"dziura w blenderze" 2549 3

O temacie

Autor maniek

Zaczęty 30.03.2009 roku

Wyświetleń 2549

Odpowiedzi 3

maniek

maniek

Użytkownicy
posty45
  • Użytkownicy
chce zrobić kjeliszek 3d w blender, ale nie wiem jak robić wgłębienia, rysy, wypukłości, jak "odcinać" różne części z modelu itp. prosze o screenshot'a bo jestem za tępy żeby zrozumjeć normalnie XD :P

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

"dziura w blenderze"
#1 2009-03-30, 15:17(Ostatnia zmiana: 2009-03-30, 16:49)
Czemu to pytanie dałeś do Modding Gothica / pytania/problemy?
Edit: Dzięki za przeniesienie.

Poszukaj sobie tutoriali do Blendera w necie. Nikt ci nie będzie na tacy podawał.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

maniek

maniek

Użytkownicy
posty45
  • Użytkownicy
Czemu to pytanie dałeś do Modding Gothica / pytania/problemy?

Poszukaj sobie tutoriali do Blendera w necie. Nikt ci nie będzie na tacy podawał.
Szykałem. a dałem  do Modding Gothica/pytania/problemy bo ten cholerny kieliszek będzie do moda do gothica. a jak już uważasz że są takie tutouriale po polsku to podaj mi link

Zubot

Zubot

Użytkownicy
posty202
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Zubot

"dziura w blenderze"
#3 2009-03-30, 15:30(Ostatnia zmiana: 2009-03-30, 15:38)
Szykałem. a dałem  do Modding Gothica/pytania/problemy bo ten cholerny kieliszek będzie do moda do gothica. a jak już uważasz że są takie tutouriale po polsku to podaj mi link

Nie jesteś w stanie poszukać?
>KLIK<

Jak by tego było mało to
>KLIK<

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry