Problem przy zamianie ZEN na MESH 3164 8

O temacie

Autor BlackDragon

Zaczęty 24.12.2008 roku

Wyświetleń 3164

Odpowiedzi 8

BlackDragon

BlackDragon

Użytkownicy
posty63
  • Użytkownicy
Mam taki problem: Kiedy uruchamiam w spacerze ZEN, jest wszystko ok, jest ziemia, woda itd.
Skomipilowałem świat z zaznaczoną funkcją Editmode, zapisałem jako MESHES i otwieram ten MESHES a tam niczego nie ma, nawet ziemi i nie wiem co robić. Kombinowałem setki razy i na nic nie wpadłem :lol2:

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
W czym otwierasz ten mesh? Może to wina programu...

BlackDragon

BlackDragon

Użytkownicy
posty63
  • Użytkownicy

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Problem przy zamianie ZEN na MESH
#3 2008-12-24, 11:56(Ostatnia zmiana: 2008-12-24, 11:57)
Na cholerę Ci mesh, który eksportuje się, żeby zmienić np. jakiś pagórek, w Spacerze? Meshe się przerabia w 3DS Maxie albo coś...
To nowy świat? I jaki Gothic?

BlackDragon

BlackDragon

Użytkownicy
posty63
  • Użytkownicy
No bo zrobiłem świat w G 1 a ja chcę teraz przenieść ten świat do G II a meshe przypadkiem skasowałem.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Rozumiem to tak:
Zrobiłeś w jakimś blenderze/3dsMaxie worlda. Oteksturowałeś go, zapisałeś jako ZEN i ovobowałes. A teraz chcesz znowu go teksturować, od nowa vobować, ale do G2? Bo tak się stanie, jak zapiszesz jako mesh.

BlackDragon

BlackDragon

Użytkownicy
posty63
  • Użytkownicy
Dokładnie tak zrobiłem świat zadziałał w G1 meshe przypadkiem skasowałem i teraz mam problem bo chciałem ten świat dodać do G2 więc otwieram spacer i wczytuję zena kompiluję świat zaznaczam editmode no i co ? wogóle nie widzę świata a jak chcę zobaczyć waypointy to widzę w powietrzu czerwone linie zamiast je widzieć na ziemi. Mi się wydaję że coś źle zrobiłem tylko nie wiem co siedzę kombinuję i krzyczę K.........Wa.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Jak skasowałeś mesh, zapomnij o jakiejkolwiek kompilacji i edytowaniu świata.

Xardas17

Xardas17

Użytkownicy
-
posty87
Propsy5
  • Użytkownicy
  • -
Cytat: BlackDragon link=topic=4777.msg40837#msg40837 date=Dec 24 2008, 11:17\'
Mam taki problem: Kiedy uruchamiam w spacerze ZEN, jest wszystko ok, jest ziemia, woda itd.
Skomipilowałem świat z zaznaczoną funkcją Editmode, zapisałem jako MESHES i otwieram ten MESHES a tam niczego nie ma, nawet ziemi i nie wiem co robić. Kombinowałem setki razy i na nic nie wpadłem :)

nic prostrzego problem polega w fragmencie " Kiedy uruchamiam w spacerze ZEN,"
zapewne urchamiasz zen do którego niemasz pliku podstawowego czyli to tak jakbyś odfarł świat dicuricai chciał zamienić na meshes powstaje taki sam efekt tak samo jest gdy kopilujesz świat który ma voby i ty zapisujesz go w 3ds też potem niema nic wniosek niekopilujesz zena który ma już voby oraz do którego niemasz gównego pliku 3ds w razie szczegułowej pomocy polecam moje gg 3967425 pozdro i wesołych świąt

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry