Problem z modelem 1953 4

O temacie

Autor EEE11

Zaczęty 7.04.2020 roku

Wyświetleń 1953

Odpowiedzi 4

EEE11

EEE11

Użytkownicy
posty29
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, otóż mam problem, wyciągnołem ASC potworka Gothic Sourcerem, potworek ma nowy model, wszystko wydaje się być w porządku, jednak jak chce przyzwać potworka kodami wyskakuje błąd:
Album
Wie ktoś dlaczego ten błąd się pojawia?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Wygląda na to, że masz zdublowaną animację. Czy, poza modelem, dodawałeś jeszcze inne pliki?

EEE11

EEE11

Użytkownicy
posty29
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wygląda na to, że masz zdublowaną animację. Czy, poza modelem, dodawałeś jeszcze inne pliki?
Modeli mam bardzo dużo dodanych, oprócz niego dodałem teksture i skrypt, hmm dało by się to jakoś naprawić?

Skelly

Skelly

Użytkownicy
posty13
Propsy9
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Czasem jest tak, że przy dekompilacji plików GothicSourcer może całkowicie popsuć dany mds bądź go uszkodzić. Jak sama nazwa błędu mówi. "ani already defined" = "ani jest już zdefiniowane".Możliwe, że są dwa takie same wpisy gdzie ANI_NAME to S_FISTRUN.(ale ręki sobie nie dam uciąć :P ) Spróbuj usunąć i zdekomilować to ponownie, ewentualnie usuń ten drugi wpis. Pokombinuj troche z tym ogólnie.

EEE11

EEE11

Użytkownicy
posty29
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czasem jest tak, że przy dekompilacji plików GothicSourcer może całkowicie popsuć dany mds bądź go uszkodzić. Jak sama nazwa błędu mówi. "ani already defined" = "ani jest już zdefiniowane".Możliwe, że są dwa takie same wpisy gdzie ANI_NAME to S_FISTRUN.(ale ręki sobie nie dam uciąć :P ) Spróbuj usunąć i zdekomilować to ponownie, ewentualnie usuń ten drugi wpis. Pokombinuj troche z tym ogólnie.
Dzięki za pomoc, pózniej spróbuje naprawić.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry