[Głosowanie] Bitwa 3a - Stara Tawerna 12375 27

Ankieta

Najlepsza budowla użytkowa

Głosów w sumie: 46

O temacie

Autor

Zaczęty 30.07.2008 roku

Wyświetleń 12375

Odpowiedzi 27

Kazzmir
  • Gość

Kazzmir
Gość

[Głosowanie] Bitwa 3a - Stara Tawerna
#20 2008-08-01, 11:30(Ostatnia zmiana: 2008-08-01, 11:31)
Cytat: Żadna Głupia Iskra link=topic=2950.msg25747#msg25747 date=Jul 31 2008, 21:04\'
...totalnie zniesmaczony...

jezeli kyro chcesz wygrywac   :lol2:  to trzymaj sie zalozen ktore sam wymysliles. z tych prac ktore tutaj sa jedynie sroki model odpowiada temu co bylo w temacie:

Karykaturalny, nieforemny budynek

i to nie jest demagogia, sroka zrobil to co bylo w temacie najlepiej z wszystkich, twoj model kyro nadaje sie do zupelnie czegos innego, jest prosty wrecz prostacki a wiem ze potrafisz lepiej  :D  :D

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Wahałem się między sroką i borysem. Moim zdaniem oba modele stoją na równym poziomie, lecz render borysa kompletnie mi się nie podoba, więc walę na srokę ;p .

Borys - renderuj w maxie, a nie w wingsie :D .

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
Cytat: Dekster17 link=topic=2950.msg25850#msg25850 date=Aug 1 2008, 14:51\'
Wahałem się między sroką i borysem. Moim zdaniem oba modele stoją na równym poziomie, lecz render borysa kompletnie mi się nie podoba, więc walę na srokę ;p .

Borys - renderuj w maxie, a nie w wingsie :D .
ups ale żem wpad to były rendery z maxa ale moje 1 rendery w maxie więc dziwic sie ich słabemu poziomowi nie ma co xDD

A i dzięki za "Moim zdaniem oba modele stoją na równym poziomie..." troche mnie pocieszyłeś bo myślałem że mocno mój model odbiega od modelu sroki ;)

Jakub

Jakub

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
Co się stało, nie podoba się moja praca, dlaczego przegrywam?? :P  Chyba nie chcecie mi powiedzieć że wam się nie podoba, cudowna wieża starego, pijanego i rozpustnego maga który przyzywa demony żeby dobrze spożytkować czas przy świeżo upędzonym bimbrze... ;p

Nie róbcie mi tego, a przynajmniej temu magowi... Nie lubicie mnie? - a może mój model kiepski? - W sumie to mnie nie obchodzi, ale mogli byście napisać dlaczego nie mój model, wiem że są lepsi ode mnie, ale już niedługo za 2 bitwy zostanę sam, tylko dajcie mi dobry temat :)

Tak szczerze to znacie się na żartach chyba trochę =] - acha, i bardzo dziękuję za oddany na mnie głos / głosy :)

Tasilvar

Tasilvar

Użytkownicy
zwykły user
posty264
Propsy17
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • zwykły user
Heh, aż 5 głosów u mnie xD ale bezwzględnie najlepszy model moim zdanimem zrobił skroka... podchodzi pod klimat i jest realistyczny... z tym swoim modelem to nie mialem z nim szans, heh, no chyba że bardziej przyłożył bym się do bitwy :)   ;p

Krolik

Krolik

Użytkownicy
posty373
Propsy167
  • Użytkownicy
Sroka wygrał! Gratulacje moje ;]  dobra, dawać nastepną bitwe

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Miażdżąca przewaga sroki ;]
Na niego też oddaje mój głos.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
No, nie było mnie trzy dni bo zmieniałem dostawcę internetu, więc zakończenie ankiety trochę się przedłużyło. Swoją drogą, ktoś mógł pomyśleć i sam ogłosić wyniki :P

W każdym razie - wygrywa Sroka z zdobywając równo połowę głosów (24). Drugie miejsce zajmuje Borys z 11 głosami, trzecie ja z 6. Zresztą każdy widzi ;]

Pozdrawiam,

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry