Problem z zapisem w Spacerze 2262 6

O temacie

Autor Kito

Zaczęty 8.03.2009 roku

Wyświetleń 2262

Odpowiedzi 6

Kito

Kito

Użytkownicy
posty162
Propsy17
  • Użytkownicy
Witam mam następujący problem. Gdy wchodzę na program Spacer i dokonuje jakichkolwiek zmian Np. dodam pancerz na ziemie i jeszcze Np. łóżko i no z kompiluje świat i światło i zapisze jako SURFACE.ZEN w Output i wchodzę na Gothicka nie zauważam zmian. :/   Proszę o pomoc. PS nie wiedziałem gdzie dać temat, więc dałem tu proszę mnie nie winić za niewiedzę

Artex

Artex

Użytkownicy
posty99
  • Użytkownicy
No więc tak, wiele ludzi da ci rady, możesz sobie spróbować wszystkie, ale ta jest moim zdaniem najlepsza.  :D  

Otwierasz GoManem plik worlds.vdfs i wyciągasz z tamtąd plik world.zen zastępujesz go zenami w skryptach (surface.zen oldcamp.zen etc.) a plikowi w worlds.vdfs zmieniasz nazwę, teraz za każdym razem kiedy wprowadzasz zmiany wystarczy nadpisać plik World.zen.

I, na Boga, nie kompiluj świata, co najwyżej wodę sobie przymrozisz.

Kito

Kito

Użytkownicy
posty162
Propsy17
  • Użytkownicy
możesz to poprawić bo próbuje i nic :D

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Wypakuj world.zen z worlds.vdf do folderu _work\data\worlds. W pliku worlds.vdf zmień nazwę pliku world.zen na world1.zen. Zrób zmiany w świecie, a następnie zapisz świat nie zastępując starego (pod inną nazwą). Następnie usuń stary plik, a nowemu, świeżo zapisanemu, zmień nazwę na world.zen.

Kito

Kito

Użytkownicy
posty162
Propsy17
  • Użytkownicy
Nie no nie nadal nic

Kito

Kito

Użytkownicy
posty162
Propsy17
  • Użytkownicy
jek to zrobić pliz piszcie

Kito

Kito

Użytkownicy
posty162
Propsy17
  • Użytkownicy
Dobra Wreszcie się udało!! :/  i GIT THX WSZYSTKIM SERDECZNE

Można zamykać

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry