Czas Zapłaty: The Movie 7542 26

O temacie

Autor

Zaczęty 10.11.2008 roku

Wyświetleń 7542

Odpowiedzi 26

nekromejsh
  • Gość
Pewnie wszyscy wiecie ze mod "CZ" wyjdzie w pełnej okazałości w 2008r. w grudniu, chciałbym zrobić z tego otóż Modu(modyfikacji) film, myślę ze taka wspaniała fabuła i rozbudowanie gry zasługuje na film, Chciałbym na podstawie fabuły gry ułożyć motyw filmowy.
...Co Wy na to?...

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Jak na moje to radziłbym Ci poczekać do premiery, zagrać i wtedy myśleć :D

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Nie, bo do takich rzeczy trzeba zajebistych reżyserów (mówię o takich, którzy kręcą filmy naprawdę, a nie w grach), którzy tak dopasują scenariusz itd., że będzie to się z przyjemnością oglądało. W Gothic Der Film nie dopasowali tego, przez co film jest wykurwiście nudny.

nekromejsh
  • Gość
a z kąd ty wiesz jakim ja jestem reżyserem? :D  myślę że podołam to podołam :P  nie znasz mnie jeszcze...
...dam rade..
...wiem bo siedzę w montażostwie juz ok.4/5lat. nie używam Amatorskiego movie Makera tylko VS10+, mam juz z tym programem styczność rok... wiem co mowie

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bez obrazy, ale sadze że jak by tM komuś dali do kręcenia moda to Aragornowi :D

mixer

mixer

Użytkownicy
posty96
Propsy2
  • Użytkownicy
Tez tak myślę...sam z siebie zrobić nie możesz, bo jednak jakieś prawa autorskie chyba istnieją, prawda? No a Aragorn jakieś produkcje na swoim koncie już ma z tego co na YT widziałem i jeśli ktoś miałby to robić to pewnie właśnie on. Chyba, że może połączycie siły xD A może spróbuj stworzyć coś swojego póki co

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Wiem, jakim jesteś reżyserem. Widziałem twoje filmy i mówię, że gówno ci z tego wyjdzie (no, chyba, że będziesz miał sztab zajebistych scenarzystów, którzy dopasują ci to idealnie do filmu).

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
orc cie subskrybuje na youtube, to pewnie nie będzie miał nic przeciwko :D

Cien

Cien

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy

Cien

Czas Zapłaty: The Movie
#8 2008-11-11, 15:11(Ostatnia zmiana: 2008-11-11, 15:15)
(1 post :D )

Nekromejsh jest dobrym reżyserem , według mnie najlepszym na YT (Jeśli przynajmniej chodzi o Gothic i CS)

Ale TM (chyba :D ) zna bardziej Aragorna i przez to raczej nie nakręcisz CZ: The Movie...

Edit:

Aragorn robił wszystkie zapowiedzi itp. więc jeżeli już to on to pewnie zrobi.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Nekro, nie dasz rady.

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nekromejsh jest dobrym reżyserem , według mnie najlepszym na YT (Jeśli przynajmniej chodzi o Gothic i CS)
Kolejny liżący dupe noob :D

Nekromejsh, oczywiście mógłbyś spróbować, ale raczej dołączę się do wypowiedzi Dzikiego

Trout

Trout

Użytkownicy
posty50
Propsy1
  • Użytkownicy
"Kolejny liżący dupe noob "
Ciesz się , że ty nie jesteś noobem

Niech spróbuje.Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Niech spróbuje.Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Raczej nie tobie, ani mi dane o tym decydować.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444

Retsked

#13 2008-11-11, 18:32(Ostatnia zmiana: 2008-11-11, 18:32)
Film zrobić może zawsze, ale nie znaczy to, że mu wyjdzie...

Tutaj muszę zgodzić się z Lordem. Widziałem wielu lepszych reżyserów.

orcwarrior

orcwarrior

The Modders
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • The Modders
Film byłby fanowski, tak samo jak Gothic - The Movie. Oczywiscie jezeli będzie stał na poziomie podobnym do GTM napewno udzielimy mu wsparcia i błogosławnieństwa :D
Pozatym ucieszy nas kazdy film stworzony przy uzyciu naszej modyfikacji, nie musi to być wcale coś na kształt GTM :D .

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
lecz oczywiście żeby taki film powstał potrzeba CZ :D

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Widziałem "trailer" czasu zapłaty autorstwa nekromejsha... Wystarczy wrażeń...

nekromejsh
  • Gość
trailer był robiony w WMM :P  a  co do Movie z Czas Zapłaty to i tak zrobie ;D wy tam do gadania nic nie macie :)  ale krytyka tez sie przyda :D

http://pl.youtube.com/user/Nekromejsh <--- looknioj zanim mnie obadasz...

nekromejsh
  • Gość

nekromejsh
Gość

#18 2008-11-12, 17:42(Ostatnia zmiana: 2008-11-12, 17:55)
aa i jeszcze 1... czasy gry robiłem  filmy z gothica (które teraz żałuje) to były okropne czasy, użeranie sie z WMM i nic prawie nie wskurać, teraz jak bym robił filmy z gothica (ten owy The Movie) wygladał by mniej wiecej jak to ( http://pl.youtube.com/watch?v=Z7oaaTs1zVU&...feature=related ) tylko ze w lepszej wersji oraz znaczniejszej zdolnosci rozwiniecia dubbingu...  Aragan może i ma talent nie mowie tego ze niema bo to naprawdy zdolny koleś, za co go szanuje, ale tym chciałbym zajac sie osoboscie, mimo waszych wszystkich krytyk i obelg :)  nie moze wszystkiego ogarnąc Aragan co ja mam w głowie bo wyjdzie jak Wersja PanPatok'a  Gothic - Krwawa Zdrada... ...owszem film mi sie podobał ponieważ miał swietną fabułę i sam włożyłem (nie tylko dubbing) dużą role w realizacje, poprawki nad scenarjuszem oraz opracowanie niektórych szczegółów, ale ci co oglądali sami powiedzą że montaż był wykonany na 2/10, w przeciwieństwie do genialnej fabuły

...pozDrawiam

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

#19 2008-11-12, 18:29(Ostatnia zmiana: 2008-11-12, 18:35)
ale ci co oglądali sami powiedzą że montaż był wykonany na 2/10, w przeciwieństwie do genialnej fabuły

Zamknij się. Oglądałem, a montaż filmu uważam za bardzo dobry, biorąc pod uwagę długość całego filmu nie można narzekać ,ponieważ pod tym względem momentami przewyższał Twoje 5 minutowe filmiki, swoją drogą za każdym razem takie same :)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry