[G2NK] Revisioned 100583 231

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 19.03.2020 roku

Wyświetleń 100583

Odpowiedzi 231

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6469
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
No dobra, wrzucam coś

Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, też muszę powtórzyć po wszystkich, że jestem bardzo ciekaw tego moda i nie mogę się doczekać.

Bardzo się cieszę, że ktoś po tak wielu latach poruszy temat, który mnie zastanawiał "od dziecka", czyli dlaczego łowcy smoków noszą lepsze wersje, które wymagają smoczych łusek, skoro ich nigdy nie zdobyli. Nie zapominajmy, że problem też tyczy się masy paladynów jak Hagen, Garond, Albrecht, Lotar itp którzy noszą "najwspanialszą zbroję jaką widział ten świat", a raczej też w tajemnej komnacie Xardasa w klasztorze nie byli :D

Pozwolę sobie napisać swoje obawy, które zaobserwowałem czytając poprzednie posty.

1. Stałe bonusy nie liczące się do progów, ten temat oczywiście zawsze brzmiał dobrze na papierze, ale czy tylko ja widzę zagrożenie? To rozwiązanie jest bezpieczne gdy jest sytuacja jak w:
- L'hiverze (1.1 i 1.6): gdzie poziom trudności jest wyraźnie podniesiony, więc nagłe podniesienie atrybutu nawet o 50 pkt nie czyni nas Pół Bogami, na dodatek nie ma tabliczek;
- Returningu: gdzie statystyki idą w setki więc znów nagłe poniesienie statystyk o 50 pkt nie robi dużej różnicy;
- Kroniki Myrtany: gdzie większą ilość bonusów otrzymujemy stosunkowo późno, nauka stałych mikstur dopiero w 3R, tu też brak tabliczek.
Rozumiem, że tu żaden z tych scenariuszy nie będzie zastosowany i boję się, że może być jak w takim Atariarze gdzie stajemy się wspomnianymi Pół Bogami już pod koniec 1R lub na początku 2R i dalsza gra nie ma sensu.

2. Jeśli jesteśmy już przy Atariarze, to kolejna rzecz, która mnie w nim zniechęciła, a jest co do niej tu koncepcja to droga bezgildyjna. Bez gildii jesteśmy w stanie mieć jednocześnie 6 krąg magii i magiczne ostrza na smoki. Czy jest w takim razie sens grać magiem czy najemnikiem? No właśnie. Chyba, że jednak zostanie ona zmieniona, ale jak dla mnie nie jest ona w ogóle potrzebna :D Albo można dodać bonus wejściowy w postaci many/siły gdy zostajemy magiem, najemnikiem, strażnikiem, a bezgildijnym nie, tylko znowu czy nie ułatwimy za bardzo. Zwłaszcza, że zrozumiałem, że takowy będzie przy wyborze czeladnika. Na marginesie cieszę się, że zamierzasz przywrócić najsilniejsze runy paladyna, może będzie jakiś sens go wybrać :)

3. Skalowanie się broni pod zręczność ze zręcznością (no i kusz z siłą). Kolejna rzecz, która pięknie wygląda na papierze, ale czy jest bezpieczna? Mamy przykład Returninga, który pokazał, że w takiej sytuacji zręczność staje się najsilniejszą i często "jedyną słuszną" opcją (wiem, że duży wpływ na to miały duale), ale choćby to, że mamy podobny dmg w walce wręcz i na dystans, a dużo łatwiej okradamy NPC i nie tracimy wytrychów może tę sytuację wywołać. Tutaj można się posłużyć pomysłem z Kronik, zostawić stare skalowanie, za to wyraźnie wzmocnić dmg broni pod zręczność i kusz (czyli tych co wymagają innej statystyki niż tę z która się skalują), tak żeby miały dużo lepszy współczynnik obrażeń do wymagań, ale wciąż by bronie które się skalują ostatecznie zadawały więcej obrażeń od tych co się nie skalują. Przykład:
Miecz pod siłę: wymagania 100, obrażenia 120; siła uderzenia 220 (minus pancerz itd ble ble ble)
Miecz pod zręczność: wymagania 100, obrażenia 150, siła uderzenia 150 ...
Mam nadzieję, że to zrozumiałe co napisałem :D

4. Jeden forumowicz z uporem maniaka pytał o broń dwuręczną. Tak, 2h to gówno, której żaden szanujący gracz nie używa (oczywiście jak bardzo chcesz to nikt nie zabroni). Dla przykładu mówienie, że 2h zadaje większy dmg - w podstawce jestem w stanie na 5 lvl używać miecz mistrzowski który ma 120 obrażeń i mieć z nim 46% do walki 1H, pomijając naturalne walory 1h, które miażdżą 2h, proszę niech któryś fan 2h to przebije. Ale piszę o tym, bo rzeczywiście warto temat poruszyć. Może by uczynić jak np. w L'hiverze 1.6 gdzie rozbieżność w obrażeniach 1h i 2h była ogromna, może to przypadkowo zachęcić kogoś do wyboru 2h. Dodatkowo pierścień ala Morgana pod 2h i wyrównanie ilości tabliczek może pomóc (z tego co pamiętam 1h ma 4% więcej z tabliczek od 2h plus 2% od wulfgara).

5. System bonusów z kapliczek Innosa rozumiem, że będzie zmieniony, ale niezależnie od tego w jaki sposób, czy tylko cenowo, ja mam małą prośbę - Błagam, wywal limit dzienny, żeby nie trzeba było latać do Orlana i do kapliczki jak kretyn :D

Z góry dziękuję za choćby przeczytanie tego tekstu :) jak coś mi jeszcze przyjdzie do głowy to napiszę

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6469
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Dobra, ja na starcie muszę przeprosić za obsuwę z odpowiedzią. Generalnie czytałem Twoją wypowiedź już wczoraj, niestety nie w momencie, kiedy miałem możliwość na jej odpowiedzenie. Dobra, to lecimy:
1. Oczywiście, masz rację, że może to prowadzić do patologii i zbytniego ułatwienia, ale z drugiej strony musisz też mieć uwagę na to, że o ile teraz możesz powoli spożywać te bonusy i stopniowo się rozwijać, tak w oryginale jest tak, że fakt przez długi czas Cię to hamowało, aż do momentu, gdy przekraczasz magiczny próg 90 punktów, konsumujesz wszystko i nagle jesteś półbogiem, więc powiedziałbym nawet, że ten problem w oryginale też się pojawia. Z mojej strony ograniczyłem liczbę PŻ na poziom do 8 punktów, co sprawia, że Bezimienny jest trochę bardziej papierowy przez początek gry, a dużo rzeczy pewnie wyjdzie podczas testów.
2. Na pewno nie wyobrażam sobie nauki szóstego kręgu dla postaci bezgildyjnej, może drugi maks, żeby postać mogła dołączyć do Magów Wody i tam się normalnie rozwijać. Trochę jeszcze przerobiłem system run dla Palka od ostatniego Streama i póki co obecny system obrażeń, kosztów many i punktów nauki wydaje się najbardziej optymalnym.
3. Tylko, że wtedy i kusze i broń pod zręczność mają charakter broni pomocniczych, a ja wolałbym, żeby to była samodzielna ścieżka do rozwoju. Jasne, że zręczność wydaje się być taka najbardziej optymalna, ale nie oszukujmy się, idealnego zbalansowania nigdy nie zrobić.
4. No ja chcę dać obrażenia obszarowe dwuręczniakom, co powinno dać im sporą zaletę.
5. Ehh, no bardziej bym się zastanawiał nad tym, jak te bonusy są dostarczane. Ja osobiście nigdy nie miałem potrzeby, żeby latać, spać itd.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Problem Broni 2h jest tak rozległy ze nikomu do tej pory nie udało się rozwiązać tego problemu, tu trzeba dłubać w animacjach, jeśli masz kogoś kto może to zrobić to czemu nie, jeśli nie to bym odpuścił to.

Retuning mimo to jaki jest był najbliżej rozwiązania tego problemu, związanego z 2h sposób w jaki to zrobili to stworzenie kilkunastu pod systemów obrażeń i ich skalowania dla 2h, to działało dopóki nie zabili tego dając te premie także 1h
L'hiver od Mastiego czyli 1.6 problem tez chciał rozwiązać, prosto dmg broni 2h był zdublowany względem 1h to na papierze działa, niestety w grze już nie z powodu animacji i ich szybkości.

Reszta modow ignoruje ten problem mimo ze jest on dość poważny, albo próbuje go rozwiązać nie wiedząc gdzie jest jego początek.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

DawidT

DawidT

Użytkownicy
posty128
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No ciekawe, jak się rozwinie ten mod. Niemniej miałbym następujące uwagi:
1. Skąd pomysł, że odkupywanie książki Lehmara to bug? Jak w Global Modzie 1.7.1 usuwano bugi z gry, to czegoś takiego nie uznano za błąd. Co się zmieniło?
2. Kwestia mnożenia stali. Skoro np. w VBE uznano, że to nie problem, po co utrudniać graczom kupowanie stali? Jest to szczególnie istotne jeśli chodzi o wykuwanie mieczy dla Harada.
3. Piwo od karczmarza podobnie.
4. Jeśli chodzi o Khorinis (miasto), to naturalnie rozszerzenia z L'Hivera mogą wchodzić w grę, aczkolwiek grafika w tym przypadku mogłaby być z Atariara.
5. Co do powtarzających się twarzy czy głosów to trochę przesada ale to moje zdanie. Niemniej zobaczymy co z tego wyniknie.
6. Jak ostatecznie i czy w ogóle planowany jest rozwój koncepcji postaci bezgildyjnej? Na pewno opierając się na Atariarze (a właściwie logicznym rozumieniu fabuły bezgildyjnego wątku) raczej odpadnie nauka run Magów Ognia, ponieważ Bezimienny ma pierścień Xardasa, a oni go uważają za wroga. Niemniej wątek 6 kręgu jest problematyczny jeśli chodzi o bezgildyjność. Wydaje się, że mógłby być dopuszczalny, zaś mrocznej magii (np. run) uczyłby Xardas Bezimiennego (podobnie jak w Gothic 1, z różnicą z runami i mocą magiczną). Magia Wody czy Ognia byłyby dostępne tylko dla członków tych kręgów.
7. Jak dokładniej będzie z inspiracjami z L'Hivera, VBE i Atariara? Co zostanie z nich zaimplementowane?
8. Jaki format plików do moda będzie? Pytam bo wśród inspiracji ma być łatka która zawiera Union, a ja tych plików nie znoszę, ale to moje zdanie. Rar. też raczej odpadają przynajamniej u mnie.
9. Moim zdaniem za mocno jest odrzucane odwoływanie się do Returninga czy Przeznaczenia, o Globalu nie wspominając. Owszem, nie są doskonałe (nie wyobrażam sobie np. inspirowania się wersjami Returninga 2.0, bo dla mnie to za bardzo odbiega od Gothica, nawet 3 części). Ale jakieś questy można by było z nich dodać np. w ŚŚ wątek Demetriusa (ewentualnie Hoshkara). Bo w przeciwnym razie jaki jest sens utrzymywania tej lokalizacji skoro została zasypana? Wątek mrocznego czarnego charakteru w pełni uzasadniałby istnienie tej lokalizacji.
To na razie tyle.

bogu9821

bogu9821

Użytkownicy
posty406
Propsy185
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy

bogu9821

[G2NK] Revisioned
#205 2022-12-22, 14:52(Ostatnia zmiana: 2022-12-22, 17:35)
 Najwięcej może tutaj napisać Simon i pewnie on moja odpowiedź uzupełni, ale coś tam napisałem.
1, 2, 3: to że czegoś w innych modach nie naprawili, nie oznacza, że nie jest błędem. Książka Lehmara na przykład jest raczej ważna dla każdego z dłużników i nie chcą jej stracić, bo może ona znowu trafić do lichwiarza, co chyba jest logiczne
A stal można w ten sposób mnożyć w nieskończoność i być strasznie bogatym. Jaka będzie ilość stali w modzie to się jeszcze zobaczyć, ale na pewno nie może być jej za dużo, bo przecież jest potrzebna królowi do wojny, a tym bardziej, że magicznej rudy brakuje.
No a w oryginalne to jest po prostu niedopatrzenie PB i tak być nigdy nie powinno.
4: świat będzie przebudowany, ja się w tym najlepiej nie orientuje, może coś będzie z jakiegoś moda, ale nie będzie wszystkiego, tutaj Simon może coś więcej powiedzieć. Tekstury mają miec raczej bardziej oryginalny klimat, te z LH nie będą chyba dużo używane.

8: tak, mod będzie bazował na pakiecie union, ale union to rozbudowane narzędzie, a nie tylko pluginy na speed x2137, GUI z MMO itp.
Prawdopodobnie wszystko będzie autorskie, jeżeli chodzi o pluginy, nie będą używane te z serwera kajmy na pewno i wszystko będzie zintegrowane w moda, bez konieczności pobierania pluginów, będzie tylko trzeba zainstalować uniona z Resource Managera, który jest po prostu nowym systempackiem, połączonym z AST.

I ogólnie no to ten mod nie ma za zadanie brać contentu z moda X, Y, tylko ma poprawić spójność, logikę i błędy gry, dodać trochę własnego contentu i fajnych mechanik. Jeśli jakiś mod coś dobrze robi, to implementujemy takie rozwiązania, ale nie zawsze w ten sam sposób.

while(false) Do();

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6469
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
1. To chyba wyjaśnił Bogu, ale szczerze to trochę dziwię się, że to trzeba komuś tłumaczyć i nie jesteś pierwszą osobą, która potrzebuje wyjaśnień ;x
2. Dziwne, ja ten bug kojarzę bardziej poprzez bicie Carla i zabieranie mu stali z eq, ale okej. Natomiast generalnie ilość stali do zdobycia w grze została znacznie zwiększona i można ją kupować w paczkach po dziesięć sztuk.
3. A ja poruszałem jakoś kwestię piwa?
4. Bogu w sumie dość dobrze wyjaśnił tą sprawę.
5. Jesteśmy w podpunkcie piątym, a ja odczuwam wrażenie, że Ty chcesz zagrać po prostu w Noc Kruka, a nie w mojego moda, no ale okej.
6. Generalnie, jeśli dojdzie do implementacji ścieżki bezgildyjnej, to postać będzie mogła maksymalnie nabyć drugi krąg, by potem w II. rozdziale wstąpić do Magów Wody.
7. Tutaj też Bogu wyjaśnił.
8. Ale nie znosisz bo? I tak, mod będzie wymagał instalacji Uniona, dodam że na Steamie będzie obowiązek uruchomienia moda z Unionem.
9. Okej, no nie skorzystam.

Czudak

Czudak

Użytkownicy
posty142
Propsy60
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

Czudak

[G2NK] Revisioned
#207 2022-12-22, 19:45(Ostatnia zmiana: 2022-12-22, 20:34)
@DawidT jeśli ktoś utożsamia Union ze "skryptami", czy innymi "plikami" (i to pewnie tymi co promuje Cumja) to już przegrał życie jako świadomy użytkownik Internetu i gracz Gothica. Ale to pewnie nie ty, więc spoko; a teraz pora na luźną "rozprawkę" o Unionie.

Na samym forum WoG.ru jest kilkanaście nieznanych w większości poprawek, które działają tylko pod niego, a naprawiają np. brak płynnych przejść między wieloma animacjami, dodają poprawne początki dla animacji od stylów walki, poprawiają spieprzone rozpoznawanie zmiennych dla dialogów (jak to czy dany BN pamięta dany dialog, czy nie; dotychczas zawsze było że nie), rozszerza rozpoznawanie kolizji dla czarów obszarowych (Deszcz Ognia czy Większa Burza Ognista [ta była spieprzona przez 20 lat]), implementuje brakujące słowa w paru formułach tekstowych, kasuje pomniejsze wycieki pamięci, przywraca poprawne rozpoznawanie stanów BNa (jak np. gdy padł nieprzytomny, a używał jakiegoś obiektu), eliminuje cały szereg krachów (jak np. te przy zaklęciach transformacji, czy wyciąganiu broni w różnych takich okolicznościach, tudzież przy przywoływaniu/odwoływaniu ognika szukającego), powoduje że muzyka gra cały czas nawet jak nie ma określonych obu dla dnia/nocy przy danym obszarze, i robi w opór innych rzeczy, których większość na bank byś chciał. Już nawet pomijam że wreszcie naprawiono zrypane skoko- czy krok-w-bok-"skradanie" dopiero z Unionem na pokładzie.

A co do zasadności wszystkiego: ekipa od Rewizjoned ma wizję, plan i Simena na czele, więc ta modyfikacja i tak będzie całe eony w przód przed co najmniej 3/4 tego co już jest na rynku, gdzie po prostu dorzuca się wszystko co może zainteresować "zoomerski" narybek, dokłada to co będzie fajne, plus przeprowadza się proces gównoMMORPGizacji Gotuka (zwłaszcza w sferze interfejsu użytkownika).

Chcesz tu być dla tego moda w formie jakiej został zaplanowany, a nie wyżebranego i doposażonego o elementy które ty (albo "większość fanów") uważasz za obowiązkowe albo "(ko)lorowe", trust me, bro.

Czudak bez odbioru.

DawidT

DawidT

Użytkownicy
posty128
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dziękuję za odzew.
Co do:
1. Z drugiej strony, dłużnicy (poza Hanną) też są kupcami, a Bezimienny to ,,zaufana" osoba, której łatwo za kasę mogliby powierzyć taką książkę.
2. To ciekawe. Nie pomyślałem, że gracze biją Carla dla stali, tu akurat dobrze kombinujecie.
3. Z piwem to tak dla pewności, bo karczmarz powtarza przekazanie piwa.
5. To po prostu wstępna opinia i nie przesądzam co do rezultatów. Może się ona zmienić w zależności od tego jak będą ułożone postacie.
8. Kiedyś próbowałem korzystać z moda wymagającego tych Unionów, ale system uznał je za wirusy. To główna przyczyna.
9. Szkoda. To jak wytłumaczyć że ŚŚ nadal istnieje patrząc na logikę gry tak z ciekawości?
Co do reszty, nie oceniam. Nie przesądzam - piszę bo jestem ciekawy co z tego wyniknie. No i powodzenia w kontynuacji moda!

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6469
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

Simon Said
Moderator

[G2NK] Revisioned
#209 2022-12-23, 07:45(Ostatnia zmiana: 2022-12-23, 16:25)
A jaka to logika gry? Świątynia jest zawalona i w zawalonej świątyni przyjdzie nam się bawić.

DawidT

DawidT

Użytkownicy
posty128
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
OK, zaintrygowałeś mnie.

Delph(Delphoxed)

Delph(Delphoxed)

Użytkownicy
posty136
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
8. Kiedyś próbowałem korzystać z moda wymagającego tych Unionów, ale system uznał je za wirusy. To główna przyczyna.

Znany przypadek, to nie sam Union (tak, jeden a nie wiele jak większość tego community zwykła mawiać) ma wirusa, a niektóre antywirusy uznają Resource Managera (instalator) za trojana. Jako dowód można np. wsadzić plik Union.vdf do VirusTotal, będzie czysto, a jak wsadzi się plik exe Resource Managera zacznie krzyczeć :)
Zresztą zawsze oprócz Resource Managera można też instalować Uniona ręcznie, na World of Players są alternatywne linki do pobrania paczek zip z Unionem, sam preferuję ten sposób instalacji.

DawidT

DawidT

Użytkownicy
posty128
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Być może. Faktycznie coś z tym całym Managerem jest na rzeczy (przy Przebudzeniu faktycznie coś takiego było), ale na moim nowym laptopie już nawet Union jest wirusem (wiem, bo próbowałem zainstalować L'Hivera od grupy Serafis).

Delph(Delphoxed)

Delph(Delphoxed)

Użytkownicy
posty136
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To jakieś fake ostrzeżenie, mogę przyrzec że VirusTotal nie wykrył niczego złośliwego w plikach Uniona.

DawidT

DawidT

Użytkownicy
posty128
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Obawiam się, że ja mam inny antywirus i on właśnie wskazywał, że nie można Uniona zainstalować. Dlatego nie udało się ze spolszczonym L'Hiverem Masty'ego. Nie wymyśliłem tej historii - serio chciałem to zainstalować.

Post połączony: 2022-12-24, 21:33
A jeśli chodzi o kwestię przystąpienia bezgildyjnego w późniejszym etapie gry niż I rozdział, to czy nie jest możliwe ,,urozmaicenie" wyboru? Pytam ponieważ jak wiadomo zarówno Atariar jak i podobno L'Hiver Marcella dają tą samą opcję co proponowana przez Simona. Nie kwestionując możliwości wyboru ścieżki Maga Wody, proponowałbym alternatywną opcję zostania Nekromantą u Xardasa.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2150
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

Znany przypadek, to nie sam Union (tak, jeden a nie wiele jak większość tego community zwykła mawiać) ma wirusa, a niektóre antywirusy uznają Resource Managera (instalator) za trojana. Jako dowód można np. wsadzić plik Union.vdf do VirusTotal, będzie czysto, a jak wsadzi się plik exe Resource Managera zacznie krzyczeć :)
Zresztą zawsze oprócz Resource Managera można też instalować Uniona ręcznie, na World of Players są alternatywne linki do pobrania paczek zip z Unionem, sam preferuję ten sposób instalacji.

Tu ściślej chodzi o Playerkita, który jest autorstwa NicoDE (byłego programisty z Piranha Bytes), a nie o samego Uniona czy Resource Managera. Jako wirus może to wykrywać darmowy Avast (płatny chyba nie) i Windows Defender, nie wiem jak z innymi antywirusami.

Delph(Delphoxed)

Delph(Delphoxed)

Użytkownicy
posty136
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Tu ściślej chodzi o Playerkita, który jest autorstwa NicoDE (byłego programisty z Piranha Bytes), a nie o samego Uniona czy Resource Managera. Jako wirus może to wykrywać darmowy Avast (płatny chyba nie) i Windows Defender, nie wiem jak z innymi antywirusami.

Dzięki za poprawkę, faktycznie jest jak mówisz, sprawdziłem playerkita na VirusTotal i część antywirusów uznaje go za trojana.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6469
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
https://www.youtube.com/watch?v=SRvMoPqM4JU

DawidT

DawidT

Użytkownicy
posty128
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ciekawe.

Rivet

Rivet

Użytkownicy
posty102
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Przyznam ładnie się to prezentuje. Planujecie przerabiać też inne lokacje?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry