Gothic: Ostatni Bastion 2397 3

O temacie

Autor IceMan

Zaczęty 12.01.2009 roku

Wyświetleń 2397

Odpowiedzi 3

IceMan

IceMan

Użytkownicy
posty68
Propsy11
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Gothic: Ostatni Bastion to film który opowiada historię Łowców którzy przybyli na wyspę w celu zarobku! Akcja toczy się po odpłynięciu Bezimiennego bohatera na kontynent. Całej wyspie zagrażają nie tlyko Orkowie, ale także inne plugastwa i stworzenia beliara! Ci oto łowcy przypływają i są że tak to ujmę ostatnią nadzieją dla całej wyspy!

Skąd nazwa ostatni bastion? Odpowiedź jest prosta otóż ludność khorinis przeniosła się z zapasami żywności, broni itp do zamku w Górniczej dolinie tam również zmierzają Łowcy po dopłynięciu do portu w Khorinis. Tamtejszy zamek będzie prezentował ostatni bastion.

Tutaj zapodaję trailer, który pokazuje część wydarzeń w filmie! Film również będzie odcinkowy także odcinek pierwszy będzie ale nie prędko najwcześniej za 3-4 dni z powodu nauki w szkole :P

Link do trailera:

http://pl.youtube.com/watch?v=ircP6PVr_wE

Link do strony studia Irdorath Studio:

http://studioirdorath.tnb.pl/news.php

Pozdrawiam IceMan

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Jakoś specjalnie mnie nie zachęcił ten trailer, do tego koleś, który biegł przez cały filmik na końcu umiera, że co niby?

IceMan

IceMan

Użytkownicy
posty68
Propsy11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Veqsir link=topic=4969.msg42218#msg42218 date=Jan 12 2009, 21:51\'
Jakoś specjalnie mnie nie zachęcił ten trailer, do tego koleś, który biegł przez cały filmik na końcu umiera, że co niby?

Ten koleś co na końcu umiera to nie ten sam koleś :P  a po za tym to pokazuje że nie którzy w filmie nie przeżyją ;pp

pupu

pupu

Użytkownicy
posty35
  • Użytkownicy
Cytat: Veqsir link=topic=4969.msg42218#msg42218 date=Jan 12 2009, 21:51\'
Nie oceniaj książki po okładce ani serialu po trailerze XD Pożyjemy zobaczymy co z tego serialu będzie :P

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry