Prace 3D 1139367 3194

O temacie

Autor Zdunek

Zaczęty 20.01.2008 roku

Wyświetleń 1139367

Odpowiedzi 3194

legomir

legomir

Użytkownicy
posty44
Propsy3
  • Użytkownicy
2 czyli kogo? Rybe i...?

Si Legomir nobiscum, quis contra nos?

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Zdawało się, że wypowiadasz się dość entuzjastycznie na temat Bitwy ("JA!..."), ale co fakt to fakt, Twoje wypowiedzi były niejasne.

...jeden modder M&B...

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
O co ci teraz chodzi bo nie kumam?

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Tom

Tom

Użytkownicy
posty270
Propsy39
  • Użytkownicy
M&B to jakas gra?

GTX 8800 512mb/bit, 250GB SATA, 2560Ram, Pentium D Dual Core 2,8 GhZ, Samsung Sync 17', Fortron 400W, Microstar

legomir

legomir

Użytkownicy
posty44
Propsy3
  • Użytkownicy

legomir

Prace 3D
#1344 2011-01-12, 16:15(Ostatnia zmiana: 2011-01-12, 16:16)
JA! Było to chęć porwania się na coś trudnego :)  A ostatnio to mnie nosi od modingu do różnych niekomercyjnych i pół-komercyjnych gier, a i tak jedyne pewne są tutoriale ;p  Po za tym od 3 miesięcy szukam inspiracji i bylejaka bitwa zwłaszcza jak by np. MMD startował była by może jakimś nowym początkiem

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Cytat: legomir link=topic=31.msg130161#msg130161#msg130161#msg130161 date=1294845312
MMD
Jemu się zapewne pomysł nie spodoba.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

legomir

legomir

Użytkownicy
posty44
Propsy3
  • Użytkownicy
A on mi się od pewnego czasu sam nie podoba dlatego go wymieniłem ;p  W sumie dla mnie żadna strata, że go nie widzę :)

Tom

Tom

Użytkownicy
posty270
Propsy39
  • Użytkownicy
Ty kyro moze podsun jeszcze pomysł robienia ikonek na pulpit?

GTX 8800 512mb/bit, 250GB SATA, 2560Ram, Pentium D Dual Core 2,8 GhZ, Samsung Sync 17', Fortron 400W, Microstar

sauron
  • Gość
Cytat: Tom link=topic=31.msg130166#msg130166#msg130166#msg130166 date=1294845990
Ty kyro moze podsun jeszcze pomysł robienia ikonek na pulpit?

tak mi się ten temat spodobał że sobie po modeluję. zapiszcie mnie

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Cytat: Tom link=topic=31.msg130060#msg130060#msg130060#msg130060 date=1294785398
Ej mistrzu gdyby nie twoj jebany pies na schodach byłbym twoim Ojcem więc z szacunkiem śmieciu

i to mówi osoba, która ciągle narzeka na niski poziom forum...

Tom

Tom

Użytkownicy
posty270
Propsy39
  • Użytkownicy

Tom

Prace 3D
#1350 2011-01-12, 16:43(Ostatnia zmiana: 2011-01-12, 18:12)
Ja nie zaniżam tylko dołączam ;p

A tak wogole to jak dolączam to ja też wezme udział do tej bitwy na te ikonki . To kiedy zaczynacie i kiedy finisz?

[mod=Adanos]Nie pisz dwóch postów pod sobą w ciągu minuty.[/mod]

wietrzyk

wietrzyk

Użytkownicy
Black Eye Games
posty435
Propsy390
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Black Eye Games
Cytat: legomir link=topic=31.msg130161#msg130161#msg130161#msg130161 date=1294845312
JA! Było to chęć porwania się na coś trudnego :)  A ostatnio to mnie nosi od modingu do różnych niekomercyjnych i pół-komercyjnych gier, a i tak jedyne pewne są tutoriale ;p  Po za tym od 3 miesięcy szukam inspiracji i bylejaka bitwa zwłaszcza jak by np. MMD startował była by może jakimś nowym początkiem

No właśnie widać jak nosi :/ chłopie ogarnij się, bo latasz od grupy do grupy. Bierzesz sie za wszystko, a później mówisz, że to nie działa, a to tamto, w EF zmieniałeś 4 razy soft od blendera, wingsa, maxa, aż na końcu maję. Sorry ale nie widzę tego abyś skończył jakąkolwiek pracę.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Pojedź go... xD

wietrzyk

wietrzyk

Użytkownicy
Black Eye Games
posty435
Propsy390
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Black Eye Games
Nie chodzi o pojechanie go, tylko o uświadomienie, że jest niekonsekwentny w swoich działaniach. W tym momencie nie nadaje się nawet na moddowanie jedynej słusznej gry.

legomir

legomir

Użytkownicy
posty44
Propsy3
  • Użytkownicy

legomir

Prace 3D
#1354 2011-01-12, 20:38(Ostatnia zmiana: 2011-01-12, 20:42)
Blendera nie tykałem to a)
Z Maxem się nie udało to b)
Z Wingsem było, bo z maxem się nie udało to c)
Mayką się zająłem, bo byłem ciekawy to d)
Nie latam z ekipy do ekipy do EF zamierzam wrócić jak sam uznam, że to ma jakiś sens, bo taka pomoc jak przedtem to nie była pomoc tylko uciążliwość dla was... To e)
Hmm... Nie wiem czy konsekwentna nauka od 4 miesięcy jest czymś niekonsekwentnym to f)

Nie mówię, że coś nie działa bynajmniej z mojego punktu widzenia i raczej to samego siebie obwiniam o moje nie powodzenia...
A, że czasami zachowuję się głupio i za pewnie dostaje potem po łbie i czegoś się jednak uczę...
Co do tego, że byłem w rożnych ekipach to było raczej związane w pewnych rzeczach żeby się czegoś nauczyć.

wietrzyk

wietrzyk

Użytkownicy
Black Eye Games
posty435
Propsy390
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Black Eye Games
Jest to trochę nie w porządku jak znikasz na miesiąc, nie ma z tobą żadnego kontaktu, a mogłeś, napisać co i jak.  Teraz znajduje cię na tM i sam się chwalisz, że skaczecz od ekipy do ekipy.
A ostatnio to mnie nosi od modingu do różnych niekomercyjnych i pół-komercyjnych gier,
Sorry ale raczej nie znajdziesz miejsca u nas z powrotem jak będziesz tak postępował. Potrzebujemy pewnych osób które wiedzą jak się zachować, jak nie dają rady to piszą wprost ,a nie znikają.

sorry za offtop, resztę dogadamy się z legomirem na pw jak zajdzie potrzeba.

iktorn

iktorn

Użytkownicy
posty89
Propsy12
  • Użytkownicy
Dam wam powód do BK[chociaż nie wiem czy wypada się śmiać z kogoś kto ma styczność z Blendkiem od tygodnia].

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedyś też się z tym bawiłem.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Krolik

Krolik

Użytkownicy
posty373
Propsy167
  • Użytkownicy
http://ifotos.pl/zobacz/4_hpwehhh.JPG/

O taki pierwszy raz ze zbrushem

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mi się podoba ;)

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

0 użytkowników
Do góry