Gramy razem 29352 101

O temacie

Autor

Zaczęty 8.03.2009 roku

Wyświetleń 29352

Odpowiedzi 101

Malyxxl

Malyxxl

Użytkownicy
posty26
Propsy1
  • Użytkownicy
Ehm...

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy
Miało być przez neta w CoD'a granie a wszyscy o tym chyba zapomnieli :D

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Gramy razem
#62 2009-04-08, 22:44(Ostatnia zmiana: 2009-04-08, 22:45)
nie, 90% grających ma pirackie wersje i nie może znaleźć w sieci nieużywanego cd-kaya :D  (poza thorem) granie w 4 osoby to nonsens.

mechanik

mechanik

Użytkownicy
posty67
  • Użytkownicy
A nie łatwie by było sobie szarpnąć conter strika bez stema przecież cs nie dużo warzy i też jest strzelanką i to nawet dobrą

Wina jest zawsze po stronie Amina
[/size]

Życie jest jak papier toaletowy. Długie,szare i do dupy.

[/size]

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
cs nie dużo warzy

Podobnie jak słownik. W najgorszym wypadku ponad dwa kilo co jest małą niedogodnością w stosunku do korzyści płynących z przyjęciem tego ciężaru.

A nie łatwie by było sobie szarpnąć conter strika

:roll:  

bez komentarza

mechanik

mechanik

Użytkownicy
posty67
  • Użytkownicy
O co ci chodzi thoro

[/size]

[/size]

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
to że cs jest pomyłką w przyrodzie co z resztą widać po powyższych screenach

GeneralLee

GeneralLee

Użytkownicy
posty169
  • Użytkownicy
CS jest to ewenement taki jak np. tibia w Cs gra większość dzieci i to na kodach...

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Każdy gra w to, co lubi.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
I nie wiem jak ten drugi screen ma się do tego, że CS jest gównianą grą.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Counter-Strike: Source jest ładny. Dość dużo w to gram.

http://www.agard.pl/galerie/c/counter-strike-source_517.jpg
http://i.frazpc.pl/pliki/2002/auto/113744574921411.jpg
http://img.gram.pl/upl/news/120070502132646.jpg

Jeśli chodzi o 1.6, rozumiem Cię. Ale Source jest już ładny.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Cytat: V3Q link=topic=5391.msg48459#msg48459 date=Apr 9 2009, 11:00 AM\'
I nie wiem jak ten drugi screen ma się do tego, że CS jest gównianą grą.

W taki, że grywalność to nie wszystko i ona powinna pociągać też pewien poziom realizmu a przynajmniej dobrego smaku. W takiej postaci równie dobrze mogą być to klauny albo postaci ala joanna senyszyn. Grałbyś w to? No sorry, jak patrze na pana rambo z "groźną" miną i czerwoną opaską albo reszta towarzystwa w kombinezonach roboczych czy pseudo camo ala bazar to czuję się zażenowany. Nie wspominając już o grze w której biegasz z pistoletem dźgając innych nożem - bez komentarza.

COD pod tym względem wypada znacznie lepiej oferując podobną a nawet lepszą grywalność połączoną tym samym z większym realizmem oraz nutą estetyki opartą o prawdziwy wymiar a nie radosną twórczość która wygląda jak gówno a w zamyśle miała być "prawie jak...".

GeneralLee

GeneralLee

Użytkownicy
posty169
  • Użytkownicy
Jak grałem w CS zdawał mi się wręcz brzydki i odpychający żadnej estetyki, zero realizmu ale pozwólmy każdemu grac w to co chce bo np nie każdemu podoba się Gothic

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Mniejsza z tym, przecież możecie sobie grać w co wam się podoba. My w coda graliśmy, co prawda w niezbyt licznym gronie ale graliśmy. Jak coś mogę znów zagrać w coda, obojętnie którego.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Macie problemy z CDKeyem to zapraszam do baletu w QuakeLive lub Enemy Territory.
CS odradzam, bo to gówno :roll:
Jeszcze są jakieś Warrocki czy jakoś tak, ale tego nie znam.

Dr House

Dr House

Użytkownicy
Everybody Lies
posty139
Propsy1
  • Użytkownicy
  • Everybody Lies

Dr House

Gramy razem
#75 2009-04-09, 19:26(Ostatnia zmiana: 2009-04-09, 19:26)
Ja mógłbym zawsze w COD 2 pograć jakby ktoś chciał :)
A jak coś darmowego to mam Urban Terror czy coś takiego.

mechanik

mechanik

Użytkownicy
posty67
  • Użytkownicy
a myślicie że w coda nie grają gówniarze tak samo na kodach trochę logiki panowie zresztą grajcie w co chcecie o i weźmy pod uwagę to że cs jest trochę starszy do coda

[/size]

[/size]

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
trochę logiki

No właśnie, więc przestań być hipokrytą.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
No i co z tego, że jest starszy? Co jakiś czas jest aktualizowany, więc mogą dodać jakieś usprawnienia graficzne.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Gramy razem
#79 2009-04-09, 23:06(Ostatnia zmiana: 2009-04-09, 23:07)
a myślicie że w coda nie grają gówniarze tak samo na kodach

Nikt nic nie wspomniał na ten temat poza tym od heatów jest pb, własne serwery.

i weźmy pod uwagę to że cs jest trochę starszy do coda

A co to ma do rzeczy? Nie chodzi o możliwości techniczne ówczesnej myśli developerskiej tylko przemyślenia niektórych aspektów przez twórców. Nie wmówisz mi że bazarowe camo czy jakiś idiotyczny rambo został uwarunkowany poprzez technikalia.

Jeśli już poruszyłeś tą kwestie to ok.
CS: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=537
RTCW: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=1057
Obydwie gry dzieli równo rok. Nie wmówisz mi, że przez rok został dokonany taki postęp technologiczny że porównując obydwie gry tworzone w tym samym czasie cs wygląda jak prehistoryczne malowidła na ścianach jaskiń a wolf jak michał anioł. Zwykła opieszałość twórców i przede wszystkim partactwo, designerskie.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry