Gothicowi odbiło... 1791 5

O temacie

Autor Dracon

Zaczęty 25.03.2009 roku

Wyświetleń 1791

Odpowiedzi 5

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Gothicowi odbiło...
2009-03-26, 00:48(Ostatnia zmiana: 2009-03-26, 00:53)
Pewnego pięknego wieczora chciałem sobie zreprasować skrypty na czystym (czyściłem go z poprzednich skryptów i wypakowałem nowe GMDK, PL skrypty i dwa *.vdf) Gothicu. Włączyłem startera i dałem reprase scripts. O dziwo nie pokazał się filmik z logiem Piranii, tylko od razu startscreen (bez menu) no i błąd. Wyskoczyło mi takie coś .

Proszę o pomoc.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

orpisek
  • Gość
To coś ogółem z plikami gry...miałem podobnie. Próbowałeś zainstalować Gothica jeszcze raz?

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Sęk w tym, że płytki pożyczyłem komuś.
Gdy robiłem na tym Gothicu moda był wyjątkowo awaryjny - w ogóle nie chodziły nowe dialogi i często wyskakiwały błędy z niczego ("Nie znalazłem pliku dialogcams.zen. Przynieś mi go na tacy to wtedy raczę się włączyć"). ReInstall  nie pomagał w ogóle. Teraz się dziwię - to jest czysty Gothic z GMDK + PL scripts. Dodałem tylko jeden plik (z itemami) i 5 meshy. Kolejny kaprys?

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

orpisek
  • Gość
Ehhh...w takim razie nie mam pojęcia...jakbyś zainstalował od nowa to by zadziałało (tak mi się przynajmniej wydaje). Ale jak nie masz płyt pod ręką to nie wiem... ^_^

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Trudno. Moda zrobię pod G2:NK, a nie pod G1 - jak planowałem.

A może te błędy to wina trzech takich samych Gothiców na dysku (do grania w mody, do moda nr 1 i do moda nr 2)? Możliwe, że się komputerowi w rejestrze coś popieprzyło.

Mimo wszystko dzięki, że chciałeś pomóc, Orpisek.

Wiktor Suworow, Akwarium

orpisek
  • Gość

orpisek
Gość

Gothicowi odbiło...
#5 2009-03-26, 21:29(Ostatnia zmiana: 2009-03-26, 21:29)
Jeśli chodzi o rejestr to nie wiem bo na rejestrze mało się znam  :) . Ale popatrz na necie ile stron jest gdzie możesz ściągnąć Gothica. A jeśli chodzi o 3 te same wersje Gothica to ja bym radził się po prostu zdecydować co chcesz robić, co ci sie wydaje najważniejsze w danej chwili.

Pozdrawiam życzę miłego modowania :D

Orpis

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry