Gothic 1.04d 7716 15

O temacie

Autor Zkirtaem

Zaczęty 28.09.2008 roku

Wyświetleń 7716

Odpowiedzi 15

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
http://gry.wp.pl/filtr;1,0;x;gra,48,168,11...4pQLWmEsvdzU%3D

Oto link do Gothic 1.04d. To, w co my gramy, to 1.08k.
To demo. Ale! ostatnio, bawiąc się w tym (w gruncie rzeczy można nazwać to alphą, więc jest czego szukać) wrzuciłem world z orginalnego G. W standardzie to demo ma tylko Starą Kopalnię. I, grając na normalnym worldzie zaledwie parę minut zdążyłem znaleźć już Canthara, którego w G1 nie było (był w G2).

Może i Wy coś tam znajdziecie? Polecam :)

Lukan
  • Gość

Lukan
Gość

Gothic 1.04d
#1 2008-09-28, 18:08(Ostatnia zmiana: 2008-09-28, 18:10)
gralem w niemiecka wersje tego demka chyba. na wog.de jest, ale nie bawilem sie we wrzucanie worlda z 1.08k. moze cos popatrze.

o ile dobrze pamietam to to demko ma skille ktorych pelna wersja nie ma, ale nie znam tego jezyka i nie wiem o co chodzi.

W standardzie to demo ma tylko Starą Kopalnię. I, grając na normalnym worldzie zaledwie parę minut zdążyłem znaleźć już Canthara, którego w G1 nie było (był w G2).

ale jak to zrobiles? podmieniles tylko nazwy plikow, czy cos w skryptach?

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jaki jest dialog z cantharem ?

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
World? No to tak: Wrzucasz worlda do _work/worlds i przerabiasz BATa.

Lukan, pełniak też miał te skille, ale uszkodzone i ukryte. Regenerację naprawiłem, możesz se poszukać w skryptach mojego niedorobionego moda.

Dialog z Cantharem nie istnieje. Ale już ciekawe, że miał pojawić się w Kolonii, a w drugiej części sprzedawać nam lewe papiery ;]

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no właśnie, bo w g2 odrazu wiedział że jesteśmy z kolonii. Ciekawe o co chodziło ;]

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
No wiesz po wyglądzie Beziego można się było spodziewać, że coś jest nie tego. A przecież wcześniej była fala emigrantów z Kolonii, więc mćgłby się z nimi zaznajomić...

SnapperHunter
  • Gość
Grałem w to demo 1.04 ale dawno, no i jedyne co zobaczyłem to to że się nie dało myszką ruszać... Nie sądze aby tam były jakieś fajne skarby nie odkryte których nie było w G1 ale można sprawdzić

Okrutny

Okrutny

Użytkownicy
posty120
  • Użytkownicy
mEatrikZ! możne byś  ten zamieniony world zamienił na moda do dema?  Czy coś w podobie. nie wszyscy umieją
robić takie rzeczy jak zamienianie światów . A po za tym to innym też by pomogło

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Aktualnie jestem na nie-moim PeCecie, i nie mam plików, ale napisaę, jak to zrobić:
-Włączasz GothicVDFS (w GMDK jest);
-Otwierasz nim worlds.vdf;
-Wyciągasz world.zen;
-Wrzucasz go do folderu WORLDS w demogothica/_work/worlds;
-Edytujesz BAT, który gdzieś tam w demku jest, żeby zamienić OLDMINE.ZEN na WORLD.ZEN;
-Cieszysz się :P

EDIT: Ale dla pewności wypakuj i skopiuj wszystko z worlds.vdf :P

Okrutny

Okrutny

Użytkownicy
posty120
  • Użytkownicy
Dzięki!  No to teraz pokombinujemy :cwanywv5:

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Uwaga! Na WP.PL można wybrać z dwóch serwerów - O tyle, że na żadnym nie ma już pliku. W związku z tym proszę, jeśli ktoś ma jeszcze ten plik na dysku, niech go uploaduje na jakiś serwer i da tu link. Z góry dzięki.

Pietrek

Pietrek

Użytkownicy
posty98
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
http://www.worldofgothic.de/dl/index.php?g...p;release_id=84

Na stronie jest napisane, że to pierwsze demo, więc powinno być dobre.

zkajo

zkajo

Użytkownicy
posty102
Propsy28
  • Użytkownicy
Ciagle najwieksza tajemnica jest alpha gothica :lol2:  Oj, zeby onj ja wydali! (ta wczesna która jest na utube :lol2: ) Jakby ktos mial info to walic o_o

Nie mam polskiej czcionki, soz.

Moje gg: 8169289

lokiju

lokiju

Użytkownicy
posty121
Propsy2
  • Użytkownicy
Ktoś kiedyś do nich mailował i odpisali, że już od dawna jej nie mają :lol2:

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Dzięki, Pietrek :lol2:

Zkajo, tej alphy to możesz na torrentach poszukać, tam może <w co sam nie wierzę> coś jest.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
nic takiego nigdy nie było dane na net. dajcie sobie spokój bo marnujecie czas.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry