[SFM] [Gothic] Gothic i Source Film Maker 3218 2

O temacie

Autor RubikonSFM

Zaczęty 16.11.2018 roku

Wyświetleń 3218

Odpowiedzi 2

RubikonSFM

RubikonSFM

Użytkownicy
Dyktator Mikronacji Sokovia
posty3
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Dyktator Mikronacji Sokovia
Chyba to odpowiednia kategoria - jeśli nie, proszę o przeniesienie tematu.

Więc - jak nazwa konta wskazuje: robię machinimę w SFM - po części.. Muszę jednak wiedzieć jedną rzecz:

JAK do cholery przekonwertować modele z Soper Machinima Mod do Source Film Makera by używać ich bezproblematycznie? Pytam bo niedługo sprawiam sobie w pokoju amatorskie bieda-studio do Motion Capture.

To jak? Ktoś wie jak to zrobić albo to robił? Będę wielce wdzięczny za każdą odpowiedź.

Tak - szefuje mikronacji... Mów mi Panie Prezydencie.

Czudak

Czudak

Użytkownicy
posty142
Propsy60
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Chyba to odpowiednia kategoria - jeśli nie, proszę o przeniesienie tematu.

Więc - jak nazwa konta wskazuje: robię machinimę w SFM - po części.. Muszę jednak wiedzieć jedną rzecz:

JAK do cholery przekonwertować modele z Soper Machinima Mod do Source Film Makera by używać ich bezproblematycznie? Pytam bo niedługo sprawiam sobie w pokoju amatorskie bieda-studio do Motion Capture.

To jak? Ktoś wie jak to zrobić albo to robił? Będę wielce wdzięczny za każdą odpowiedź.

Ja się nie znam, ale mam taką radę, która może ci pomóc jak nie będziesz miał odzewu.

Jak znasz angielski w stopniu wystarczającym dobrą komunikację, to na Tumblr znajdziesz tag "SFM", względnie "Source Film Maker" (lub poszukaj w indeksie tagów), gdzie ludzie postują swoje rzeczy, a większość z nich zna się na rzeczy. Zapytaj się tam kogoś, czy nie mógłby ci pomóc z twoim problemem, w zamian za jakąś przysługę.

Ja w ten sposób kiedyś przekonwertowałem modele z Fallouta 3 do SFM; zrobił to taki gościu (już się tym nie zajmuje), a modele do dziś latają po Internecie. Narysowałem mu za to jakiegoś tam psa, czy coś. Nie wiem co miałoby to być w twoim przypadku, ale jestem pewien że coś wymyślisz.

RubikonSFM

RubikonSFM

Użytkownicy
Dyktator Mikronacji Sokovia
posty3
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Dyktator Mikronacji Sokovia
Dzięki wielkie - zerknę na tego tumblr-a.

Tak - szefuje mikronacji... Mów mi Panie Prezydencie.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry