Biorąc pod uwagę, iż sam go pisałem, może się to wydać głupie, ale nie wiem jak przejść questa "Kretoszczur na wynos". ^_^
Po dialogu z Roxem zgodnie z poleceniem idę do Vierzby, Buły, a nawet (spoiler)
. I nic. Przypuszczam, iż wiąże się to z niepoprawieniem błędów z bety moda nr 5. oraz 6. z listy, którą przesłałem Bule przez gg (sprawdź archiwum Buła).
Żeby chociaż brakujące bryłki rudy były do kupienia u Ganverro, ale nie ma. Niby handlarz, a tu taki zonk
No, nic - pomyślałem i przywołałem kasę na kupno jedzonka komendą INSERT. Kupuję zwierzaczka i oddaję go magowi.
Dostaję nagrodę od Roxa, hurra. Jednak zaraz po wyciągnięciu jej z ekwipunku gra wywala do Windows (access violation).
Dialog u Oszusta w queście z Deksterem - wciąż nie ma tego "baśniowego" tekstu. Aż szkoda gadać, ale był to błąd nr 8. na mojej liście
No, ani Kereth, ani Borys nie zlecają żadnych questów, a są one zdaje się niezbędne do ukończenia moda. Są to także skutki błędów nr 5. oraz 6.
OK, chyba własnego współdzieła nie powinno się oceniać. Ale ogólnie fajnie.
No, może jeden szczegół. Dialogi są napisane po mistrzowsku, ale połączenie tekstów takiej wielkości i koślawej Gothikowej czcionki wpływa ujemnie na koncentrację. W przeciągu najbliższego roku (dwóch? byle na jakiś Nowy Rok) powinien być wydany dubbing. Jak w Modzie Świątecznym.