Postulaty 1786024 5186

O temacie

Autor Lavius

Zaczęty 20.01.2008 roku

Wyświetleń 1786024

Odpowiedzi 5186

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
W Offtopie w Grach? A jest w ogóle już o czym rozmawiać?

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Ja bym powiedział:  po co to?? Macie dział gry, to tam gadajcie, nikt wam tego nie zabrania...

Комиссар RBT

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

Postulaty
#182 2008-08-20, 14:20(Ostatnia zmiana: 2008-08-20, 14:21)
pewnie :)  komenty na temat traila, screenów, albo ogólnie fabuły :D  alphy i Games Convention

Edit: Albo lepiej zrobić dział "Piranha Bytes"

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Nie, nie zrobie tego bynajmniej ja. Był kiedyś taki dział " Lineage II " i co było? Pisali, pisali, a potem przestali( Dobry rym :)  )....

Комиссар RBT

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak tam chcecie ale tego moderatora offtopu, przynajmniej dostane??

Pisali, pisali, a potem przestali
Rym rodem z święta, święta i po świętach :)

Sentarion

Sentarion

Złote Wrota
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Złote Wrota
  • Szef zespołu

Sentarion
Złote Wrota

Postulaty
#185 2008-08-20, 17:59(Ostatnia zmiana: 2008-08-20, 18:25)
Proszę o grupę Złote Wrota dla usera Famas. (nie wiem jakie id, bo nie napisał jeszcze żadnego posta)

ok

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Postulaty
#186 2008-08-21, 11:32(Ostatnia zmiana: 2008-08-22, 15:53)
postuluje o przywrócenie mi tajnego moderatorów.

Zadnagia: Sprawdź teraz. Znowu jakiś ignorant bawił się restrykcjami.

Nie mam do tej pory^^

Zadnagia: No jak byk masz Global Moderators i w Primary, i w Secondary, nie masz żadnych restrykcji/wymuszeń. Ja nie wiem.

teraz ok

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт

Maybe

Postulaty
#187 2008-08-24, 03:53(Ostatnia zmiana: 2008-08-24, 03:54)
Proszę o odebranie moderatora userowi SnapperHunter i zlikwidowanie dzialu PAM. Snapper usuwa posty z krytyką, lży z userów zwracających mu uwagę na nieodpowiednie zachowanie (przykłady usunął). To osoba która wogóle nie powinna mieć dostepu do forum, a co dopiero mówić o własnym dziale i statusie moderatora. <_<

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A jeszcze niedawno było: "Proszę o odebranie moderatora userowi Maybe. Maybe warnuje oraz banuje innych użytkowników za niewykonanie modelu...". Trochę konsekwencji, panie Maybe, trochę konsekwencji.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
A jeszcze niedawno było: "Proszę o odebranie moderatora userowi Maybe. Maybe warnuje oraz banuje innych użytkowników za niewykonanie modelu...". Trochę konsekwencji, panie Maybe, trochę konsekwencji.

To zupelnie inna sprawa. Zostalem ukarany i wyciagnalem wnioski. Kyro przypomnij sobie sprawe z Xardasem17 on nie zasluzyl na 2 szanse raz usuna krytyke i zostal porzadnie zjechany przez wszystkich. Widać niektórzy są pod ochroną tutejszych adminów. <_<  Jak powiedzial Thoro  - gówno sie toczy.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jaką ochroną? Ja najchętniej nawet bym nie zaglądał do działu Gothica bo mnie on nie obchodzi. Nie czytam co tam piszecie, ba - mam nawet zwiniętą belkę. Jak mogę kogoś tam protegować? Nie mogę sobie nawet przypomnieć sprawy z Xardasem17, bo jej nie znam. Nie czytałem co było wcześniej w dziale PAM, nie wiem kim są. Na chwilę obecną widzę tam tylko Twój spam, który raz usunąłem, a napisałeś drugi raz.

Mark Twain

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Postulaty
#191 2008-08-24, 12:44(Ostatnia zmiana: 2008-08-24, 12:46)
No właśnie Kyro, masz zwiniętą belkę, nie wiesz co tam się dzieje XD
No, ale podzielam zadanie Maybiego, myślę ze oni jeszcze nie dorośli żeby mieć swój dział.
Nie dziwcie się że takie sytuację zachodzą. Jakby przestrzegano prawa rady najwyższej i było by legalne głosowanie czy dać im dział, nie było by takich problemów.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Buła link=topic=47.msg29389#msg29389 date=Aug 24 2008, 12:44\'
No, ale podzielam zadanie Maybiego, myślę ze oni jeszcze nie dorośli żeby mieć swój dział.
Jeszcze niedawno nie podzielałeś jego zdania, bo to on był zbyt niedorosły do pełnienia funkcji moderatora. Naprawdę nie rozumiem, jak ktoś taki jak Maybe może czepiać się moderatorstwa kogoś innego. To jest identyczna sytuacja!

Mark Twain

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Tylko zauważ, że Maybe został ukarany, a sytuacja nie była identyczna. Poprawił się itp. PAM usunęło wszystkie komentarze, nawet własne screeny! Ja byłbym za ukryciem tego działu po prostu, a jak pokażą coś naprawdę dobrego, to się po prostu go ujawni i tyle.

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No dobra, wiem jak było z Maybem, ale to że oni nie powinni mieć działu to nie tylko jego zdanie ;p
Uważa tak baaardzo wiele osób i widać do doskonale, wchodząc chociażby do ich tematu 'Komentarze do Screenów' xD

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Te "bardzo wiele osób" to Ty z jednym postem oraz dwa spamowe posty Maybe, które usunąłem wcześniej, a za które należałoby wlepić procenty. OK, róbcie jak chcecie - jeśli więcej osób wygłosi sprzeciw odnośnie ich egzystencji na tym forum, to OK - usunie się lub ukryje ich dział. W każdym razie będę pilnował każdego "krytykanta" a za szczególną "krytykę" ostro karał.

Mark Twain

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Buła

Postulaty
#196 2008-08-24, 13:15(Ostatnia zmiana: 2008-08-24, 13:33)
Czy dało by radę zrobić w Gothic/Pomoc przy tworzeniu... tak, żeby mod musiał akceptować nowe tematy?

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Czy dało by radę zrobić w Gothic/Pomoc przy tworzeniu... tak, żeby mod musiał akceptować nowe tematy?
Można, ale po co?

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Buła

Postulaty
#198 2008-08-24, 13:30(Ostatnia zmiana: 2008-08-24, 13:32)
No żeby filtrować beznadziejne tematy.

EDIT:
Dobra przemyślałem sprawę xD i faktczynie się nie opłaca. Za często powstają tam nowe tematy żeby to akceptować.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zdaje się, że zwykły użytkownik po napisaniu nowego tematu, który jest moderowany, do czasu zatwierdzenia po prostu go nie widzi, przez co często pisze następny, bo wydaje mu się, że to błąd. Dlatego dla moderatora lepiej będzie, jak usunie jeden temat, niż jak będzie musiał usuwać kilka. Poza tym zanim zjawi się moderator, może już jakiś użytkownik zdążyłby odpowiedzieć.

Mark Twain

0 użytkowników
Do góry