[G1] Dolina Zombie v2.2 EWOLUCJA 139871 393

O temacie

Autor OrtegaX

Zaczęty 16.12.2019 roku

Wyświetleń 139871

Odpowiedzi 393

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6457
Propsy3024
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
No cóż, jak masz Gothica na Steam, to musisz sobie aktywować warsztat wchodząc w właściwości > beta > workshop beta. Pobiera Ci mała łatka i wchodzisz w warsztat gry (Gothica na Steam) > instalujesz ninja > instalujesz freeaim.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

smox

smox

Użytkownicy
posty162
Propsy149
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
No cóż, jak masz Gothica na Steam
Mam Gothica w wersji pudełkowej.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6457
Propsy3024
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
No to w sumie żaden problem, musisz zainstalować sobie Ninja od mudfreaka i do tego freeaima też od Mudfreaka. Na stronie Bractwa Spolszczenia wszystko jest.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

smox

smox

Użytkownicy
posty162
Propsy149
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Jeszcze raz dziękuję za pomoc @Simon Said. Jakoś to ogarnąłem.

FabsMichuPL

FabsMichuPL

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Potrzebuję porady co i jak. Po wejściu i wyjściu ze starej kopalni nie działają skrypty na sen. Kładę się do łóżka i tyle. Nie ma opcji żadnej. A w misji złodziej na zamku czekam do północy i nie ma żadnej opcji dialogowej ze skorpionem. Tak to gra świetna i ten klimat przetrwania

Xardas nekromanta

Xardas nekromanta

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pewien problem, podczas zadania w wieży mgieł(insygium) wywala mi grę gdy zejde 2 pietra w dół, prawdopodobnie gra dostaje padaki gdy zbliże sie do nemezisa. Z góry mówię że dx11 u mnie nie dziala. Ktoś pomoże bo zależy mi na przejściu tego modzika?

profesorek61

profesorek61

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej
Nie wiem czy tylko ja mam ten problem ale za nic w świecie nie mogę znaleźć klucza do skrzyni Cor Kaloma pod wodospadem, pływam wokół tego Krakena już chyba od godziny i nigdzie go nie ma 🤦🏼‍♀️ Może szukam w złym miejscu, może ktoś coś poradzić?

Edit.
Okej, klucz znaleziony. Mam za to inny problem, po rozpoczęciu walki z bullitem i złym w zadaniu Bunt na zamku wywala mi grę do pulpitu, wczytywałam kilka razy i za każdym razem to samo  :hmmm:

Witaj!
Mam ten spam problem z niektórymi npc'tami.
Jedyne co odkryłem to że gra się wyłącza jak Oni nas zaatakują.
Gram magiem więc pirokinezą jestem w stanie ogołocić delikwenta z hp a na koniec obejść go i położyć mieczem że ten nawet nie zdąży się ruszyć.
Nie wiem jak to by trzebabyło zrobić w wypadku woja.  ostatecznie spróbuj wejść w oprawców marvinem jak dasz rade i ich powalić przez "h". 
Mało satysfakcjonujące ale przynajmniej zajdziesz dalej ;)   

Ja podziemia w lochch musiałem na kodach przejść bo zepsuła mi się brama i nawet mając klucz to brama nie chciała się otworzyć :P

Gdzie ten zakichany klucz?
Też pływam od godziny i znaleźć nie mogę.

Post połączony: 2022-11-06, 20:20
Hej
Nie wiem czy tylko ja mam ten problem ale za nic w świecie nie mogę znaleźć klucza do skrzyni Cor Kaloma pod wodospadem, pływam wokół tego Krakena już chyba od godziny i nigdzie go nie ma 🤦🏼‍♀️ Może szukam w złym miejscu, może ktoś coś poradzić?

Edit.
Okej, klucz znaleziony. Mam za to inny problem, po rozpoczęciu walki z bullitem i złym w zadaniu Bunt na zamku wywala mi grę do pulpitu, wczytywałam kilka razy i za każdym razem to samo  :hmmm:

Witaj!
Mam ten spam problem z niektórymi npc'tami.
Jedyne co odkryłem to że gra się wyłącza jak Oni nas zaatakują.
Gram magiem więc pirokinezą jestem w stanie ogołocić delikwenta z hp a na koniec obejść go i położyć mieczem że ten nawet nie zdąży się ruszyć.
Nie wiem jak to by trzebabyło zrobić w wypadku woja.  ostatecznie spróbuj wejść w oprawców marvinem jak dasz rade i ich powalić przez "h". 
Mało satysfakcjonujące ale przynajmniej zajdziesz dalej ;)   

Ja podziemia w lochch musiałem na kodach przejść bo zepsuła mi się brama i nawet mając klucz to brama nie chciała się otworzyć :P

Gdzie ten zakichany klucz?
Też pływam od godziny i znaleźć nie mogę.
Dobra znalazłem, ale odpowiem dla innych.
Opłynąłem krakena od prawej do lewej i dopiero przy lewej ściance, będąc przy dnie dostałem komunikat o znalezieniu klucza.

monkuu

monkuu

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zadanie z kims spod bramy, nigdzie nie moge znalezc tej osoby ktora krzyczy

Delth

Delth

Użytkownicy
posty193
Propsy48
  • Użytkownicy
Jeśli to zadanie o którym myślę - bocznej ścianie głównej bramy są drzwi i pokoik gdzie ktoś jest.

monkuu

monkuu

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Delth dzięki zobacze, a kojarzysz co z zadaniem choroba thorusa? gdzie ta jaskinia

Araxus1995

Araxus1995

Użytkownicy
posty115
Propsy10
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak odtruć się od jadu krwiopijcy bo odtrutka nie działa.

OrtegaX

OrtegaX

Użytkownicy
Bractwo Gothica
posty349
Propsy288
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothica
Krwiopicja to glass cannon, zabija na hita i sam jest na hita

Matero77

Matero77

Użytkownicy
posty14
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,
mam problem, zainstalowałem moda z linki podanego na tym forum, wgrałem DX11 z instrukcji, mam uniony wgrane i kiedy próbuje wejść w menu statystyk wywala mi grę, wie ktoś co może być powodem tego?

Fletcher

Fletcher

Użytkownicy
Strażnik
posty240
Propsy52
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik
Wiadomo, czy prace nad nową wersją będą kiedykolwiek kontynuowane?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry