Spacer znikające okienko 2442 3

O temacie

Autor

Zaczęty 28.09.2008 roku

Wyświetleń 2442

Odpowiedzi 3

Paul
  • Gość
To okienko mi po prostu znika gdy spacer sie zaladuje wczesniej tak nie bylo pomocy. >>  http://img217.imageshack.us/img217/3726/helpnu2.jpg << Zajmuje sie powaznie moddingiem bo przygotowujemy z kolegami z klasy moda :)  i ten błąd jest dla nas dość wadliwy. Oni go nie maja ale specem od spacera jestem ja w tym teamie a zresztą im by na kompie to muliło bo mają za słabe.

Piskor

Piskor

Użytkownicy
ego masturbator
posty143
Propsy9
  • Użytkownicy
  • ego masturbator
Uruchamiasz menadżera zadań i przy spacerze robisz maksymalizuj. Okienko się pojawi, ale niestety od teraz musisz robić tak za każdym, gdy włączasz spacera.

Keretsel

Keretsel

Użytkownicy
posty312
Propsy10
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy

Keretsel

Spacer znikające okienko
#2 2008-09-28, 18:50(Ostatnia zmiana: 2008-09-28, 18:51)
Było ale i tak powiem:
Alt+Ctrl+delete Włącza się menadżer zadań, klikasz prawym na spacera i maksymalizuj. Włala już okienko jest
EDIT: chłolera zwana Piskorem mnie przegoniła xDDD

Paul
  • Gość

Paul
Gość

Spacer znikające okienko
#3 2008-09-28, 19:12(Ostatnia zmiana: 2008-09-28, 20:01)
Jeszcze jden taki problem bo niechce zakładac osobnego tematu. Czy tylko jak sie nadpisuje skrypty pod oryginalną grę tzn nie robiąc .mod to wychodza takie problemy głupie że jak usune instancje npcom i nie dodam jakiegoś to już błedy w skryptach? bo przecież gdyby tka bło to niektórzy by moda nei mogli zrobić pakując go jako .mod. To chce wiedzieć bo ja nadpisuje pod oryginał może dlatego mam takie problemy bo skrypty sa na bank poprawne ;]  tylko zmienioną są instancje uestów i dialogów np przerobiem całego Thorusa i już wytychodzi ze brakuje instancji do jakiś zadan i wlasnie chce wiedziec czy jak zrobie paczuszke to tak niebędzie.

PS: Kolejny problem dottyczący spacera. Gdy wczytuje gothic.src  to gdy sa błędy w skryptach to program się nie zawiesza i daje ok i lece dalej, a gdy nie ma ich to PLik wczytuje sie dniami i nocami i zazwyczaj się zawiesza ;/;/

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry