Tablet graficzny 5066 5

O temacie

Autor Paradoxal

Zaczęty 10.04.2018 roku

Wyświetleń 5066

Odpowiedzi 5

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Od dłuższego czasu przymierzam się do zakupu jakiegoś w miarę dobrego sprzętu do tworzenia tekstur i artów.
Co polecalibyście dla osoby, która dopiero zaczyna swoją przygodę z tym? Przedział cenowy w granicach 600zł.

Wiem że Huiony tańsze ale pare osób na nie narzekało i pojawiały sie opinie o tym że nie współpracował z jakimiś programami. Z kolei Wacomy strasznie drogie. No i na koniec jak to jest z tą wielkością powierzchni roboczej? Ma ona duże znaczenie przy pracy?

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
ja posiadam i Wacoma i Huiona. Jesli chcesz fajny, budzetowy tablet to jak najbardziej polecam Huiona. Nie mam z nim zadnych problemow. Wielkosc matrycy to kwestia przyzwyczajenia.

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Wacom bamboo pen i Huion 610 PRO. Uzywalem również Wacom Intuos 5 M przez jakis czas. Wszystko zalezy raczej od umiejętności, a sprzęt to sprawa drugorzędna :)

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Paradoxal

Tablet graficzny
#4 2018-04-11, 13:01(Ostatnia zmiana: 2018-04-11, 18:22)
A jak z obsługą programów w takim Huionie? Gimp/PS Blender/Max wszystko działa dobrze czy są jakieś problemy ze sterownikami bo pare osób tak pisało.

I pod jakim systemem działasz?

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
win 10 i nie mam zadnych problemow z dzialaniem. Stery huiona dziala dla mnie lepiej niz te Wacoma :P

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry