Rozciągnięte tekstury w spacerze 3347 5

O temacie

Autor Dartam

Zaczęty 29.11.2008 roku

Wyświetleń 3347

Odpowiedzi 5

Dartam

Dartam

Użytkownicy
posty27
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dartam

Rozciągnięte tekstury w spacerze
2008-11-29, 21:20(Ostatnia zmiana: 2008-11-29, 21:53)
Witam!

Znalazłem tutaj na forum wiele tematów z podobnym problemem do mojego, którego zaraz opiszę. Jednak z góry chce zaznaczyć, że one mi nie za wiele pomogły, więc proszę mnie do nich nie odsyłać.  :D  

No, więc w programie 3ds max 9 zrobiłem swój nowy świat oraz go tam o teksturowałem. Jednak po otworzeniu go w spacerze wszystkie tekstury się rozciągają i robią się mgliste. Jak wspomniałem na początku postu przejrzałem kilka tematów na forum z podobnym problemem jednak to nic nie pomogło. Jak można to naprawić?

FireBoll
  • Gość

FireBoll
Gość

#1 2008-11-29, 21:37(Ostatnia zmiana: 2008-11-29, 21:38)
Miałem kiedyś taki problem spróbuj zmapować teksturę w Spacer jest taka opcja na pasku hmmm jak to było xDDD Wiem że jest czerwona i niebieska strzałka na jednym z narzędzi w Spacer przy teksturowaniu któryś z tych musi usuwać efekt rozmazywania   :D

Dartam

Dartam

Użytkownicy
posty27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mógłbym prosić o rozpisanie tego na czynniki proste. Bo moja próżnia za dużo z tego nie zrozumiała. Jestem jeszcze n00bem z dziedziny moddingu.  :D

FireBoll
  • Gość

FireBoll
Gość

#3 2008-11-29, 23:28(Ostatnia zmiana: 2008-11-29, 23:31)
Zaraz ci powiem co i jak czekaj:P
EDIT napisz mi na gg wyjaśnię ci co i jak :D
13004131

Dartam

Dartam

Użytkownicy
posty27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki FireBoll, teraz wszystko działa. :lol2:

Mam jeszcze jedno pytanie, ale żeby nie tworzyć kolejnego tematu, napiszę to tutaj. No więc, skąd mogę pobrać modele drzew z Gothica II. Pobrałem GMDK do GII, ale nie posiadam samej gry i nie mogę tego zainstalować.

Xardas17

Xardas17

Użytkownicy
-
posty87
Propsy5
  • Użytkownicy
  • -
niestety niema ich na necie musiał bys poprosić któregoś usera by zrobił to dla ciebie

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry