na siłę przypierdalać szukając na kogoś haków i domniemanej hipokryzji, której tu nie ma to niestety żal mi Cię bo na chwilę obecną zachowujesz się tak samo jak osoba, której próbujesz dojebać czyli ja. Pomyśleć, że poprzednio coś mówiłeś o jakimś poziomie merytorycznym i pewnym stopniu polemiki pod który nie zejdziesz - gratulacje, właśnie sięgnąłeś poziomu dna i prezentujesz zachowania z tej samej półki, którą próbujesz usilnie piętnować. Jeśli mowa o prawdziwej hipokryzji to właśnie ją nam prezentujesz, wyłącznie własną postawą.