tylko że on bije po 10 obrażen i pada od wszystkiego
Post połączony: 2021-02-14, 22:57
nie wiem czy to jest zależno od inta ale mam 180 inta i on nic nie bije
Post połączony: 2021-02-14, 22:59
chyba zrezygnuję z grania nekromantą jak nauczyłem się przyzwania zombi i zaatakowałem nim grupę dwóch zębaczy to te zjadły do w 3 sekundy
Post połączony: 2021-02-14, 23:00
tym bardziej że pupil kosztował mnie 20 pkt nauki i 10 tyś kasy i nie zadaje on absolutnie żadnych obrażeń
Post połączony: 2021-02-14, 23:01
no dobra zadaje jak zatakowałem nim bandytę który miał 800 hp aby go przetestować to bił mu po 15
Post połączony: 2021-02-14, 23:05
no nie wiem nie da się grać na koszmarze nekromantą jego summony spadają na 2 hity góra 3 od byle kogo myślałem że jak nauczę się przyzwania zombi to da mi dość sporego boosta ale trochę się pomyliłem bo raz kosztuję to dość sporo many bo 75 + mana per sec
Post połączony: 2021-02-14, 23:26
a i jeszcze jedno jak byłem w wieży dextera i pojawił się Greg zaczął od okładać wszystkich pięściami dosłownie potem jak położył pierwszego typa wziął jego broń ale ona była pod zręcznośc i zaczął im bić po 5 hp a potem nie wiem co się stało ,ale przyboczni dextera przestali się ruszać i atakować więc tutaj nawet się nie męczyłem zbytnio z nimi a kolejna sprawa jest taka że są 2 głowy góry tego przybocznego z z tego co wiem ten drugi pomagier nie nazywa się góra pozdrawiam i mam nadzieje że nokromanta dostanie jakieś wzmocnienie bo nie widzi mi jakieś speedrunowanie aż do 4 rozdziału aż w końcu dostanę runę która coś robi tym bardziej porównując ją z innymi klasami np: takim guru czy magiem ognia to sporo odstaje ,mam tylko nadzieje że jego summony dostaną buffa bo jest tak jak mówiłem zombi 2 poziomowa runa która kosztuję 4 tyś sztuk złota 10 punktów nauki pada od 3 strzałów od 2 zębaczy a i jeszcze jedno nie ma on na początku dodatkowej many tak jak guru czy nawet taki mag ognia tak nawet mag ognia może wcześniej skorzystać z gildyjnego sposobu na manę niż on podsumowując nie zamierzam grać dalej tą postacią doszedłem do początku 3 rozdziału gra była frustrująca przed większością przeciwników musiałem uciekać boostowanie inteligencji tak naprawdę niewiele mi dawało runy zadającę obrażenia tak naprawdę zadawały znikome obrażenia bo 150 obrażeń przy inteligencji 180 to jest nic nie wspominając że ta runa na początku biła 140 obrażeń więc jej obrażenia urosły o 10
jedynymi przeciwnikami z którymi mogłem się mierzyć to jakieś gobliny topielce albo krwiopijce nie pozdrawiam najgorsza postać jaką mi się grało 3 rozdziały uciekania tyle w temacie a i przepraszam za wszelkie literówki teraz zacznę grać magiem wody i zobaczę jak nim mi się będzie grało gdyż grałem już guru magiem ognia , z nekromanty zrezygnowałem dk nie będe grał jest zbyt niezbalansowany tak samo postać pod zreczność no to tyle.
Post połączony: 2021-02-14, 23:32
aj przepraszam nie napisałem jaka to runa tak przepięknie się skaluje z inteligencją chodzi mi o runę 1 kręgu strzałę ciemności no ktoś by mi mógł napisać że przecież to runa 1 kręgu on nie powinna bić dużo no generalnie tak ale ognista strzała u magów ognia nakłada dote którą biję ogromne obrażenia w czasie i dobrze się skaluję w porównaniu z tym
Post połączony: 2021-02-14, 23:43
następnym razem gdybym miał grać tą klasą to dawałbym punkty nauki w broń dwuręczną i bił bym z kijka bo z run to ja nic nie biłem. Chociaż zaoszczędziłbym te 22 tyś którę wydałem na same tak same runy
Post połączony: 2021-02-14, 23:44
ja głupi myślałem będzie lepiej jak dojdę do 3 rozdziału to będzie tylko lepiej tak tak
Post połączony: 2021-02-14, 23:57
zapytam się jeszcze o jedno czy ta druga klasa którą można zostać u xardasa jest dobra czy nie? czy może też przez 4 rozdziały trzeba uciekać aż dostaniesz nareszcie dobrą runę
Post połączony: 2021-02-15, 00:29
a i jeszcze jedno bo jak oglądam majesa on ma jakieś przyśpieszenie czasu jak to zrobić ?