[G2NK] Dirty Swamp v2.2 Dubbing PL 29089 30

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 28.11.2021 roku

Wyświetleń 29089

Odpowiedzi 30

Truenamer

Truenamer

Użytkownicy
posty7
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam. Mam pytanie. Posiadam Gothic Złotą Edycje na Steam. Mam przy okazji Kroniki Myrtany. Jakbym chciał zainstalować Dirty Swamp 2.0 to:

1) Jak przebiega instalacja?

2) Czy jeden mod z drugim nie koliduje?

Pozdrawiam.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2151
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Kroniki Myrtany na Steam zawierają trochę pokastrowaną grę na potrzeby moda/w celu odciążenia pobierania zbędnych gb - chodzi głównie o dubbing. Co prawda w Dirty Swamp jest nagrany nowy, ale nie jestem pewien, czy czasem niektóre svmy nie są z oryginału. Radziłbym mieć Dirty Swamp tam gdzie masz pełniejszą wersję Gothica.

Truenamer

Truenamer

Użytkownicy
posty7
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam. Wie ktoś może o co chodzi w zadaniu dla johnnego z pierścieniem i harpią? Domyślam się że wejść na drzewo ale jak? Już sobie poradziłem.

ModziarzPL

ModziarzPL

Użytkownicy
posty44
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Ma ktoś może kod na klucz do skrzyni u goblinów? Miał wypaść z jakiejś harpii ale najpierw je ubiłem, a teraz klucza nie ma.
Edit. Jakby ktoś potrzebował itke_harpy

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6473
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Modyfikacja została udostępniona na platformę Steam.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

arq23

arq23

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka, jestem w 4 rozdziale i mam problem z zadaniem "wzmacniacz wizji". Po przeszukaniu obozu nie ma w nim Zahry a z tego co wiem powinna być w okolicy kotła obok kowala. Czy jest jakiś sposób (kod) na jej przywołanie lub ukończenie zadania z poziomu konsoli?
EDIT. Problem rozwiązany, znalazłem kod.

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Modzik sztos. Czuć fajny klimat. Jest ta chęć i motywacja do grania i zwiedzania a to znaczy że jest dobrze. Usprawniona magia i fajne ataki specjalne jako bajer. Tego brakowało mi w np. Kronikach. W nich po parudziesięciu godzinach system walki robi się naprawdę nużący... Dobra robota ekipo dirty swamp. Mialbym ochotę na więcej ale pewnie macie już wywalone w tworzenie 😅😉

LET'S ROCK!

FabsMichuPL

FabsMichuPL

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mam problem z Rocko po powrocie ze świątyni. To jest chyba 3 rozdział. Mial być w gospodzie koło Party a tam nie ma go i nigdzie indziej. Czy jest jakiś kod na jego przywołanie??? Wcześniej nie ubiłem go.

monkuu

monkuu

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć, byłby ktoś w stanie mi pomóc? Problem występuje w modyfikacji Dirty Swamp, wywala mi błąd po 10 minutach gry mimo ze wcześniej działał mod bez problemu. https://imgur.com/gallery/MaoPwel

Sirmyxir

Sirmyxir

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, problem z misją oswojenie cieniostwora tłukłem go na wszystkie możliwe sposoby. Niestety używam bełtów znieczulających, wszyscy na filimkach mają strzały znieczulające. Czy jest ktoś w stanie poratować kodem na strzały znieczulające ?

Edit zdobyłem kod na strzałę, ale dalej nie moge go oswoić ta misja jest zrypana.

Post połączony: 2023-12-13, 20:46
Witam kolejny edit jeżeli ktoś ma problem z oswojeniem cieniostwora polecam użyć kodu insert none_514_shadowbeast i problem rozwiązany.

dei

dei

Użytkownicy
posty46
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może ktoś podać lokalizację wszystkich Liszy w zadaniu dla Asmordiana?

0 użytkowników
Do góry