Wow I Lotro Za Free? 7242 13

O temacie

Autor Aragorn

Zaczęty 14.04.2009 roku

Wyświetleń 7242

Odpowiedzi 13

Aragorn

Aragorn

Użytkownicy
posty129
Propsy13
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy

Aragorn

Wow I Lotro Za Free?
2009-04-14, 13:34(Ostatnia zmiana: 2010-03-08, 15:38)
Niedawno natknąłem się na pewien portal oferujący 30 dniowe konta do gier takich jak wow, gw czy lotro oraz konta premium na rs i megaupload.
Co trzeba zrobić aby je otrzymać?

1. Rejestrujesz się tu: http://gifts.beepremium4free.com/?f=29575 (na UK, bo póki co na Polskę chyba nie działa).
2. Wchodzisz w Offers, tam dajesz Full Credit.
3. Robisz jedną ofertę.
4. Czekasz aż Ci to zaliczy (do 24h).
5. Teraz potrzebujesz Referrals. Wysyłasz do znajomych link co ci wygenerowało.
6. Prosisz ich, aby się zarejestrowali i zrobili jedną ofertę (tak jak Ty wcześniej zrobiłeś).
7. Za każdego znajomego dostajesz 1 referrals, jak już uzbierasz odpowiednią ilośc - czekasz na nagrodę.

Nie mam pojęcia czy to działa (z komentarzy na forach wynika że tak). Jeśli chcecie się o tym przekonać to klikajcie w mój link podany niżej (wyżej z resztą też :P ), zakładajcie własne oferty i próbujcie. Kiedy uzbieram odpowiednią liczbę osób (ponoć 32) dam znać czy dostałem cd-keya.
Jeśli komuś uda się to zrobić wcześniej to byłbym wdzięczny za informację czy warto się w to bawić.

LINK: http://gifts.beepremium4free.com/?f=29575

Z góry dzięki za pomoc.

Nowa, przygodowa seria na youtube!

//edit.aztek. youtube w sygnaturze - not

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
To jest ściema. Oczywiście nie spotkałem się z czymś takim żeby Blizzard zbanował kogoś kto opłacał mu konto na globie ale niemam pewności.

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
5. Teraz potrzebujesz Referrals. Wysyłasz do znajomych link co ci wygenerowało.
6. Prosisz ich, aby się zarejestrowali i zrobili jedną ofertę (tak jak Ty wcześniej zrobiłeś).
A Ty jesteś właśnie w tym miejscu.

Piramidy finansowe (chociaż tu nie o finanse chodzi) raczej nie mają w zwyczaju działać. Albo działają tylko dla tych na ich szczycie.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Althar

Althar

Użytkownicy
posty307
Propsy44
  • Użytkownicy
Wątpię by to działało. To niemożliwe, że dostaniesz darmowe konto do płatnej gry za to, że ktoś Ci będzie klikal w link. To pewnie jeden z serwisów: "Jesteś 100 osobą na tej stronie ! Kliknij tu by otrzymac 1000 zł !" Podajesz dane osobowe, oni Ci nic nie dają i tyle. "Jeśli coś jest zbyt piękne by było prawdziwe to z pewnością takie nie jest"

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Podajesz dane osobowe, oni Ci nic nie dają i tyle.
No, a potem mnoży się spam. Mniej więcej tak to może działać.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy

Zysk

Wow I Lotro Za Free?
#5 2009-04-14, 17:05(Ostatnia zmiana: 2009-04-14, 17:06)
ok. 4% osób biorących udział w zabawie ma szansę na wygraną.

Aragorn

Aragorn

Użytkownicy
posty129
Propsy13
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
Nie twierdzę że to na 100% działa, ale moim zdaniem warto spróbować.
Skoro bywają serwisy na których płacą za klikanie w reklamy (niby mało, ale płacą) to to jest coś na tej zasadzie. Zapraszasz znajomych którzy rejestrując się siłą rzeczy oglądają banery reklamowe. Z resztą nie dostajesz za to dożywotniej subskrypcji tylko darmowe 30 dni.

Też w to wszystko powątpiewam, ale co szkodzi spróbować  :P

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
No, ale ja mogę to udowodnić:
Załóżmy, że wygrało N osób, każda z nich musiała zaprosić 32 osoby, więc w systemie jest M>=32N osób.
Stosunek ilości osób, które wygrały, do osób, które otrzymują spam: N/M <= 1/32 = 3,125%
Myślę, że zachęcanie do udziału w takich piramidowych strukturach powinno być zabronione przez regulamin.

Aragorn

Aragorn

Użytkownicy
posty129
Propsy13
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
Załóżmy, że wygrało N osób, każda z nich musiała zaprosić 32 osoby, więc w systemie jest M>=32N osób.
Stosunek ilości osób, które wygrały, do osób, które otrzymują spam: N/M <= 1/32 = 3,125%
Myślę, że zachęcanie do udziału w takich piramidowych strukturach powinno być zabronione przez regulamin.

Pewnie masz rację, ale ja nikogo nie zmuszam. Poprostu natrafiłem na coś takiego i chciałem to sprawdzić. Jak sam zauważyłeś nie jest to zabronione przez regulamin.

Althar

Althar

Użytkownicy
posty307
Propsy44
  • Użytkownicy
Jak na 30 dni to już bardziej prawdobodobne, ale bez sensu jak musisz poprosić 32 osoby, żeby cośtam zrobiły.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Wow I Lotro Za Free?
#10 2009-04-14, 20:16(Ostatnia zmiana: 2009-04-14, 20:17)

Nie można prościej? :P  Głowa mi pęka.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Sam to chciałem zaproponować :P

Co do obliczeń - są sporo uproszczone, wydaje mi się, że w najlepszym przypadku mogłoby to być jakieś 3,3% (biorąc pod uwagę wygranych z "wyższych szczebli" piramidy), ale to w najlepszym wypadku. W rzeczywistości będzie jeszcze kupa ludzi, którzy nie uzbierali tych 32 osób, a mieli po kilkanaście zarejestrowanych, a więc ten procent jeszcze znacznie spada i nie sądzę, by był większy niż 1-1,5%. Tak czy siak, bezsens brania w tym udziału lub nawet zwykłe oszustwo - zostały udowodnione.

Mark Twain

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
nie są uproszczone, podają prawidłowe oszacowanie górne. Przeczytaj jeszcze raz i jeśli masz jakieś pojęcie o matematyce, to załapiesz. W praktyce oczywiście, że będzie o wiele mniej niż te 3,125%, które nawet teoretcznie nie jest możliwe, bo wymagałoby, aby wszyscy użytkownicy zostali przez kogoś z systemu zaproszeni, co nie jest możliwe, bo ktoś musiał być w nim pierwszy.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Przeczytaj jeszcze raz i jeśli masz jakieś pojęcie o matematyce, to załapiesz.
Jakieś tam mam. Faktycznie, mój błąd, bo wziąłem początkowo złe liczby. Rzeczywiście, ten "max" dąży do 3,125%.

Mark Twain

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry