1. Wystarczy, że w Google wpiszesz nazwę modyfikacji to spokojnie znajdziesz informacje o niej, co dodaje, zmienia itp.
2. NB=AB, Czysty 2.0 ma sporo błędów. NB nie jest okrojoną wersją tylko wręcz przeciwnie dodaje trochę rzeczy od siebie i poprawia błędy czystego 2.0 i jest ciągle aktualizowany.
1. Jasne, wpisałem i poczytałem. Niektóre pozycje się powtarzają - z tego co widzę Nostalgic oferuje najmniej (aczkolwiek możliwość użycia od razu bonusów do statystyk, która występuje jedynie w tym modzie jest fajna).
Waham się między Atariar, a VarusBiker. Ten pierwszy z opisu zdaje się mieć najwięcej zmian, jednak w tym drugim jest np. podpunkt 'wiele ukrytych smaczków' - nie za bardzo wiem co może się pod tym kryć. Ponadto ciekawie brzmiące zmiany:
- Możliwość wcielenia się w rolę łowcy głów (listy gończe porozsyłane są po całym świecie),
- Możliwość zakupu własnego cieniostwora, jazdy na nim, zbrojenia itd.,
- Możliwość zdobycia różnych wersji Uriziel,
a do tego nowe zadania. Gdzieś tu na forum znalazłem, że w przypadku Atariara lepiej się wstrzymać do wyjścia wersji 1.5.2.
Chciałbym poznać opinię kogoś, kto grał w oba te mody i może podpowiedzieć, który lepiej mu się podobał, w którym realnie jest więcej zmian.
2. Dzięki, to mi wszystko wyjaśnia.