Assassin's Creed 47327 176

O temacie

Autor Retsked

Zaczęty 2.02.2008 roku

Wyświetleń 47327

Odpowiedzi 176

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Jaką moc ma ten procesor? W wymaganiach jest Core 2 Duo 2.2 GHz.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
A na Athlonie 1800? :)

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
A zgadnij ?Myślałem ,że się domyślicie. 2,2 GHz, niedawno 2,8 miałem ale bawiłem się w podkręcanie :)

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Ja wiem tyle, że mój Athlon 2800+ ma 2.08 GHz i AC nie chodzi.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
2 GB ramu ;o ??!! Cholera i mój PC schodzi powoli na psy ;/ Na mój gust wymagania i poziom grafiki w grach powinien stanąć 2 lata temu. Chyba była ona dostatecznie ładna by zaspokoić oczekiwania graczy. Twórcy mieli by mniej pracy i nie martwili by się o poziom grafiki gier innych producentów. Wydaje mi się ,że większa część graczy z przeciętnymi komputerami sie ze mną zgodzi.

Przecież 2gb praktycznie już od dawna jest standardem. Poza tym ramy względem innych części komputerowych są bardzo tanie.
Co do grafiki zgadzam się jednak każdy wie jakie są wymagania rynku, poza tym "apetyt rośnie w miarę jedzenia". Równie dobrze ludzie renesansu mogli stwierdzić że poziom życia jest dostatecznie wysoki aby zaspokoić ich wszystkie potrzeby w takim stopniu, że rozwój naukowy, technologiczny jak i zdobywanie nowej wiedzy to czynności zbędne.

Moim zdaniem jeśli ktoś nastawia się na granie w najnowsze gry w przyzwoitej jakości, a tym samym nie dysponuję dostateczną grubością portfela, bądź po prostu nie ma ochoty regularnie dokupywać nowych podzespołów za cenę pralki powinien zainwestować w konsolę. Chyba lepiej wydać trochę więcej pieniędzy niż za dobry komputer na takie PS3 i mieć długowieczny kombajn, który oprócz gier oferuje wiele innych rarytasów w dziedzinie rozrywki niż denerwować się kolosalnymi wymaganiami każdej wychodzącej gry. Sam już dawno olałbym kilkuletnie nastawianie się na nowego peceta i kupił ps3, ewentualnie xboxa gdyby nie to, że komputer służy mi bardziej do pracy w często bardzo wymagających programach (których wymagań nawiasem mówiąc nie spełniam  :P ) niż do pykania w najnowsze call of duty o czym w sumie też mogę pomarzyć xD.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie można absolutnie powiedzieć, że grafika jest już wystarczająco dobra. Nawet teraz jest wiele do poprawienia, i jeśli nawet nie liczyć coraz to nowszych rodzajów map, to przyjrzyjcie się np. bezwładności: ubrań, przedmiotów, ciał (ragdolle). Z każdym miesiącem powstaje coś nowego, co oferuje jakieś nowe rozwiązania. Czy w takim Gothicu 3 ubranie powiewało na wietrze? Chyba nie, choć nie pamiętam.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Nie można absolutnie powiedzieć, że grafika jest już wystarczająco dobra.

Co najczęściej ocenia się z perspektywy czasu. O pierwszym unrealu mówiono dawno temu że ma fotorealistyczną grafikę. To samo tyczy się efektów w filmach, które przecież też były "fotorealistyczne". Kwestią czasu jest kiedy to np. Władca Pierścieni stanie się pod tym względem tandetny i naiwny, choć w istocie nie ma się do czego przyczepić.

W grach może i na dzień dzisiejszy grafika jest bliska ideałowi ale w oprawie ogólnej wiele do tej realistyki jeszcze brakuje.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Dla mnie grafika w Oblivionie, Wiedźminie jest wystarczająco dobra i jakoś nie widzę powodu, żeby robić gry, które będą miały lepszą grafę.

Tyfus

Tyfus

Użytkownicy
posty121
Propsy8
  • Użytkownicy
wie ktoś skąd mogę ściągnąć spolszczenie do assassins creed? na google były linka, ale nie działały

WiToJcIe!!! xDD

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
wie ktoś skąd mogę ściągnąć spolszczenie do assassins creed? na google były linka, ale nie działały
Posiadasz pirata. Graj po rusku bo utkniesz przy jednym z błędów przy Jerozolimie.

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust

Baster

Assassin's Creed
#50 2008-04-20, 21:21(Ostatnia zmiana: 2008-04-22, 12:27)
Opublikowali niedawno polską wersję (18 kwietnia bodajrze) :)

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Ile waży ta gierka w wersji PL Oszust?

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

DzikiBen

Assassin's Creed
#52 2008-04-20, 22:21(Ostatnia zmiana: 2008-04-20, 22:56)
Ile waży ta gierka w wersji PL Oszust?

A ile może ważyć? To tylko język. Widzę ,że już stosunkowo duża liczba osób bierze się za download informując o tym forum...

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

Assassin's Creed
#53 2008-04-20, 22:30(Ostatnia zmiana: 2008-04-20, 22:33)
Zapytałem z ciekawości, czy jest duża różnica między wersją ENG a PL...

PS. Warzyć to się może wino.

Gothix

Gothix

Użytkownicy
posty55
Propsy1
  • Użytkownicy
Ha a ja mam orginała z empiku za 99zł  i dzisiaj przeszedłem :)

ah jak lubie się chwalić xD

Team: Level Desinger

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust

Baster

Assassin's Creed
#55 2008-04-21, 14:32(Ostatnia zmiana: 2008-04-21, 18:59)
5.18 GB

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Eh, wy... Mówcie, że jestem psychiczny, ale ja już wolę wcale nie zagrać niż zssysać to z neta... Przez takich jak wy rynek gier PC umiera... To co jest teraz, to już tylko jego agonia.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Doprawdy, żałosne. Nikt nie jest święty ale do cholery nie widzę potrzeby abyście się chwalili tym, że bezczelnie kradniecie kawał bardzo ciężkiej i dobrze wykonanej roboty. Mało kogo obchodzi co i kiedy kradniecie a jedyną słuszną reakcją wydaje się być politowanie.

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust

Baster

Assassin's Creed
#58 2008-04-21, 17:42(Ostatnia zmiana: 2008-04-21, 18:57)
Nom, ostatni sprawiedliwy się znalazł... A piractwo jest i będzie, a ty i twoje "mądre rady" Thoro nie zmienicie tego. Ostatnio się wszystkiego czepiasz. A nie ty zawsze się czepiałeś  :)  

I nie pisz tu, ze ktoś sie chwali, bo nikt się nie chwali, najwyżej ja coś wspomniałem i tylko mnie się możesz czepiać, a nie wszystkich.  :wacko:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Thoro link=topic=495.msg13119#msg13119 date=Apr 21 2008, 17:17\'
Doprawdy, żałosne. Nikt nie jest święty ale do cholery nie widzę potrzeby abyście się chwalili tym, że bezczelnie kradniecie kawał bardzo ciężkiej i dobrze wykonanej roboty. Mało kogo obchodzi co i kiedy kradniecie a jedyną słuszną reakcją wydaje się być politowanie.
Tak, i do piekła jeszcze pójdziecie :rolleyes:

Mark Twain

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry