Bitwa 3b - Broń palna 33837 104

O temacie

Autor Buła

Zaczęty 28.03.2009 roku

Wyświetleń 33837

Odpowiedzi 104

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Brak selektora, broni byś nie rozebrał bo nie ma tego "przycisku" na górnej klapce, również byś jej nie przeładował a tym bardziej nie strzelił gdyż nie ma przyrządów celowniczych.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
W ankiecie każdy głosuje sam na siebie, wtedy szanse są wyrównane.
Dzisiaj po szkole wystawię głosowanie.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Buła\'
W ankiecie każdy głosuje sam na siebie
Dlaczego? Ja uważam, że mój model (zresztą robiony na "odwal się") nie jest tego wart.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Dlaczego? Ja uważam, że mój model (zresztą robiony na "odwal się") nie jest tego wart.
To po co go dawałeś?

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chciałem uczestniczyć w bitwie, tylko mi weny brakło.
Może też to, że nigdy nie próbowałem robić broni palnej.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry