[Serial] SUICIDE MISSSION 6774 18

O temacie

Autor

Zaczęty 29.01.2008 roku

Wyświetleń 6774

Odpowiedzi 18

Kazzmir
  • Gość
MyName
Oct 19 2007, 20:56
Witajcie, tylko proszę nie jechać od razu że to kolejna twórczość MyName, która nie ujrzy światła dziennego.Tym razem na serio się staram.

Pierwszy odcinek właśnie w produkcji, tymczasem serwuje Intro (takie coś wyświetlane w każdym odcinku z reguły na starcie)
Niestety nie miałem profesjonalnych programów pod ręką, cała noc ściągania Adobe Premiere (TRIALA!) poszła na marne bo coś się źle ściągnęło.

Suicide Mission (Misja Samobójcza) to serial opowiadający historię Setha, który jak gdyby nigdy nic został aresztowany bo ktoś go wrobił.Trafia do więzienia i wie że przed starością z niego nie wyjdzie.Tymczasem, okazuje się że to władze go wrobiły gdyż posiada informację (przynajmniej oni tak sądzą), które mogłyby spowodować straszne konsekwencje na władzach.

Gdy Seth dowiaduję się od brata że byli u niego w domu po jego żonę (którą brat ukrył)
Seth postanawia że ochroni ją bo tylko on ma taką możliwość (zniszczenie tych paktów we władzy).Jednak nie ma szans że go wypuszczą z więzienia, więc Seth zaczyna planować ucieczkę, która jest nie mal nie możliwa.

Więzienie w filmie odgrywa Nowy Obóz.Ta ,,knajpa" to kanciapa strażników, dwóch stoi przed.Przed kopalnią stoją kolejni oraz przed polami grupy pracy (pola ryżu ).
We wszystkich punktach ucieczki jest straż, która nie zadaje pytań tylko gdy widzi uciekiniera to strzela.W środku w jaskini, w więzieniu, nie ma straży.Tam liczą się układy więźniów.

PILNIE poszukuję dubbingowców, na razie mam tylko jednego więc jak coś to pisać tu oraz na gg:7838373 bez dubbingu ciężko skręcić odcinek (czas rozmów musi pasować do dubbingu).
Dubbing po ang. aby ludzie z zagranicy mogli też obejrzeć, będą polskie napisy.

Suicide Mission, nazwa, czyli Misja Samobójcza pochodzi od tego, że ta ucieczka to praktycznie samobójstwo.
Motyw ucieczki oraz realiów więzienia (bez straży w środku) wzięte po części z Prison Break oraz wygląd ciała bohatera (tatuaże ale nie ma planów  )

Chciałem zrobić obrazki na klipie ale jak mówię nie miałem Premiera  Chodź nie wiem czy tam się tak da ale pewnie tak :)

Oto link do intra: http://www.sendspace.com/file/ltbgxr ( wersja do pobrania na dysk)
Link do intra: http://youtube.com/watch?v=-1bItGLcXUs (wersja do obejrzenia na http://youtube.com)
Dark
Oct 19 2007, 21:00
Narazie jak widzę bardzo tajemniczo, ale obsługa kamery jest dobra. Zobaczymy jak wyjdzie ci serial.
MyName
Oct 19 2007, 21:05
Chodziło żeby było dość tajemniczo :D  Czekam na dalsze opinie.
MyName
Oct 21 2007, 02:13
Więc tak: pytanie do was.
Wolicie odcinki po 5 czy 8 minut (ofc też 5 będą szybciej się ukazywać) ?

Gdyby były po 5 minut to co około 2, 3 dni serwowałbym nowy epizod a jeśli 8 to co 4 może.
Bardziej jestem przychylny 5 minutom

Premiera pierwszego epizodu dzisiaj lub jutro tak więc już niedługo chyba że nastąpią jakieś okoliczności uniemożliwiające mi udostępnienie odcinka to się przedłuży nieznacznie.

Odcinków planuję łącznie od 20-25 na serię/sezon.
Jeśli uda mi się zrobić cały pierwszy to nakręcę może drugi (ach te moje dalekie plany).
Ale nie ponosząc się w wodze fantazji możliwe że odcinki będą miały zmienne długości (zależy jak wykorzystam odcinek - zależy mi na tym żeby kończył się tak aby od razu miało się ochotę na drugi  ).
Goth
Oct 21 2007, 10:15
Moim zdaniem zrób odcinki po 5 min tyle wystarczy no i szybciej będą się pokazywac nowe epizody  
MyName
Oct 30 2007, 15:35
Nom tylko pierwszy odcinek może być najnudniejszym, postaram się go szybko nakręcić ale ostatni nawał roboty (np. napisy do SAW |V)

Rozpoczęło się kręcenie 1 episode'u ale potrzebuję dzwiękowca, bez niego nie wypuszcze odcinka.
MyName
Nov 16 2007, 13:16
Sry za dpost ale zaszły zmiany...ze względu iż mam mało czasu serial wyjdzie ,,trochę" później ale go nie porzucę...
Obmyślałem sobie coś trochę.Otoczę Stary Obóz płotem i będę miał moje więzienie
Wieżyczkę sam zrobię
Obmyśliłem nawet jak by mogli stamtąd uciec

Tak więc Soon (brak czasu przeszkadza).
Lesterek
Nov 16 2007, 13:42
Mam nadzieję że użyjesz tajnego wyjścia z zamku w SO bo takie jest i prowadzi do zewnętrznego pierścienia.
MyName
Nov 16 2007, 14:56
Powiedz, bo możliwe, że wiem ale nie zdaje sobie z tego sprawy

Chodzi ci o te przejście jakby na targowisko (dziura w murze jest)?
Lesterek
Nov 16 2007, 17:01
Wychodzi się na dach jednego domku. Jednak od strony lochów jest zamkniętę przez krate. No i do tych drzwi potrzebne są odpowiednie klucze jednak nie wiem gdzie je znaleść najlepiej w spacerze zrób tak żeby były otwarte
MyName
Nov 16 2007, 17:23
Wiem o co ci chodzi.O to, że z podziemnego więzienia z jednej ze stron korytarza są kraty.Na prawo bodajże drzwi, potem drugie drzwi a tam wyjście przez dziurę na dach domku na targowisko?
To nie będzie potrzebne, ponieważ cały obóz to wolne więzienie a strażnicy są jedynie w wieżyczkach i pilnują, aby nikt nie zwiał.
Dodam, że ucieczka odbędzie się na zewnątrz nie przez jakieś podkopy itp. ;p

Kto zna szybki sposób na zrobienie krat (dużych takich dookoła SO) albo muru?
MyName
Nov 23 2007, 20:13
sry za double post.
POTRZEBUJĘ PILNIE kogoś od spacera.gg: 7838373
MyName
Nov 25 2007, 03:18
Przepraszam za kolejny post pod postem ale zmieniła się lekko fabuła i chciałem dodać 1st epizod.
Zanim zrobie odpowiednio więzienie trochę minie więc Seth trafia do kopalni
Tak czytałem o tym komiks ale ja ten pomysł miałem na długo zanim wiedziałem, że w Gothicu robi się komiksy więc nie zarzucać ściągania.

Pierwszy epizod niestety ma mniej niż mówiłem bo zaledwie około 2:30 ;/
Ale kolejne będą dłuższe no i trochę może nudzić bo to pierwszy epizod.

Ze względu na czas jaki trwa musiałem zrobić, że szybko się dzieje.

Link:http://pl.
https://www.youtube.com/watch?v=GMcB016aaRY

Sry, że nie ma dźwięków z gry coś się zwaliło ale już naprawiłem i będą w 2  
MyName
Dec 2 2007, 02:13
Do obsługi forum - możecie kasować te stare moje posty albo odliczać z licznika, ponieważ mało kto piszę a ja chcę informować o nowych epizodach.

Oto epizod drugi: http://pl.youtube.com/watch?v=LaAf4UzmnSU

A i sry za pare rzeczy:
-z deka ciemno, podczas obróbki się coś ściemniło
-jakość obrazu też coś się zjechała
-pare razy duże napisy

A to co jest na plus względem pierwszego epizodu wg. mnie:
+długość odcinka
+intro
+brak dziadowej muzyki (bo jej nie ma po prostu nie wiedziałem co mam dać :D )
+brak tego tempa szybkiego jak diabli

W filmiku mogą być drobne błędy ortograficzne (podpisy robiłem w nocy ;/).
Ale sądze, że z epizodu na epizod jest lepiej (oprócz tej ciemnizny ;/ ).
Ciemno jest najprawdopodobniej dlatego, że musiałem przekonwertować film z uleada do innego formatu aby wczytać go w WMM (szybko podpisy się w WMM robi) i tam w WMV bodajże (bo tamto z uleada nie wchodziło) i jakoś się pociemniło okropnie ;/

Szukam dubbingowców, którzy zbubbingowali by wszystkie epizody, od jednego do tego, który zakończy serial.
Goth
Dec 2 2007, 14:05
szkoda że nie ma dubbingu  a i trochę tak nudno bez żadnej muzyczki
traffix
Dec 2 2007, 14:09
MajNejm daj teksty tutaj i opisz zachowania przy nich to może ktoś ci nagra dubbing.
MyName
Dec 2 2007, 15:11
Dialogi hmm...
to tak te z pierwszego epizodu by się przydało nagrać i wydać pierwsze dwa zdubbingowane.Ale byłoby lepiej moim zdaniem to na gadu załatwić 7838373 bo nawet jak dam to i tak to nic nie zmieni.

A zainteresowani niech napiszą.
Muzyczki niema bo pisałem, że potrzebuje dźwiękowca ale nikt nie napisał a sam od muzyki/sytuacji nie jestem za dobry :]  Ale może się to zmieni, zobaczymy.

Mam pracować nad tym dalej?
I tak będe ale chce znać wasze zdanie  
Goth
Dec 2 2007, 16:44
zacząłeś to rób dalej  a co do muzyki to mogę ci parę utworów wysłac (oczywiście to nie moje ,z neta ściągnięte)
Buntownicy
Dec 2 2007, 18:27
Oceniam ten pomysłna 4/5 mnie się podobA Xd
MyName
Dec 2 2007, 19:04
Goth napisz na 7838373 i upnij na senda, zobaczymy co z tego będzie

Jeszcze raz apeluje, chcecie dubbing to się zgłaszajcie.
Buntownicy
Dec 2 2007, 20:00
MyName kiedy nowy odcinek bo zobaczyłem te dwa co są i mnie wciągnęło xD super serial
MyName
Dec 2 2007, 20:22
Dzisiaj wydałem dopiero drugi
Nie wiem, możliwe, że koło wtorku.
MyName
Dec 4 2007, 21:31
Powiedziałem ,,może".Muszę zrobić prace w Spacerze żeby zacząć krecić.
Buntownicy
Dec 10 2007, 14:17
eee..czekam i czekam i pytam się ciebie teraz "Kiedy nowy odcinek" mówiłeś że w wtorek może a tu już tydzień mija xD (Mówiłeś tydzień temu)
dzikiben4
Dec 10 2007, 15:08
MyName nie sądzisz ,że cztery posty pod rząd to lekka przesada  
MyName
Dec 10 2007, 15:17
dzikiben4, nie sądzisz, że napisałem aby skasować?

Do buntownicy - napisałem MOŻE ale plany uległy zmianie.
dzikiben4
Dec 10 2007, 15:20
CYTAT(MyName @ Dec 10 2007, 15:17)
dzikiben4, nie sądzisz, że napisałem aby skasować?

Lepiej niech ktoś zrobi to szybko, bo wygląda to strasznie  
MyName
Dec 10 2007, 18:26
To jużnie moja dola kto to zrobi
Chciałem poinformować o nowościach to tak jest
Odjąć mi z licznika postów, usunąć i tyle  
Xardas94
Dec 11 2007, 17:25
filmik fajny :P  tylko te dialogi troszke za szybko ida... ja nadazam ale nie wiem czy inni, raz nie nadazylem  
MyName
Dec 11 2007, 19:15
Sry to się nie powtórzy ^^ .
A i żeby nie było, że już w 3 epizodzie będzie ,,dopalacz" do akcji.To po prostu nie chce robić masła maślanego i to dlatego tak będzie.

Planuje wydać łącznie jakieś może 10 epizodów, jak je zrobie to pomyślę co dalej  
Oszust
Dec 15 2007, 22:09
fajne tylko można by jeszcze podłożyć głos
klekle2007
Dec 28 2007, 19:41
Koleś ty już skończyłeś z tym?
Gdzie są nowe odcinki ?!

MyName
Dec 28 2007, 23:35
Po 1. nie jestem żadeń koleś.
Po 2. grafik 3D pracuje nad pewnym dość złożonym architektonicznym modelem 3D, który odmieni Suicide.Więc musicie poczekać aż to zrobi ja zrobie co mam zrobić a potem to często będą nowe epizody.

dzikiben4
Dec 28 2007, 23:41
CYTAT(klekle2007 @ Dec 28 2007, 19:41)
Koleś ty już skończyłeś z tym?
Gdzie są nowe odcinki ?!

Ty to tylko oglądasz ?"Atrakcję" masz za darmo... twoje zachowanie świadczy o braku jakich kol wiek zasobów twojej kultury... Może popatrzymy na Twoje dzieła...
MyName
Jan 2 2008, 17:34
Dobra więc jeżeli chodzi o serial to tak:
-ModMen wymodelował mi budynek, niezbędny w serialu - honorowy członek grupy a także będzie lektorem (jeżeli znajdą się inni to będzie dubbing).

Gdy go skończy to go otexturuję i dokończę prace nad nim.Następnie ruszy produkcja odcinków po około 5-10 minut
Postaram się, aby było na co czekać.

FeisaR

FeisaR

Użytkownicy
posty116
Propsy16
  • Użytkownicy

FeisaR

[Serial] SUICIDE MISSSION
#1 2008-02-08, 17:49(Ostatnia zmiana: 2008-03-15, 13:32)
Część osób pewnie już pozapominała o moim Suicidzie ;)
Otóż ogłaszam, że w ferie te wg. mazowieckiego wyjdzie parę epizodów w zupełnie nowym ,,środowisku".
Suicide długo nie miał nowych odcinków a nowe odcinki tak jakby otworzą prawdziwy serial, a 2 pierwsze pokazały tylko o co chodzi.
Fabuła od nowych odcinków:

Seth zostaje przeniesiony do chyba najgorszego więzienia tamtych czasów.
W więzieniu panuje jedna zasada: przeżyj albo giń.
Jego brat informuje go, że ludzie, którzy go wrobili potrzebują go, aby pomógł im znaleźć dokumenty, które ukradł jego, już martwy, brat.
Jednak oświadczają na początku jedno: ma 10 dni, my go nie wyciągniemy, bo tam nie mamy władzy.Jeżeli się nie wyrobi to jego żona umrze.

Czy zdąży?Czy ucieknie?Co go spotka?
Nowe odcinki ruszą, jak dostane wszystko wykończone.
Pozdrawiam.
Chciałbym jeszcze, żebyście pokomentowali trochę fabułę, co udoskonalić itp. bo chce zrobić naprawdę porządny serialik

Niestety, hick12 nie jest już członkiem.Nie chodzi o prace - bo właściwie to miał za duży model (przed dostosowaniem do Gothica) ale trudno było się z nim dogadać, rzadko odpisywał, jeszcze zanim wyjechał.A texturowania nauczyłem się sam.

"Now I stand, the lion before the lambs

and they do not fear...

They cannot fear
"

Arthas Menethil, The Lich King

FeisaR

FeisaR

Użytkownicy
posty116
Propsy16
  • Użytkownicy

FeisaR

#2 2008-02-28, 13:10(Ostatnia zmiana: 2008-03-13, 22:34)
Teksturowanie trwa, tzn. szkoła itp. i mało czasu, staramy się z ModMenem jednak coś zrobić.

Narazie nie jest dużo oteksturowane (niedawno było ulepszenie modelu i od nowa teksturowanie).

Dam pare screenów nie otexturowanego do końca więzienia i wieżyczki strażniczej.

WIEŻYCZKA:
http://img175.imageshack.us/my.php?image=asssspe4.jpg

GŁÓWNY BUDYNEK WIĘZIENNY:
http://img175.imageshack.us/my.php?image=sssssyi5.jpg
http://img179.imageshack.us/my.php?image=ssssja7.jpg

and they do not fear...

They cannot fear
"

hiena

hiena

Użytkownicy
posty87
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ten twój film został usunięty.

FeisaR

FeisaR

Użytkownicy
posty116
Propsy16
  • Użytkownicy

FeisaR

#4 2008-02-29, 14:43(Ostatnia zmiana: 2008-03-17, 00:44)
Wiem, razem z użytkownikiem (ah te tłumaczenia trailerów odcinków Prison Break :D ).

Ale to nie istotne właściwie, bo dopiero ten odcinek co wyjdzie otworzy właściwy serial.

Komenty do screenów? :P

Wciąż szukamy dubbingowców do głównych ról:

Sammy (rola obsadzona przez ModMena),
Seth (rola obsadzona przez Raziela),
Abraham (nieobsadzona),
Alex (rola obsadzona przeze mnie (przez MyName'a :D )),
Valcor (rola obsadzona przez Kordixa).
Żeby można było wybrać sobie rolę, opisze krótko postaci.

Sammy to morderca, Seth to geniusz i główny bohater, Abraham to jego brat, Alex to stary ,,znajomy" nie bardzo lubiany przez Setha i jest to druga najgłówniejsza postać, Valcora znacie (lub znaliście) z poprzednich dwóch odcinków serialu.

Aktualna ekipa Suicide Mission:
-MyName, reżyser, scenarzysta, spacerzysta, czyli wszystko oprócz 3D :D
-Raziel jako Seth,
-ModMen jako grafik 3D oraz jako Sammy,
-Kordix jako Valcor.

and they do not fear...

They cannot fear
"

Kordix

Kordix

Użytkownicy
posty17
  • Użytkownicy
MyName, mógłbyś dać twoje odcinki jescze raz na youtube, bo jak chcę odpalić filmik, to pisze, że został usunięty z serwisu.

FeisaR

FeisaR

Użytkownicy
posty116
Propsy16
  • Użytkownicy
Filmiki poszły niestety w dym razem z formatem, a zaraz po nim usunięto mi konto na YT.
Ale nie martw się - niewiele straciłeś, mało się starałem a właściwy serial rozpocznie się razem z nowym odcinkiem.

and they do not fear...

They cannot fear
"

FeisaR

FeisaR

Użytkownicy
posty116
Propsy16
  • Użytkownicy
Witam was serdecznie.
Ostatnio dostałem nowy model więzienia, dużo lepszy od poprzedniego.
Wykonał go dla mnie Królik, bez niego by nie było tego.

Od dzisiaj biorę się ostro do kręcenia odcinków.
Na razie daje wam INTRO, które zaprezentuje trochę otoczenie.
Proszę o komentarze :D :
http://www.youtube.com/watch?v=Fl-OvY1OzTU

and they do not fear...

They cannot fear
"

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
No no Prison Break w Gothicu :D  Świetna robota ;)  Chociaż w niektórych miejscach wydaje się za pusto. Czekam na odcinki.

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.
Cytat: CzloVEQ link=topic=406.msg24706#msg24706 date=Jul 26 2008, 09:43\'
w niektórych miejscach wydaje się za pusto
Nom, sterylnie wręcz. W więzieniu pod murami powinna być kloaka - brud, smród i ubóstwo... w końcu to realia Gothica ;)
I ten płotek... barbarzyńscy orkowie w G2 wybudowali robiącą lepsze wrażenie palisadę. Co to jest, ogrodzenie dla krów czy zasieki odgradzające od świata najniebezpieczniejszych przestępców?! Rozumiem, wewnątrz są jeszcze trzy twierdze, ale jak już sam pokazałeś, łatwo się zeń wydostać...
To w zasadzie jedyne, co mi nie odpowiada, zaś biorąc poprawkę na pewną umowność, jaka cechuje niemal wszystkie filmy z Gothica, zupełnie nie przeszkadza w odbiorze produkcji. Dubbing i świetna muzyka zrekompensują to, mam nadzieję. Pozdro i powodzenia w dalszym kamerowaniu...

(01:14 AM) Tom - dlaczego ludzie teraz mówią "kamerować" ?
(01:14 AM) Tom - takie slowo wogole nie istnieje
(01:15 AM) Tom - równie dobrze zamiast oglądac mogę powiedzieć telewizorować

...no dobrze, więc filmowaniu :D

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

Keretsel

Keretsel

Użytkownicy
posty312
Propsy10
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
ja wolę mówić nakaramerować xD
Cóż dłuo nie było żadnych nowości, kiedy pierwszy odcinek?

FeisaR

FeisaR

Użytkownicy
posty116
Propsy16
  • Użytkownicy

FeisaR

#11 2008-07-26, 15:20(Ostatnia zmiana: 2008-07-26, 15:32)
Mówicie, że pusto.Zależy gdzie pusto.
Czemu jest pusto w środku to się okaże.
A czemu pusto jest między murem a blokami?
To logiczne.Żeby strażnicy mogli łatwo zauważyć i zestrzelić biegnącego do muru więźnia.

Dodam, że ten płot jest ,,do wizytacji".
Bardziej tego nie umiem określić, zobaczycie w odcinku.

Dlaczego płot jest marny, też zobaczycie :D
 Więzienie jest bardzo ubogie, nie dające szans przeżycia ;p

Bromor, a nawet, jeżeli więzień wybiegnie poza płot to do muru nie dobiegnie, zważywszy na to, że stoi strażnik na wieży trzymający kusze i jest gotowy by strzelać :]

btw. na intrze może nie widać ale w celach są jakieś skromne prycze tudzież małe stoły.

and they do not fear...

They cannot fear
"

FeisaR

FeisaR

Użytkownicy
posty116
Propsy16
  • Użytkownicy
Pierwszy odcinek Suicide Mission, z góry przepraszam za soundtrack ale nie miałem co dać a sporo dźwięków, których miałem użyć przepadło przy przypadkowym usuwaniu ^^  (czystki na dysku).

http://www.youtube.com/watch?v=zZ3m0D_SyVw

Jest to zarazem jakby wstępik do głównej fabuły przez resztę serialu.Mało akcji - poznajemy czwórkę głównych bohaterów mianowicie:

-Setha czyli głównego bohatera, który to przyjmie na siebie do zaplanowania sporą akcję od drugiego odcinka...,
-Sammy czyli ktoś, kogo Seth wrobił.Poznajemy go gdy Seth wraca z wizytacji w pierwszym odcinku,
-Alex czyli druga osoba, którą Seth w coś wrobił w odwecie.Niestety, będzie musiał jakoś to przeboleć i połączyć z nim siły (końcówka 1szego odcinka to wyjaśnia)

oraz:

-James czyli brat Setha, który to będzie mu pomagał od zewnątrz i przy okazji załatwiał sprawy z ,,ludźmi".

and they do not fear...

They cannot fear
"

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Cytat: FeisaR link=topic=406.msg27203#msg27203 date=Aug 10 2008, 01:49\'
Pierwszy odcinek Suicide Mission, z góry przepraszam za soundtrack ale nie miałem co dać a sporo dźwięków, których miałem użyć przepadło przy przypadkowym usuwaniu :P  (czystki na dysku).

http://www.youtube.com/watch?v=zZ3m0D_SyVw

Jest to zarazem jakby wstępik do głównej fabuły przez resztę serialu.Mało akcji - poznajemy czwórkę głównych bohaterów mianowicie:

-Setha czyli głównego bohatera, który to przyjmie na siebie do zaplanowania sporą akcję od drugiego odcinka...,
-Sammy czyli ktoś, kogo Seth wrobił.Poznajemy go gdy Seth wraca z wizytacji w pierwszym odcinku,
-Alex czyli druga osoba, którą Seth w coś wrobił w odwecie.Niestety, będzie musiał jakoś to przeboleć i połączyć z nim siły (końcówka 1szego odcinka to wyjaśnia)

oraz:

-James czyli brat Setha, który to będzie mu pomagał od zewnątrz i przy okazji załatwiał sprawy z ,,ludźmi".

Ci bohaterowie kogoś przypominają ;p

Seth - To na pewne będzie Michael Scofield z PB ;)  

Sammy - To chyba była prawa ręka Lechera, z trzeciej serii Prison Break( bynajmniej jego imię tak mówi ^^  )

Alex - Przecież to agent FBI " Aleksander Mahone " ( również z PB) , już ten sam opis mówi, że Seth połączy z nim siły xD( W Trzeciej serii też musiał połączyć siły z Aleksandrem ;p  )

James - To na pewno będzie Lincoln Burrows( PB,) :P

Комиссар RBT

FeisaR

FeisaR

Użytkownicy
posty116
Propsy16
  • Użytkownicy

FeisaR

#14 2008-08-10, 14:47(Ostatnia zmiana: 2008-08-10, 15:08)
Postaci robiłem od siebie, starałem się nie ściągać z Prison Break.

Ale jak już chcesz to Sammy by bardziej był podobny do T-Baga niż do Sammy'ego.

Alex nie jest strażnikiem ani nic w Suicide Mission, nie ścigał wcześniej Setha ani nic i jedyne co ma wspólnego z Mahone, to to, że Seth go wpakował do więzienia.

James mimo wolnie jest podobny do Linca, bo Seth musi mieć w końcu kogoś, kto będzie załatwiał sprawy z zewnątrz więzienia.
W serialu natomiast nie będę zbytnio poruszał wątku Jamesa, tzn. nie wykroczy on poza więzienie.

Oceń bardziej odcinek jeśli łaska :P

Wybacz, bohaterowie mnie zadziwili ^^  - Kereth

and they do not fear...

They cannot fear
"

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.
Praktycznie zerowa fabuła, dobrze że to tylko wstęp. Ciekawie zorganizowany teren. Bohaterowie niezbyt dokładnie opisani, miejmy nadzieję, iż dodasz im ciekawą historię.
Poza tym 1/4 odcinka zajmuje intro, które mogłeś zastąpić\czymś krótszym, tamto jest wszak w osobnym filmie... no cóż, zapowiada się nieźle, choć na razie nie wciąga. Powodzenia i lepiej dla ciebie, gdybyś miał w zanadrzu jakiś ciekawy pomysł  :up:

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Hmm przydałby się dobry dubbing :roll:
Te wątki mogłeś trochę rozwinąć, niieco więcej o bohaterach też by nie zaszkodziło.
Jednak ogólnie mi się podoba i czekam na następne odcinki ;(

FeisaR

FeisaR

Użytkownicy
posty116
Propsy16
  • Użytkownicy
bROXmor:

Pierwszy odcinek uznaje za, tak jakby, wstęp.Od drugiego odcinka rozkręci się.Bo w końcu od drugiego odcinka zacznie się planowanie ucieczki z więzienia.O bohaterach dowiemy się wiele.
Jak już wiesz, co najmniej dwóch bohaterów znało Setha przed więzieniem.Rozwinę ten wątek i dowiemy się co oboje robią w więzieniu.A właściwie, dlaczego Seth ich wrobił.

CzloVEQ:

Już w drugim odcinku postaram się rozwinąć trochę info o głównych bohaterach, czyli o czwórce, która była w pierwszym odcinku.

Dla ciekawych, opisik co będzie prawdopodobnie w drugim odcinku (bez rozwijania tego, czyli spoilerów większych brak):

Seth rozmawia z Alexem, o ucieczce. Sammy coś podejrzewa. Ekipa znajduje podziemny tunel.
Ktoś próbuje się wkręcić do ucieczki.

and they do not fear...

They cannot fear
"

FeisaR

FeisaR

Użytkownicy
posty116
Propsy16
  • Użytkownicy
Sry, że nic nie daje ale właśnie w kafejce jestem, netu nie mam chwilowo.Popracuję nad filmem ale dodam odcinki jak wróci mi net na chatę ;/

and they do not fear...

They cannot fear
"

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry