Postulaty 1813902 5186

O temacie

Autor Lavius

Zaczęty 20.01.2008 roku

Wyświetleń 1813902

Odpowiedzi 5186

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
^Polać mu! Dobrze gada!

Ja będę od tego chvja lepszy.

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Ja będę najlepszy, to chyba oczywiste.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
- postawa na forum - i nie mów proszę, że oceniam cię na podstawie jednego posta, czy coś takiego, bo nawet jeśli się w danym temacie nie wypowiadam, nie znaczy, że go nie czytałem. A na twoje wypowiedzi natrafiam dość często i wniosek mam z nich taki - nie wydajesz mi się być właściwą osobą na stanowisko moderatora.
Co Cię obchodzi jaki jestem? Może jeszcze dostanę warna za źle obcięte paznokcie albo poparzoną rękę? Obowiązków moderatora źle nie pełniłem. W każdym razie - nie najgorzej.

- nadużywanie uprawnień - jako przykład ten post. Nie jest to pojedynczy przypadek, ale innych nie jestem w stanie udowodnić, poza jeszcze warnami Avallacha o których sam napisał.
Była prowokacja, powód do zabawy. Warn wstawiony kolesiowi rozśmieszył sporo osób więc się udało. Po wszystkim i tak bym go zdjął, czym jest w takim przypadku problem? Ba, planowałem zrobić to kilka minut później, ale zauważyłem, że Avallach mnie uprzedził. Nie mówiąc już o tym, że jeden warn NIC nie zmienia.
Co do Avallacha - faktycznie mi się nudziło kiedy wlepiałem mu warny. Chciałem je zdjąć, ale istnieje jakaś głupia blokada, przez którą moderator nie może zdjąć ostrzeżeń po tym, jak kilka wlepi. Tak czy siak - nie widzę też ponownie problemu, bo działo się to jednocześnie za wiedzą meatrikza (który osobiście usunął co najmniej 10%), a i sama "ofiara" mogła sobie zdjąć warny.
Powtarzam: ostrzeżenia NIC nie oznaczają, zbanowałem ogólnie przez całą swoją kadencję jedynie zniszczenie (który i tak zrobił multi) oraz vierzbę (na kilka godzin, bo napierdalał spamem jak z ckmu).
Na poparcie mojej ciągle przytaczanej tezy, że warny gówno znaczą powołam się na moje własne logi.
- na nowej bazie danych pierwszego warna dostałem ja. dlaczego? bo o to sikacza poprosiłem. kaprys. nie płakałem jakoś z tego powodu
- co prawda logi mam przeczyszczone, ale patrząc w przeszłość (chyba i nawet na nowej bazie) było kilka warnów za nic, które potem ktoś z powodu kaprysu zdejmował po kilku tygodniach. jakoś z tego powodu nie płakałem
- miałem kiedyś kilkadziesiąt procent warna. dlaczego? bo z nudów sam sobie wstawiłem. żaden powód do płaczu

podsumowując: posrało cię do reszty, aby tak argumentować swoje zdanie?

serail

serail

Użytkownicy
Wyczesana opowieść, wodzu
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
  • Wyczesana opowieść, wodzu
postawa na forum

Nie bądź śmieszny. Jak na moje, to Ogrodnik może nawet gustować w podstarzałych azjatkach, a i tak, jeśli będzie dobrze wykonywał swoją pracę, to nikomu to wadziło nie będzie. Cóż, wstawił tego warna gościowi, żeby było śmieszniej. Część społeczności zrozumiała żart, część niestety nie. Czy powinien tak robić? Niech akzdy sam odpowier sobie na to pytanie, ja powiem tylko, że nie postulowałbym o zabranie mu moda, gdyby mi wlepił warna dla zabawy (nie potrzebuję argumentów, żeby o to postulować ^^ ). Z tego co wiem, to Ogrodnik zrobił sporo, a jeszcze więcej dla społeczności forum może zrobić, dlatego Wysoki Sądzie - oddajcie mu moda. 

Moje portfolio

nouwak

nouwak

Użytkownicy
Darth Novak
posty62
Propsy182
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Darth Novak

nouwak

Postulaty
#964 2010-08-09, 18:26(Ostatnia zmiana: 2010-08-09, 18:28)
Cytat: Ogrodnik link=topic=47.msg106619#msg106619#msg106619#msg106619 date=1281360073
Co Cię obchodzi jaki jestem? Może jeszcze dostanę warna za źle obcięte paznokcie albo poparzoną rękę? Obowiązków moderatora źle nie pełniłem. W każdym razie - nie najgorzej.
A właśnie mnie obchodzi. Jako moderator stajesz się w pewien sposób reprezentantem forum. A od takiej osoby, przynajmniej w mojej opinii, powinno się wymagać pewnego poziomu kultury osobistej i właśnie postawy wobec użytkowników. I o ile Twoje paznokcie, czy gustowanie w podstarzałych azjatkach nic mnie nie obchodzą, to jednak to, co sobą reprezentujesz, tym bardziej pełniąc odpowiedzialną funkcję, owszem.

Cytat: Ogrodnik#msg106619#msg106619#msg106619#msg106619 date=1281360073
A właśnie mnie obchodzi. Jako moderator stajesz się w pewien sposób reprezentantem forum. A od takiej osoby, przynajmniej w mojej opinii, powinno się wymagać pewnego poziomu kultury osobistej i właśnie postawy wobec użytkowników. I o ile Twoje paznokcie, czy gustowanie w podstarzałych azjatkach nic mnie nie obchodzą, to jednak to, co sobą reprezentujesz, tym bardziej pełniąc odpowiedzialną funkcję, owszem.

Cytat: Ogrodnik
Była prowokacja, powód do zabawy. Warn wstawiony kolesiowi rozśmieszył sporo osób więc się udało. Po wszystkim i tak bym go zdjął, czym jest w takim przypadku problem? Ba, planowałem zrobić to kilka minut później, ale zauważyłem, że Avallach mnie uprzedził. Nie mówiąc już o tym, że jeden warn NIC nie zmienia.
Co do Avallacha - faktycznie mi się nudziło kiedy wlepiałem mu warny. Chciałem je zdjąć, ale istnieje jakaś głupia blokada, przez którą moderator nie może zdjąć ostrzeżeń po tym, jak kilka wlepi. Tak czy siak - nie widzę też ponownie problemu, bo działo się to jednocześnie za wiedzą meatrikza (który osobiście usunął co najmniej 10%), a i sama "ofiara" mogła sobie zdjąć warny.
Powtarzam: ostrzeżenia NIC nie oznaczają, zbanowałem ogólnie przez całą swoją kadencję jedynie zniszczenie (który i tak zrobił multi) oraz vierzbę (na kilka godzin, bo napierdalał spamem jak z ckmu).
Na poparcie mojej ciągle przytaczanej tezy, że warny gówno znaczą powołam się na moje własne logi.
- na nowej bazie danych pierwszego warna dostałem ja. dlaczego? bo o to sikacza poprosiłem. kaprys. nie płakałem jakoś z tego powodu
- co prawda logi mam przeczyszczone, ale patrząc w przeszłość (chyba i nawet na nowej bazie) było kilka warnów za nic, które potem ktoś z powodu kaprysu zdejmował po kilku tygodniach. jakoś z tego powodu nie płakałem
- miałem kiedyś kilkadziesiąt procent warna. dlaczego? bo z nudów sam sobie wstawiłem. żaden powód do płaczu
Może i rację masz, ale mnie nie przekonałeś. Dlaczego? Z prostej przyczyny. Czy warn coś znaczy, czy nic, dla mnie wlepianie go dla zabawy czy z nudów nadal stanowi nadużywanie uprawnień. Poza tym - do przestępstwa dochodzi się małymi krokami - dziś warn dla zabawy, a jutro, pojutrze, kto wie?

Cytat: Ogrodnik#msg106619#msg106619#msg106619#msg106619 date=1281360073

podsumowując: posrało cię do reszty, aby tak argumentować swoje zdanie?
Nie, dziękuję, czuję się dobrze i gacie mam całkiem czyste. Niemniej jednak zniesmaczyłeś mnie tym podsumowaniem, tym bardziej, że to, co napisałeś wcześniej było całkiem sensowne.

Cytat: serail#msg106619#msg106619#msg106619#msg106619 date=1281360073

Niech akzdy sam odpowier sobie na to pytanie, ja powiem tylko, że nie postulowałbym o zabranie mu moda, gdyby mi wlepił warna dla zabawy (nie potrzebuję argumentów, żeby o to postulować ^^ ).
[/size][/font]
Ogrodnik wcale mi nie wlepił żadnego warna, także nie jest to sprawa osobista, ani poszukiwanie zemsty.

Cytat: serail#msg106619#msg106619#msg106619#msg106619 date=1281360073

[/size][/font]
Z tego co wiem, to Ogrodnik zrobił sporo, a jeszcze więcej dla społeczności forum może zrobić, dlatego Wysoki Sądzie - oddajcie mu moda.
[/size][/font]
Być może, nie neguję, choć szczerze mówiąc piszę tylko o tym, co widziałem. Gdybym uważał inaczej, nie postulowałbym. Jest to moja prywatna opinia, ty masz swoją, i tyle. Ale tego moda przecież też nie zabrano mu bezpodstawnie.

"Never trust a bartender with bad grammar." - Kyle Katarn

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Nie reprezentuję forum, a siebie. Jeśli nie potrafisz tego zrozumieć, spróbuj poegzystować na innej planecie, gdzie będą Cię rozumieć.

gustowanie w podstarzałych azjatkach
W młodych owszem

Może i rację masz, ale mnie nie przekonałeś. Dlaczego? Z prostej przyczyny. Czy warn coś znaczy, czy nic, dla mnie wlepianie go dla zabawy czy z nudów nadal stanowi nadużywanie uprawnień.
Co w takim razie z tego, jeśli nadużywam uprawnień, jeśli i tak nie wyniknie z tego nic złego?

Poza tym - do przestępstwa dochodzi się małymi krokami - dziś warn dla zabawy, a jutro, pojutrze, kto wie?
Wystrzelaj wszystkie dzieci kradnące kolegom klocki lego. Przecież to będą seryjni mordercy. W najlepszym wypadku okradną kilka banków.

Nie, dziękuję, czuję się dobrze i gacie mam całkiem czyste.
To dobrze. Nieodpowiednia higiena może skutkować w przyszłości małymi problemami.

Niemniej jednak zniesmaczyłeś mnie tym podsumowaniem
Zabieg celowy.

Ogrodnik wcale mi nie wlepił żadnego warna, także nie jest to sprawa osobista, ani poszukiwanie zemsty.
Serail nic takiego nie sugerował.

Być może, nie neguję, choć szczerze mówiąc piszę tylko o tym, co widziałem. Gdybym uważał inaczej, nie postulowałbym. Jest to moja prywatna opinia, ty masz swoją, i tyle.
Problem w tym, że ty nie wiesz co do tej pory robiłem. Bo nie masz dostępów do logów z panelu administracyjnego, do mojej skrzynki prywatnych wiadomości (których większości nie ma, bo pojemność jest zbyt mała), ani nawet do gg. Masz pojęcie jedynie o tym, jaka jest moja prezencja.
Taka mała przypowieść.
Jest kilku młodych ludzi i zbliża się czas wyborów. Wszyscy wychowywani w duchu patriotyzmu uważają głosowanie na godnego kandydata za swój obowiązek. Niestety! Nie znają się na polityce. Włączają tv, po czym patrzą. O! Donald wygląda fajniej od Kaczora i lepsze rzeczy obiecuje (wtrącenie autora: po nie wprowadziło nic z tego, co przed wyborami obiecywało. wyjątkami są jedynie ustawy zaprojektowane niemal w całości przez poprzedników. przez pis). Zagłosujmy na niego!
Oddanie głosu zostało więc dokonane przez osobę, która o niczym nie miała pojęcia, ale poleciała na wizerunek. Resztę sobie dopowiedz.

Ale tego moda przecież też nie zabrano mu bezpodstawnie.
Jeśli zrobił to Buła, to pewnie głównie dlatego, że chciał się ze mnie pośmiać :D

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Postulaty
#966 2010-08-10, 11:09(Ostatnia zmiana: 2010-08-10, 11:10)

Moderatorom nie wolno bez wyraźnego powodu edytować czyichś profilów.

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Cytat: Buła link=topic=47.msg106763#msg106763#msg106763#msg106763 date=1281431386

Moderatorom nie wolno bez wyraźnego powodu edytować czyichś profilów.
no i pozamiatane

a tak przy okazji, Ogrodnik ostatnio spamujesz, wchodzisz w tematy i na chama piszesz pojebane, niezwiązane z tematem posty, więc moda na pewno nie dostaniesz...

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

nouwak

nouwak

Użytkownicy
Darth Novak
posty62
Propsy182
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Darth Novak
A więc jednak jest sprawiedliwość na tym forum! Może moje argumenty nie były do końca przekonujące, ale wiedziałem że osoba Twojego pokroju nie powinna dostawać w swoje ręce zbyt dużej władzy. Po prostu wiedziałem.

"Never trust a bartender with bad grammar." - Kyle Katarn

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Postulaty
#969 2010-08-10, 13:21(Ostatnia zmiana: 2010-08-10, 13:22)
Rozumiem, że w moim przypadku stosuje się nadzwyczajną procedurę. Zdecydujcie się, bo nie wiem po co powstał odpowiedni temat w tajnym.
Swoją drogą: moglibyście chociaż mnie powiadomić o zdjęciu uprawnień osobiście, bo coś jest nie tak, jeśli dowiaduję się o tym od użytkownika.
Cytat: nouwak link=topic=47.msg106779#msg106779#msg106779#msg106779 date=1281438851
A więc jednak jest sprawiedliwość na tym forum! Może moje argumenty nie były do końca przekonujące, ale wiedziałem że osoba Twojego pokroju nie powinna dostawać w swoje ręce zbyt dużej władzy. Po prostu wiedziałem.
Nouwak, jeśli już mnie oceniasz, to czy zadałeś sobie chociaż trud, aby sprawdzić co konkretnie zmieniłem w owych profilach?

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Brawa dla paladyna w lśniącej zbroi, który wyegzekwował wreszcie prawo Bronxu. Twoje osiągnięcie dowiodło, że sprawiedliwość istnieje i warto o nią walczyć. Możesz się cieszyć z tego, co właśnie dokonałeś. Brawo.

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy

sebinho

Postulaty
#971 2010-08-10, 14:22(Ostatnia zmiana: 2010-08-11, 13:15)
Cytat: sebinho link=topic=47.msg106336#msg106336#msg106336#msg106336 date=1281201432
mam mały problem, a mianowicie widzę tajny dział Jogoblli, ale nie mogę w nim czytać postów. kiedy próbuję wejść do jakiegoś tematu wyskakuje: [#103137] Nie masz uprawnień do przeglądania tego tematu. proszę o pomoc ;p
//Buła: Pracuję nad tym, ale dziwne, bo wszystko w ACP wygląda ok.

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Od tej pory postulaty o zmianę nicku nie będą wykonywane.

wietrzyk

wietrzyk

Użytkownicy
Black Eye Games
posty435
Propsy390
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Black Eye Games
Dalej nie mogę zatwierdzać tematów w targowisku, pisze, że nie jestem uprawniony, całą resztę moderatorskich funkcji mogę używać, da się z tym fantem coś zrobić?

serail

serail

Użytkownicy
Wyczesana opowieść, wodzu
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
  • Wyczesana opowieść, wodzu
A ja podbijam Sebinha, ja też nie mogę wejść do Jogurtów.

Moje portfolio

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Jakiś czas temu nie mógł wejść też kazz mając roota :D

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bo admini też nie mają tam włączonego dostępu.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Postulaty
#977 2010-08-13, 12:18(Ostatnia zmiana: 2010-08-13, 12:23)
byłem jedyny w swoim rodzaju :D

a tak na poważnie - chyba zdunek ustawił dostęp tylko rootom i jogurtom. przez jakiś czas to funkcjonowało, ale poźniej nagle część osób straciła dostęp. wiesz może jak to się mogło stać?

Aha, postuluję o odebranie uprawnień administratora Bule, który nadużywa swoich uprawnień zmieniając nick userom tego nie chcącym.

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Aha, postuluję o odebranie uprawnień administratora Bule, który nadużywa swoich uprawnień zmieniając nick userom tego nie chcącym.
To Kazz zmienił.

Sentarion

Sentarion

Złote Wrota
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Złote Wrota
  • Szef zespołu

Sentarion
Złote Wrota

Postulaty
#979 2010-08-13, 19:12(Ostatnia zmiana: 2010-08-13, 19:19)
Proszę o odebranie grupy i tajnego ZW userowi Wowoz.

EDIT I jeszcze jeden postulat, Avallach podobno sam siebie zbanował i prosi o zdjęcie bana (tak przynajmniej pisze na gg;) )

0 użytkowników
Do góry