[G1] Edycja Rozszerzona + 4533 3

O temacie

Autor Reflide

Zaczęty 15.05.2023 roku

Wyświetleń 4533

Odpowiedzi 3

Reflide

Reflide

Użytkownicy
posty11
Propsy13
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

Reflide

[G1] Edycja Rozszerzona +
2023-05-15, 19:51(Ostatnia zmiana: 2023-06-13, 16:13)
Gothic - Edycja Rozszerzona +

Na prośbę Simona, tworzę nowy wątek w ukończonych modyfikacjach.
Odnośnie samego projektu na ten moment pojawiały się będą co jakiś czas hotfixy poprawiające błędy, a większa aktualizacja z turniejem na arenie dopiero po wydaniu pierwszej wersji kontynuacji (ER2).

Poniżej bardziej szczegółowa lista zmian :

- Ponad 50 nowych questów
- Nowe misje dla każdej z gildii jak i dla każdego pojawiające się na różnym etapie gry w tym pod koniec
- Spora część bugów z podstawowej ER została poprawiona (było tego całkiem sporo)
- Kowalstwo którego brakowało w ER
- Pasy i nowy oręż i modele pancerzy.
- Dużo nowych dialogów dla postaci nie tylko dodanych w tym addonie ale znanych ze zwykłej ER jak i podstawki
- Nowe potwory jak Polne Bestie , Aligatory , Olbrzymie Szczury i nie tylko
- Poprawiony wątek Łowców Orków (Wreszcie naprawdę interesują się walką z Orkami)
- Nowe znajdźki i ciekawe przedmioty do zdobycia
- Dużo nowych obiektów, elementów wyposarzenia
- Więcej wyborów w zadaniach
- Więcej interakcji z otoczeniem np. korzystanie z ławek, więcej rud z możliwością wydobycia itd.
- Nowe tekstury.

Bardzo chcielibyśmy również zaprosić szczególnie zainteresowanych, na nasz discord gdzie znaleźć będzie można sporą ilość screenów wrzucanych na bierząco z tworzenia modyfikacji oraz zgłaszać nam zaistniałe błędy lub nawet zaproponować zmiany. - https://discord.gg/g8AgNKfcXh

Pozdrawiamy Serdecznie!
Vincent93 oraz Reflide ;-)

Aktualny link do modyfikacji - Wersja 1.0.4 - https://drive.google.com/file/d/1MfSqE7B7gNOpvyRou3Rl9MASCtp91r1L/view?usp=sharing

DawidT

DawidT

Użytkownicy
posty114
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Swoją drogą, ja zauważyłem że to coś koło Cavalorna (z posągiem orków) to chyba nie jest arena, lecz coś w rodzaju świątyni. Niemniej zakładam że chodzi o rozwój areny w SO i systemu walk tutaj.

Sttark

Sttark

Użytkownicy
posty52
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć. Czy ktoś wie jak wykonać zadanie Za Długi Jęzor?
Jestem w 3 rozdziale, oddałem kamienie magom i teraz nie chce zaczynać 4tego bo nie wiem czy to zadanie w 3 powinno się wykonać póki stary obóz jest dostępny czy tez nie. Stanęło na tym, że zabiłem zabójcę i powiedziałem o tym Nortonowi i nic się nie dzieje

smox

smox

Użytkownicy
posty162
Propsy149
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Sttark, porozmawiaj z Lee, potem z Nortonem, który umiera po walce. Ponowna rozmowa z Lee kończy zadanie.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry