Witam,
1.Ostatnim razem jak grałem w Returninga AB był 2019 rok (A może to był Rebalans, bardzo stare dzieje) Teraz jak widzę powstała wersja new balans. Zastanawiałem nad powrotem do gry. Grając zupełnie od początku ale przedtem chciałbym o jedną rzecz zapytać.
Chodzi mi o naukę walki dualami. W którym momencie najprędzej mogę się nauczyć posługiwania się dualami? Dopiero w lesie assasynów od Tiamata w 3 rozdziale? Jak to było w AB kiedy grałem (nie pamiętam jaka konkretna wersja wtedy to była). Czy w wersji NB można jakoś szybciej?
W internetach (głównie yt, hehe) znalazłęm informację, że duali można się nauczyć w dwóch poziomach: podstawowy i mistrzowski. I op na filmiku mówił że podstawowy uczymy się ponoć w pierwszym rozdz. Od Gonzalesa zakładam? Jeśli tak to wiele dość znaczących zmian mnie ominęło.
Kolejne mniej ważne dla mnie pytanie ale równie istotne w późniejszym gameplayu. 2.Muszę uleczyć rannego orka na płaskowyżu (Ur Karras w późniejszym czasie o ile się nie mylę) żeby dostać się do Doliny Cieni w mieście orków?
By móc potem dostać od niego zadania. W 2019 kompletnie o nim zapomniałem, w 2 i 3 rozdziale go tam nie było. I pomimo tego że zrobiłem wszystkie questy od orków na reputację, miałem wymagany poziom reputacji by rozmawiać z Ur Thrallem (świątynie śniącego ukończyłem), to nie dostałem od niego dostępu do owej doliny. Zakładam że skryptowo wymagane było jednak uratowanie orka w 1 rozdziale?
Najbardziej zależy mi na odpowiedzi nt. duali, gdyby ktoś się przestraszył moją litanią