Po pierwsze : założyłem temat aby się właśnie dowiedzieć czy jest szansa/możliwość ukończenia sequela i czy tu trudne,
Po drugie:jasne że nie mam pojęcia o modowaniu.Wy też kiedyś nie mieliście,
Po trzecie: nie napisałem i nie uważam się za specjalistę.
TheKetrab,wcale nie szukam żadnego teamu i nie mam zamiaru.Nie napisałem nawet tego więc nie pisz za mnie co myślę.No chyba że masz jakieś nadludzkie zdolności i umiesz czytać w myślach na odległość a i tak nie działa bo nie myślałem o tym. i wiem o co chodzi ze średnikiem( czytałem trochę).
Mój słomiany zapał nie ma zamiaru się skończyć na oglądaniu programów do tworzenia i popatrzeniu jak to fajnie.Wiem że to trudne i wymaga sporo czasu.Porządna modyfikacja może powstawać na prawdę długo.Przecież wiecie że to nie w jeden dzień czy nawet tydzień tylko to może być miesiąc a nawet rok.I nie mam na myśli wrzucenia kilku obiektów żeby fajnie było i stworzenie linii dialogowej trzymającej się jakoś kupy i ...już.Tu trzeba coś lepszego.
No ale dziękuję wam za wsparcie i okazanie pomocy.
Teraz na pewno z przyjemnością zasiądę do nauki i tworzenia

Poza tym ktoś napisał że Spielberg nie pisze książek tylko robi filmy.
Zauważcie że ja napisałem że pisze właśnie książki.Potem że jeździ na kucyku.Dodam coś więcej,on jeździ na kucyku który ma koła.Spielberg maluje,rysuuuje i nawet tworzy postaci gothic z origami. Heeheh!
A czy nie o to właśnie chodzi?
W Gothic wszyscy znamy historię i świat gry.A trzeba zrobić tak,żeby było jeszcze ciekawiej i się nie nudziło.
Uprzedzam,jeśli chodzi o sequel to nie napisałem że już na pewno go ukończę i stanę się superbohaterem.
Skoro potrzebna jest zaawansowana wiedza i dużo jest przy tym problemów to jasne że jeśli to jest nie możliwe to absolutnie nie dam rady.Co nie znaczy że nie zagram wam na nosie i nie stworzę czegoś własnego