Zmiana textur 2693 6

O temacie

Autor

Zaczęty 30.07.2008 roku

Wyświetleń 2693

Odpowiedzi 6

GeNiO
  • Gość

GeNiO
Gość

Zmiana textur
2008-07-30, 09:23(Ostatnia zmiana: 2008-07-30, 09:24)
cześć jestem totalnym nobem jeśli chodzi o zmiane textur w gothicu ale przejdzmy do sprawy mam gomana v 0.93 po niemiecku :P   nigdzie innej nie znalazłem wyciągam texture jednak nie wiem jak ją przerobić jeśli ktoś dobrze by się na tym znał prosze o pomoc
 :P

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Przerabiasz w dowolnym programie graficznym, chociażby w paincie... To jest tylko tekstura, obrazek, który przerabiasz...

Sopran
  • Gość
Aby zacząć edytować teksture w GoMan musisz ją wyeksportować, aby to zrobić wybierasz teksture, klikasz Datei - Export - Wpisujesz nazwe dla tekstury albo zostawiasz bez zmian, wybierasz format( ja polecam JPG.) edytujesz programem graficznym). Aby włożyć teksture wybierasz Datei - Offnen - Wybierasz swoją przerobioną teksture i najeżdzasz na teksture którą chcesz podmienić, wciskasz PPM i wybierasz Ersetzen (Durch Bildbuffer) i twoja tekstura jest w grze! mam nadzieje że pomogłem :D

GeNiO
  • Gość

GeNiO
Gość

Zmiana textur
#3 2008-08-03, 11:03(Ostatnia zmiana: 2008-08-03, 11:49)
Cytat: Sopran link=topic=2939.msg25712#msg25712 date=1217754204 wybierasz Ersetzen (Durch Bildbuffer) i twoja tekstura jest w grze! mam nadzieje że pomogłem :) [/quote

z gory thx  :)  nareszcie moge podmieniać tekstury  ;p

Kluge
  • Gość
Ja mam jeszcze takie pytanie nooba... mianowicie, jeżeli podmienię texturkę sposobem podanym przez Soprana to muszę robić paczkę *.mod? =O

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano
nie, nie musisz. To tylko podmienia teksturke istniejącej już zbroji ;]

Mody zrobione przez Damianx project :

Życzę miłej gry

Kluge
  • Gość
Dzięki ;]  (ale ze mnie debil :hah: przecież to logiczne xD)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry